12

Krom

преди 4 години

Brexit - Епизод 126 "Борис се завръща". Тея спретнаха баси сапунения сериал. ЕС под ръководството на тандема Меркел - Макрон е ялов и безперспективен. С този ЕС, всичко заминава на зле. А новото му "ръководство" направо е върха. Така че, ЕС over.

11

ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ

преди 4 години

Ама как може всеки ден с тия овчари да ни занимават?

10

do 9

преди 4 години

ха ха това е най-точно - в "равноправния" ЕС само 3 държави имат значение, всички останали са там само да слушат и да се подчиняват, така че сме си все в същия комунизъм като управление, само дето сега сме бедни и мизерни.сами си го пожелахме, никой не ни е виновен, щом това ни харесва нека сме си в ЕС,пък и да искаме излизане няма, англия е пример, от нас може да поскат например да се откажем от кърджали за по-наказателно.

9

Анонимен

преди 4 години

Защо ли изобщо се разкарват премиерите на 27 държави,като нищо не зависи от 25 от тях!Да си говорят само тримата с Меркел и Макрон.

8

yes

преди 4 години

ами точно за това се бори извратения либерастки ЕС командван от демократите на сащ, върти сучи и не пуска Англия да излезе, поставя невъобразими условия за ирландия и се меси във вътрешните работи на държавата, а в англия либерастите на Корбин и те под диктата на сащ демократите. какво ли щеше да е излизането от ссср ако така изнудваха източна европа, но сега сме демокрация и няма мърдане, примката на шията и дишай, за банановите републики като БГ хич няма да коментирам, нека е, на матр'яла така му се полага..

7

Анонимен

преди 4 години

Преди година писах, че с тези темпове на костенурка, Brexit може да стане факт през 2021 година. Дали ще позная?

6

Анонимен

преди 4 години

Бе по-добре да не си играят, ами направо да го отложат за... 2119 г.!Тогава със сигурност Путин няма да е президент на Русия, следователно няма да е в състояние да всява разкол в Европейския Съюз.

5

Анонимен

преди 4 години

Безсрамници. Поредните изгубени 3 месеца. В този случай беше напълно ненужно.

4

Анонимен

преди 4 години

С какви глупости се занимават, а всички плащаме за това.

3

Британците...

преди 4 години

Сигурно ги е страх да не се разпаднат след брекзит.

2

Анонимен

преди 4 години

ЕС е на колене пред британския парламент от там командват дали ще има Брекзит или няма да има еврожендърите станаха хахави.

1

Шекспир

преди 4 години

Комедията от грешки няма спир!