25

до 25

преди 4 години

А ти.наясно ли си от какво в какво е станала Чечения по/при неговото управление!?!?Изобщо излизал ли си от 111 000 кв.км.?!Аз за мое щастие съм бил и преди и след и в Грузия и в Чечения и да мога да правя разлика и да сравня за 9-10 години и да се вижда преди и сега и да възхищавам се на умението на човек да може да управлява един див и суров народ.Апропо Дагестан също процъфтява в мир, но ти си лай де чети си и вярвай, а аз ти пожелавам от сърце да излезеш видиш и тогава да оценяваш! Съвест!

24

Анонимен

преди 4 години

До до 24Не разбрах, наясно ли си на какъв човек се възхищаваш?

23

до 24

преди 4 години

....достатъчно деградирал в БълГЕЙрия постдемократично и достатъчно извисен някъде навън, че и оценен, че и гласът ми видно има значение, защото тук където съм (третият свят според мнозина) в много отношения хората се борят за това, което са постигнали и се борят не като овце и отстояват не само правата си, а и ценностите върху, които се гради двмокрацията.от гръцки: Демос+ кратос = власт на хората (плебса), айде сега ме убеждавай, че съм деградирал, а аз отивам да си правя барбекюто....

22

цензуриран-емигрант

преди 4 години

Колко явна е липсата на елементарна култура в остатъчната мутирала и деформирана маса слепци защитници на "демос" ценностите!Рамзан Кадиров поне е чел явно Гогол за да цитира, а 97% от спусващите тролчета тук ще вият пак на умряло, гладно и безсилно през следващите 4 години, докато главният ви прокурор ги пази за следващите 7 ')Рая н.а.й.ба..на сме и пре....същото, а кой има мозък съветвам да продава на там афганци и други цветни метали и да бяга ама далеч и без да гледат носталгично назад.

21

Анонимен

преди 4 години

Кадиров припомня думите на Тарас Булба "Аз те създадох, аз и ще те убия! /Я тебя породил, я тебя и убью/" като има предвид Пиндостан - родителя на Идил.

20

Точно

преди 4 години

Заглавието е точно и е истина.Не знам защо някой елементи се правят на луди?

19

Анонимен

преди 4 години

Путин винаги е бил с Асад. Ако можеше да му помогне да разбие ИДИЛ в Сирия щеше да го направи. факт е, че не стана така, следователно приказките за това че е "можел ако иска" са фантазии.

18

Сащ убийци

преди 4 години

До 17,а кой ги създаде?баба ми ли?всички знаят че са сащ..

17

Няма

преди 4 години

А къде са доказателствата?или сега ги снимат в Холивуд?!

16

Кретен

преди 4 години

Чрез поста си Кадиров има впредвид, че САЩ са го създали и те са го убили. Заглавието е отврат.

15

Анонимен

преди 4 години

до 16Точно. Как се изпокриха като мишки такива "бойци" когато ИДИЛ мачкаше. Сега, когато международната коалиция свърши работата, и сме обратно на локални конфликти, изведнъж пак станАха много курназ. Смях в залата.

14

Анонимен

преди 4 години

Един терорист се изказва за друг терорист!

13

Анонимен

преди 4 години

До антиджендарНе знаех че *** са разбили ИДИЛ. Имаше някаква международна коалиция си спомням. Явно *** обичат да си приписват чужди заслуги.

12

Сащ терористи

преди 4 години

САЩ го създаде зада свали Асад но не можа и вече не е нужен.

11

Бум

преди 4 години

Някой нормален съмнявали се в думите на Кадиров?точно и вярно...

10

Анонимен

преди 4 години

Ако Путин беше пуснал в Сирия Кадиров с неговата чета от терористите отдавна нямаше да е останал никой. Онзи знае всички тънкости на партизанската война. Знае къде се крият как мислят и как действат.

9

До 4

преди 4 години

До Анонимен 4Нещо не си разбрал. "Аз те създадох, аз ще те убия". САЩ го убиха, ако е вярно. Познай кой го е създал...

8

Анонимен

преди 4 години

Кой е този? Същия който прегръща Маккейн преди време ли? САЩ си създават и финансират различни "врагове" и така имат мотив за пред света за всичките си военни действия и престъпления. В името на демокрацията и световния мир, сриваме до основи една страна, разбира се всички с петрол. Слагаме му ръка, и всичко това с холивудски монтажи. Ние сме добрите, те лошите. Ако имаш петрол, е въпрос на време САЩ да обявят президента ти за враг и диктатор, и да дойдат да ти раздават демокрация насила

7

Франкофон

преди 4 години

Отдавна с русия щеше да е свършено ако немските бюргери не им пълниха гушите с нефт и не им доставяха оборудване.Ето затова немската територия трябва да бъде поделена между Франция и Полша.

6

антисоросоид

преди 4 години

И изпълзяха от наркосънят си сороскитегендартролове и започнаха да защитават ислямските терористи