79

Анонимен

преди 4 години

До Гошо...*** И Боко като се мота .10 тина години, ни изстреля на Първо място по смъртност в света ,и Първо по корупция и бедност в Европа .

78

ЦЕНЗУРА Е

преди 4 години

наложена в пресата. След като е публична тайна, че Н. Дренчев и ПП ВЪЗРАЖДАНЕ имат около 40%, защо никой не го споменава. Само той може да донесе положителна промяна за всички ни. А колкото до балотажа, на него който и да е ще бие Фънди, защото всичко живо ще се обедини срещу ГЕРБ. Това е пътят на промяната!

77

Гошо...Тъпото

преди 4 години

До ЧочоПрогресс...регресс;ако не беше Боко от Банкя да се...мота 10-тина години в...държавата,сигурно щяхме да се върнем в...каменната ера.

76

Анонимен

преди 4 години

ИзМирателите .. пардон избирателите на БСП могат да се стопят с още няколко процента до неделя и вместо 9% разликата да стане 18%.

75

Не е Балотаж

преди 4 години

Белотаж е: Манолова и Сидеров ще играят Белот след първия тур, спечелен от Фандъкова.

74

Анонимен

преди 4 години

Докога ще ни облъчвате с тези двете? Смешни сте вече!

73

Анонимен

преди 4 години

Кое ти се струва дрън-дрън, уважаеми господин високопланински джентълмен с пет букви? Преброени са дните на ОПГ Гроб!

72

Чочо

преди 4 години

Прогреса върви с ГЕРБ , регреса с БСП . Доказано през годините . Внушенията не влияят на мислещите .

71

Анонимен

преди 4 години

Тази вечер имаше митинг в София против мафията и липсата на правосъдие. Аз съм на 51 години и цял живот съм живял в столицата, но никога не съм виждал толкова много полиция и жандармерия на едно място. Нашата мила мафиотска власт изпитва неистов страх от гражданите си!

70

Довиждане ФАНКЪКОВА

преди 4 години

И двете не са добър избор, но е добре ББ да загуби и София! Протестен вот и това е!

69

Чочо

преди 4 години

Ако Манолова се провлачи до балотаж с Фандъкова на вторе тур ще падне с повече от 20% . Поддръжниците и ще гледат филма " Напразни усилия на любовта" Прожекцията е безплатна !

68

Анонимен

преди 4 години

май ще я пращаме Фандък-ова в Пловдивфандък е грешно изписване на думата фъндък - вЪлна, козина

67

пенсионер

преди 4 години

само в България, може да спечелиш след скандал като този с Графа! разбира се, пак бременни ще носят чували с бюлетини в зала Армеец, иначе става трудно работата!!

66

ГЕРБ Е МАФИЯ

преди 4 години

Да разбираме ли, че изборните резултати са вече известни ?Тогава защо изобщо провеждаме избори ?!Направо да връчват следващите мандати на гербаджиите и да продължим да затъваме в блатото ...

65

Бен Шалом Бернанке

преди 4 години

Килъри Печели Срещу Тръмп с 99.8% на 0.02%, тоя филм вече го гледах!

64

Идеалист

преди 4 години

Граждани на София, гласувайте за онзи кандидат кмет, който има най-голяма вероятност да измести протежето на Борисов - Фандъкова. Граждани на България, ако още нещо трепва в сърцето ви, когато се спомене България, гласувайте срещу кандидатите на ГЕРБ. Тези хора трябва да бъдат изметени от властта, защото Родината ни изчезва. Те всеки ден я загробват. Никога България не е управлявана от толкова алчни и дълбоко неуки хора!

63

don

преди 4 години

да станем всички колорадски бръмбари ... Срещу Картофка

62

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова слага пейки без облегалка от декоративен камък в центъра на София по цена 10 000 лв парчето, когато класическите пейки са далеч по-комфортни и струват по 100О лв. Де е Киро на кирия? То само да е това, но с всичко е това, в София се пилеят огромни пари

61

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Аз понеже съм от провинцията и от скоро съм...столичанин(живея под наем в Дървеница),сега ще трябва да гласувам за кмет,не познавам кандидатите.За да съм обективен,ще хвърлям монета и ако се падне ези,или...тура,ще пусна за Манолова,за да й дам шанс,като нов...кандидат.Ако се падне на...калъч и се задържи 10 секунди,ще пусна за Фандъкова,все пак тя е била 10 години кмет и е...поизчерпана,но ще дам и на нея...шанс.

60

(-_-)

преди 4 години

Абсурд, освен, ако не фалшифицират, ама яко! Не познавам някой, който не иска ГЕРБ да изчезнат от всички възможни управленски позиции..