127

Джедай Мастър

преди 4 години

"Камионът на ужаса", обикновено в заглавията ви е "Камионът - ковчег", така че има напредък...

126

Анонимен

преди 4 години

До до 124Ако са натоварени в БГ,но има още държави след БГ,които също не са ги открили,и не са в Шенген.Точно в Шенген са натоварени ако са мигранти,ако са органи вече може да са от Сирия.

125

Анонимен

преди 4 години

Като разбирате толкова неви ли идва на акъла,че тръгва от бг и спира и ги товари в белгия и от там в uk.

124

Циник

преди 4 години

Срама и позора са за политиците - като Меркел и Макарон - те са ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ!Защо никой не се дави пред бреговете на други континенти???Защото - там имат ясна и твърда политика спрямо навлеците!А Европа дори не се управлява от мeкерета като Меркел.. Управляват я NGO 's (НПО) на Copoca и такива като него!Мен не ме е срам!

123

до 124

преди 4 години

Явно е че и ти въобще не си наясно. Точно това е смисълът на Шенген - стоките не се проверяват вътре в него. Проверяват се преди да минат Шенгенската граница.Тоест задължението да ги открие е било на България - като външна граница на Шенген, каквато ще си остане явно още за дълго.

122

Анонимен

преди 4 години

Спокойно,несе срамувайте,собствениците на камиона са Ирландци

121

аз да ви кажа

преди 4 години

Български е камиона за съжаление. На снимката ясно се виждат стикерите за гражданска отговорност и българската винетка. Влезте в сайта на ББС и вижте! Отврат! Пак срам и позор!

120

Анонимен

преди 4 години

Който е карал камион за Англия знае каква е разликата в контрола ако влизаш от Франция и от Холандия.Защо е минал за по напряко от Пловдив до София през Варна си отговорете сами.Който е карал камион знае отговора.

119

до 123

преди 4 години

Смяташ ли, че тези тела ще ги изведат от Франция през Ирландия през Уелс и после ще карат през цяла Великобритания до Лондон за да ги "утилизират". Няма логика.

118

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 120СНН И бИ БИ СИ ОБЯСНИХА ЛИ КАК Е МИНАЛ ПЪТЯ ОТ бг ДО КРАЛСТВОТО,ЗАЩОТО ИМА МНОГО ДЪРОЖАВИ ДО ТАМ ?

117

Анонимен

преди 4 години

Вероятно разфасовани хора за органи... т.е. органите вече са им взети и ги карат към утилизация само телата. Това нещо е толкова дълбоко, че по скоро ще замажат работите отколкото да разследват. Съвсем друг е въпроса дали клетите хорица са Българи... или други.

116

Всичко е редовно

преди 4 години

Карали са материал за местен екарисаж.

115

до 115

преди 4 години

Накъде са карани, към DHL и оттам ще ги вадят за Китай, където ше ги направят на суджуци, това ли е логиката. Абе има нещо много странно в този случай, хладилен камион с хора/трупове обикаля цяла Европа за да стигне до Лондон.

114

Анонимен

преди 4 години

Напротив, информирай се от световните медии. И CNN, и ВВС вече официално потвърдиха, че камионът е български и е натоварен или в България или в Румъния.Обаче като ти чета неграмотните коментари се съмнявам, че знеш английски.Виждам, че и българският ти е труден.

113

Циник

преди 4 години

Странно... Преди да влязат в Англия - през тунела... Или с ферибот - камионите се ПРОВЕРЯВАТ СПЕЦИАЛНО ЗА СКРИТИ МИГРАНТИ!Митническа и обикновенна полиция - сигурно са пили чай...Че дори и през Северна Ирландия да е минал... Никой, не е проверил товараСнимки трябва да се разпространят в Азия и Африка - може някой да ги познае... Забравих Афганистан и Пакистан

112

Анонимен

преди 4 години

Остава да са натоварени в държава от Шенген защото там няма проверки на стоките ако са мигранти.

111

Анонимен

преди 4 години

Отдавна потвърдиха, че идва от бг.Толко ли е трудно да превеждате bbc и cnn.

110

Kris

преди 4 години

Фирмата е Българска,собствениците Ирланци.Варненски са регистрациите,защото в Бг е по евтино да се отвори фирма.Допреди 3години имаха 4,5 Скании,сега незнан.Дърпахме хладилници за една и съща спедиция в uk.Шофьорите им бяха Българи

109

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен113Живи хора да пътуват толкова време в хладилен камион?!?!?Ако органите вече са стоварени под грижи където трябва,а труповете са карни нанякъде си?

108

Анонимен

преди 4 години

компютри и джиесемите хвърляйте ги,изкуствен интелект,ще се спасите. да живеем с природата