27

Х

преди 4 години

До АнонименЯвно Ви е много страх от Гешев, което е хубаво за обикновените хора!

26

До 25

преди 4 години

Не бе гус'ин пройчо. Нещата си идват на мястото. Вие, които отдавна надминахте онези 80%, пропъждате почти всичко кадърно и демократично, и си оставате с просто-грозното управление на мутро-комунистите, докато онези ви свалят и кожата от гърба. Избивате се от пиянство, профанизация, неспирно крадене, докато може би след стотина или повече години отървете тази клета територия от наглите си безчинства. Тогава вече, може и да има надежда... Сега, да ви е сладко с Гешев, Пеевски и почетният Доган

25

Hardtalk

преди 4 години

До: номер 25 (Пройчо Прокурора)Викаш, по демократичен път, а?Ми чудесно. И Адолф Хитлер също е бил избран по демократичен път.И е бил свободен да прави каквото си иска. Оправдаваш ли го?Оправдаваш ли избора на нов прокурор?Неудобни въпроси

24

Анонимен

преди 4 години

Ако тоталното скапване на държавата помогне на хората да се осъзнаят и да се задействат аз мисля, че в дългосрочен план Гешев за главен прокурор е добра идея. Явно друго не може да задейства българина, а ако дори тогава не се задействаме - е, тогава просто не заслужаваме държавата ни да е наред.

23

Анонимен

преди 4 години

Когато избираха, без нито един стаж като прокурор, Борис Велчев нямаше протести, а сега защо има? Защото завряния зет е заплашен да влезе в панделата, както и някои други нежни души!

22

Пройчо Прокурора

преди 4 години

Висшият съдебен съвет е избран по демократичен път, и е свободен да вземе каквото прецени решение. Противниците на г-н Гешев- къде са хората с вашите ценности във ВСС ? Защо вашите депутати не се възпротивиха да бъде избран такъв ВСС ? Ааааа, нямате депутати, ясно...Народът не ви иска значи, тогава ? Ако сте против народа, значи отричате демокрацията, няма проблем, свикайте Велико НСъбрание, приемете нова конституция, с чл.1 - България е република с умнокрасиво управление.

21

някой

преди 4 години

До: номер 21Извинявай, но ще си позволя да ти задам един въпрос: На колко си години? Горе-долу, не точно. Имам предвид, помниш ли какво беше преди 1989 г. при комунизма?Ако малките, децата не помнят, то да видят какво става сега с избора на главен прокурор, и ще разберат. Ей те така беше при изборите преди 1989 г. Избираха се само членове на БКП. И да, бяха единствени.Отиваш до избирателната секция, там ти дават готова бюлетина, ти само я взимаш и я пускаш. И беше задължително.

20

Анонимен

преди 4 години

Сега ше е мазало честито

19

Анонимен

преди 4 години

ДС/КГБ/Библиотекарите си назначават ръководител на "народния съд" който да страхува всеки дръзнал да им пречи на ограбването на страната.*** и мишкувайте овце!

18

Анонимен

преди 4 години

Нали уж сме демокрация? Как така ще назначават прокурор без да има избор? Не трябва ли да изритаме герберите в Африка, щом искат да правят диктатура? Да отиват всичките гербери при Ердоган, да ги видим тогава как ще назначават мафиоти за прокурори.

17

Анонимен

преди 4 години

Ще го запомните, кофти

16

Гешфурер

преди 4 години

До АнонименА ти да си надживееш децата

15

Анонимен

преди 4 години

Аааахаххахахха сега пък боНба имало в сградата! Хахахахха циркаджии.

14

Анонимен

преди 4 години

Всички бизнеси, които не се отчитат на грубировката, ще бъзат подложени на тормоз

13

Некъф

преди 4 години

Ще търпи още 7 години един неработещ, некадърен тюмбелин на поста главен прокурор. Ония с огромната талия Цацко какво направи или кого вкара в затвора!?! Никой.

12

Анонимен

преди 4 години

след продажната цацаратура е време на зависимата гешефтатура. да живей! овце, прибирайте се в кошарата и треперете коя ще е следващата иванчева

11

Гражданин

преди 4 години

Мутрите пазят Гешев и ВСС от протестиращите граждани!ДОЛУ ГЕШЕВ И МАФИЯТА!

10

айде бе

преди 4 години

До АнонименНе му препоръчвам да се разбива.Болезнено е

9

Анонимен

преди 4 години

Всички биснес врагове на групировката да започват да треперят!

8

Анонимен

преди 4 години

Гешев ще разбие всички корумпирани