54

Владимир Путин

преди 4 години

Тази статия е една нова неграмотно преведена птеписваница. Намесени са някви руско звучащи имена ужким експерти с разни теории въпреки че държавата покрита от тайга не е замесена дори косвено по случая. А общественото мнение се формира от преписваческите медий. Досущ като случая с расизъма на нашия стадион ББС нарочно беше насочила светлените на прожекторите и камерите към Бг привържаник, нито една камера не беше уловила скандиранията на английските нобелови лауреати за мир и равенство

53

Анонимен

преди 4 години

камиона български, управляват герб - тоест камиона е на герб, мисля дължат много отговори и не само на англичаните , важно е и тук да научим истината

52

Хигиенист

преди 4 години

До друг шофирА може ли, освен през пералнята на ДАИ? От там може де мине преглед и в Камбоджа...., вече имах възможност да се запозная с един такъв вълшебник от Бургас, дето фалира и завлече сума ти народ - та той минаваше прегледите докато камионите му пътуваха из Европата, без да спират дори...

51

друг шофир

преди 4 години

До Шофер - нач не мое да мине преглед у обедненото кралству, спорид тебе, уф

50

Анонимен

преди 4 години

А какви са размерите на тайника за толкова хора както казват 39 човека предполагаемо възрастни щото за да се вместят средно нормално и да си сменят местата за да се поразтъпчат или приклекнали на смени е необходимо площ,която да е полвината от площа на контейнера при това тайника де е термоизолиран с нормален въздухопровод с вентилация,че още контейнера пътува запечатан след проверки от митнически гранични служби по маршрута на следване,а казват ги открили трупове на паркинга на комплекс-МОЛ ли.

49

Шофер

преди 4 години

Няма как да не се е прибирал в бг.защото трябва да минава технически преглед този камион така че сори ако е имал такъв къде е издаден без наличието на камиона много интересно

48

БатБулгар

преди 4 години

До БГ - ЕС гражданинАтаката започна от както отхвърлихме Истанбулската КОнвенция. Сега ни връщат за това.... от там идват проблемите днес!!!

47

Анонимен

преди 4 години

Не е нужно да се разследва камиона(влекача на контейнера убиец)а да се разследва самия контейнер и разбира се товарителница за товара и шофьора.Ако там има българска следа,следва в България веднага да се задеистват органите на властта за да се разследва цялата дейност на фирмата превозвач и тогава да се обяви публично резултата.А не,както сега,да се заформят разни тези и версии.

46

Лъж вериж

преди 4 години

В Ирландия имаш право на 3 месеца да караш с БГ номера , след това ако не си с Ирландски номера те спират от движение. Ако те спрат 2ри път камиона заминава за "СКРАБ" ,и ти взимат шофиорската книжка за 6 месеца.Та Българските управници тук згазиха лука яко!!

45

БГ - ЕС гражданин

преди 4 години

Каква е тази атака срещу България в последно време... да не ни готвят Булгарекзит

44

Анонимен

преди 4 години

много нескопосана работа. виновен е човека, на който са платили да ги вкара в Англия, взел е парите, без изобщо да се погрижи за хората. ще си плати в крайна сметка.

43

Lan

преди 4 години

Еха - какви експерти, какво чудо! Не е истина просто!

42

Абе

преди 4 години

Само тази година над 1000 кандидат-емигранти се издавиха в Средиземно море, но никой не реве за тях.Случаят с тези нещастници е аналогичен - нелеп инцидент при пътуването до "обетованата земя".Питам се обаче колко ли хиляди като тях са успели?

41

Анонимен

преди 4 години

Всъщност не е важна нито регистрацията на камиона,нито чия собственост е,защото той е само влекач.Важното в случая е,чия е собствеността на хладилния контейнер и къде е бил натоварен този така наречен "товар".Българското външно министерство в този случай,да връчи нота на английския посланик в БГ,публично чрез медиите на Острова да опровергае инкриминирането и замесването на България в тази трагедия,за да бъде изчистено името и.

40

баба мара

преди 4 години

къде е специалистката по отровите тереза меи да ни светне кои са убиицитев класацията първи са руснаците после българите англичаните не може да бъдеа за Ирландия освен че изнасят 20 годишно замразено месо нищо лошо не трябвада се каже

39

Анонимен

преди 4 години

Ама пак прехвърляме проблема. Защото това нямаше да се случи, ако Меркел и сие не бяха поканили тия в ЕС-------Така ли?И къде е логиката?Тези в камиона с покана ли са били?

38

анонимен

преди 4 години

ИЗВОДЪТ Е ЕДИН. САЩ ОТДАВНА ИСКАТ ДА НАПЪЛНЯТ ЕВРОПА С АФРИКА И ИЗТОКА ЗА ДА НЕ Е СИЛЕН ПРОТИВНИК И ДА МАНИПУЛИРАТ ЕВРОПА КАКТО СИ ИСКАТ. ПОКАЗАТЕЛНО МЕРКЕЛ СЛУШКА АМЕРИКА И ИЗПЪЛНЯВА И СТРАНАТА И ОТИВА НА МИНУС. ЗАТОВА АНГЛИЯ ИЗЛИЗА ОТ ТОЗИ ОМАГЬОСЪН КРЪГ И НЯМА ДА ТЪРПИ АМЕРИКА ДА Я КОМАНДВА.

37

Анонимен

преди 4 години

От години не бях чувал думата тъмблер, сега този чичко инжинер ми отвори очите. Между другото, думата се ползва най-много в руския, незнайно защо. В английския вече е отмряла.

36

Анонимен

преди 4 години

дайте медал на Ирландеца.. жив и здрав да е.. макар че лемурите сами са се прецакали сигурно нез той да знае

35

Анонимен

преди 4 години

Снощи казаха по скай нюз , че жена с ирл. гражданство била собственик. Да не е варненка с ирл. паспорт? Хич няма да се учудя.