50

ЖЕНИ ГЕРБ

преди 4 години

МАХНАХА МОНИТОРИНГА ЗАЩОТО ГОСПОДИН БОРИСОВ Е ЧЕСТЕН, ТОЙ НЕ ЛЪЖЕ И НЕ КРАДЕ, ТОЙ ПРЕБОРИ КОРУПЦИЯТА И КОНТРАБНДАТА И СЕГА ОПРАВЯ ФУТБОЛА И ЩЕ СТРОИ МНОГО НАЦИОНАЛНИ СТАДИОНИ НА КОИТО НИЕ НЕГОВИТЕ ДЕЦА ДА СПОРТУВАМЕ И ДА РИТАМЕ ТОПКИ

49

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Казал съм!!! *** повече да не коментира хора под нейното ниво - престъпници и турски шпиони!!!

48

Анонимен

преди 4 години

До РЕДОВИ БГ ГРАЖДАНИН 54Трольо златен Днесовски, бъди рахат - твоят съдия Лозьо Паньов Чернолебедев редовно ни очерня пред Страсбурга и къде ли още не - твоята копейка не се губи, не че някой ви обръща внимание.Ами ти си лай нечленоразделните смехории - така де, смешка си все пак, ако изобщо някой ти обръща внимание.Постингът ми е за да стимулирам нивото на нивото ти - не че ще прихванеш нещо от "градивната ми братско-комуноидна" критика.

47

Анонимен

преди 4 години

Европейците видяха, че не могат да оправят герберската *** и си оттеглиха мониторинга, точно както Тръмп изтегли американската армия от Сирия.

46

Анонимен

преди 4 години

Грозно управление ЕДИН ББ решава всичко,СРАМ в скапаната държава охранителна фирма ГЕРБ.Като върви всички се покланят на СУЛТАНА,Форума чалгарите тука пишат глупости незнаят къде е намират.

45

Анонимен

преди 4 години

До Acho 16Много ме е срам, че такъв про..ак като Анчото има за Родина МОЯТА Родина - какво да го правиш такъв, така и не е прозрял цър..лкото, че оцеляването и еволюцията са резултат не на копейки, а на интелект.

44

?

преди 4 години

Тоя вече ми омразна да го гледам.

43

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 26 НЕкоя си там крушевица е кандидат за началник на всичко, на Българията, например.От месец не ти е припомняла това, ама ти толкова си помниш - с промито комуноидно мозъче няма как да се сетиш, ако не са разните му там Днесове, Дировци и Вестове.Хайде чети си "опорките", не че знаеш много букви, ама пробвай се - все си е копейка, нали?

42

Анонимен

преди 4 години

Очевадно е че някой от Брюксел поддържа боко и иска той и неговата шайка да ни затрият като народ и да остане само една територия. Иначе тоя мониторинг нямаше да падне при положение ,че България е по-корумпирана и от Румъния

41

Анонимен

преди 4 години

Тоя минотирнг на никой не пречеше, освен ако някой е немал черни мисли в главата може да му е пречел

40

GG

преди 4 години

Мачкай комунистите !

39

Анонимен

преди 4 години

Лош мониторинг как хубаво стана, че го махнаха лошия мониторинг.

38

Анонимен

преди 4 години

А най-хубаво ще бъде,ако ти паднеш от власт.Дано скоро да дойде 10.ноември 2,че народа да ликува като през '89г.

37

Анонимен

преди 4 години

Макрон е решил да се отърве от нас, при първите далавери и излитаме като тапи от шампанско.

36

Анонимен

преди 4 години

Време беше да го махнат, ЛаураКьовеши е рекла махнете им мониторинга те ще почнат да крадат и аз ще ги гепна за топките.

35

Анонимен

преди 4 години

Страхливец !

34

Анонимен

преди 4 години

Днесковци.бг, вижте си хибридния "прочит" - нещо-си-там-БИЛО.Много сте плоски и елементарни - достойни за зле платения си простоватичък трольо.Париците зад вас не ви плащат реномето - вие сте история, както казват хамериканците, умряхте също като Вестите и Дир-а.

33

drug(ar?)

преди 4 години

До Mr.STARBUCKSа-бе, коя е тая нинова, помни ли я някой ощетолкова лъжи е произвела, че й се е обезличил образа

32

Анонимен

преди 4 години

Всичко е е ръцете на извънземните.

31

Анонимен

преди 4 години

От 10 поста - двама респонденти - четвъртият е нормален коментатор на случващото се, а другите 9 са един и същи некадърен трольо с едни и същи "опорки" - е, не вървиш, никой не е толкова ***, колкото теб.Днес.бг, кой и колко ви плаща е ясно, и вие вървите към тотален провал като Дир.бг - НЯМА ви!Не коментирам нивото ви на морал - елементарна порядъчност, професионализъм и миризлива избираемост на постове и редакционна политика. Вие вече СТЕ в категорията на отдавна умрелите Vesti.bg и Dir.bg