34

Циник до 42

преди 4 години

Е.... Все някой трябва да блъска за Баневите и Миньостайковците!Ръбовете сте най-подхждящиНатурална селекция... Еволюция... Естествен подбор.. Не прощават!

33

Анонимен

преди 4 години

Ciniko,жалко човече си, стой си в Германия, там алкохола е по-достъпен. Тука със заплата в цех няма ще трябва да вариш и ракия, не е работа.

32

до Циник

преди 4 години

ОК, прав си. Аз цял живот съм бил в грешка, като съм писал "verstanden".Ще звънна на Дуден да им кажа да се поправят. Явно и те не знаят как се пише тази дума.

31

Анонимен

преди 4 години

Ciniko,пропаднал си, няма нищо лошо, но защо толкова омраза. Типично за тройкаджиите от техникумите, стой си в Германия, че в България освен в някой цех другаде няма да те огрее да работиш.

30

Циник до ръб 34ти

преди 4 години

Кухар - научи разликата между гастарбайтер... Тарифен договор... И немски гражданинМа така ли - само кухи *** останахте в България

29

Циник до 30

преди 4 години

***... Твоят значим живот - се състои в отделяне на метан газ.След поредната тенджера постен бял боб! Грета Тунберг идва!Стискай!

28

до Циник

преди 4 години

verschtanden? няма такава думаДа ти върнат парите от езиковия курс.

27

Анонимен

преди 4 години

Ciiniko,почни да ставаш в 3 ако щеш, никой не се интересува от безсмисления ти живот, а разсъжденията ти са меко казано плоски типични за тройкаджия от техникума. Между другото ранното ставане затъпява и това се вижда от километри при ваше височество.

26

Циник до 26

преди 4 години

От почти 20 години РАБОТЯ в Германия - кухчо!Инструменталчик съм... Ти какво си учил - слабо ме интересува!

25

Циник до 25

преди 4 години

Виж сега - селянино ***... Когато ти пърдиш в юрганите - аз всяка сутрин ставам в 4:15 за да хвана метрото в 5, и в 6 и 10 да се чyкна на работа.Мен никой не ме е интегрирал... Не ми е плащал социал.. Курсове за език... Квалификация или шофьорска книжка... Плащам куп данъци - да хрантутя лежанци.А ти сигурно и тях не плащашИ живееш при мама и тате, че ти излиза по-насметка.Къде се изкопа такъв едноклетъчен фосил

24

глас от тоалетната

преди 4 години

Да се махат тия ингилизи вече от Европа, че аман с техните номера.

23

До 24

преди 4 години

Ти що си мислиш,че тебе швабите ще те хрантутят,като ни налази кризата?

22

Циник

преди 4 години

Разликата между - удавилите се в Средиземно море шебеци... И тези... Е чисто "техническа"А ирландските "бизнесмени" са взели минимум по 1000 евро на чaлма.Кое ги кара - да си рискуват живота?Обещания от Меркел социален хамак... И оскъдно облечените европейки - абсолвиращи дневния си джогинг.Следващата финавсова криза... "не чyka на вратата - вече е в хола"Скоро ще е - Ти (вие) сте ни мили - *** ние сме си по-мили... Баницата няма да стига за всички

21

Анонимен

преди 4 години

Това се знаеше от самото начало.Не виждам защо Тиквите трябваше да лъжат цял ден, докато си признаят.

20

Анонимен

преди 4 години

Ирландски камион с български номер е като паки с български паспорт, но камиона е с по-висш интелект

19

1

преди 4 години

До House M.D.Ами, то простотията не ходи по гората! Ние отдавна не произвеждаме камиони, а камо ли Скания! С българска регистрация може, но български не!И ако се има предвид, че е от България, как точно прекоси Европа, без никой да разбере, какъв товар превозва?

18

далверата върви

преди 4 години

Някой митничар на Калотина пак си е затварял очите срещу съответната сума май.

17

House M.D.

преди 4 години

От заглавието излиза, че камионът е "ЛиАЗ-Мадара"!

16

Анонимен

преди 4 години

Цял ден ни разнасяха на острова, а то накрая трафикантите се оказаха техни хора. Макар че британците са мръсно племе и със сигурност ще се опитат да се правят на ударени и да ни лепнат всичко.

15

ШибиРиби

преди 4 години

И защо тези нещастници са зе запътили към острова като там вече вратата е хлопната. Не е ли по умно просто да идат в Португалия да речем?