57

АнонимеН

преди 4 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ВАСАЛ НА ТУРЦИЯ!!ТЪЙ, ЧЕ КАКВОТО НАРЕДИ ЕРДОГАН НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН ЩЕ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНО!!!

56

Анонимен

преди 4 години

Очевидно е че Тръмп предаде кюрдите, но също така е очевидно че и някога най-големият защитник на кюрдите СССР днес преквалифицирал се на Русия се превърна в техен палач.

55

Анонимен

преди 4 години

вината лежи на сащ и коалицията направиха демокрация с насила и убииства а путин ги изгони от сирия.за запада винаги е виновен путин.в либия и украйна сащ си изми ръцете и се дръпна на страни само развалят икономически развити държави този експерт да мисли по трезво по въпроса

54

Анонимен

преди 4 години

ЕРдоган ги взема за работна сила да работят без пари,Турция е голяма държава има потенциал.Както българите слугуват в ЕС за малко пари така и тези същото.

53

не разбирам нещо

преди 4 години

Не разбирам какво очакват от Путин да обяви война на Турция ли , че и от там на цяло НАТО . Вината може да се пише и на останалите от нато , защото дори не се и опитват да се намесят

52

Даскала

преди 4 години

Проблема не е Путин , нито Ердоган , а провинция Идлиб , която не е прочистена от ислямисти и пречи да се възстанови териториалната цялост на Сирия!И тъй като американци и кюрди играят двойни игри , в ход е операция за цялостно обграждане и изгонване на ислямистите!Ирак обаче и той не ще изселници от Сирия и ги трепе край границите си!Скоро ще бъде възстановена Сирия!

51

Бай Петко

преди 4 години

Разбира се че Путин е виновен 😂

50

Карлсон от покрива

преди 4 години

до TRUMP: Много поздрави на кака Иванка! Пази я от чужди "набези"! Съсредоточи се върху нея!

49

Анонимен

преди 4 години

За какво етническо прочистване пплямпаш бе екперто?Кюрдите са едва 8% от сирийското население, но са окупирали една трета от страната и прогониха всички араби и туркмени от тези земи! И не само тях - 850,000 кюрди също избягаха от тях! Експерт!

48

Анонимен

преди 4 години

Все пак в Крим, Косово, Каталуния, Южна Осетия успяха и има една форма на самоуправление под формата на демократична конфедерация, управлявана на социалистически принцип, където има пряка демокрация, равнопоставеност на половете, на различните етноси и религии."Експертите" нека гледат положителното.

47

Eric Rubin

преди 4 години

Европа без територоята на стария СССР и на Турция е прекалено малка , за да играе ГЛОБАЛНА ВОЕННА И ПОЛИТИЧЕСКА РОЛЯ В СВЕТА И НА ПЛАНЕТАТА !!И без тези земи НЕ , НЕ Е 7 МИЛИОНА кв. км , а е само 4 милиона 650 хил. кв. км. = ПРЕКАЛЕНО МАЛКО !...Сумарно е Колкото ИНДИЯ + ПАКИСТАН + МИАНМАР = 3.287000 + 796 000 + 676 000 = 4 милиона и 700 000 кв. км .

46

Анонимен

преди 4 години

Лирата отдавна е 2 стотинки.

45

Donald Trump

преди 4 години

Москва е най-големият град в ЕВРОПА И В СТАРИЯ СССР + Монголия ! Със 12 милиона жители е по-голям от Лондон (9)и Париж (8)Това обърнато в кв.км е : 7 милиона + 24 милиона кв.км = 31 милиона кв.км !!НО МОСКВА Е И НАЙ-ГОЛЕМИЯ ИСЛЯМСКИ ГРАД В ТЕЗИ ЗЕМИ . В МОСКВА ИМА 4 МИЛИОНА МЮСУЛМАНИ, И ТАМ СЪЩО Е И НАЙ-ГОЛЯМАТА ДЖАМИЯ В ЕВРОПА + СССР .САМО В ТАШКЕНТ МОЖЕ БИ ИМА ПОВЕЧЕ МУСОЛМАНИ .РУСИЯ ДО 30 ГОДИНИ ЩЕ СТАНЕ НАПЪЛНО ИСЛЯМСКА ДЖАМАХИРИЯ И ЩЕ ИМА СУЛТАН ИЛИ АЯТОЛАХ В МОСКВА, А НЕ ЦАР !

44

АБЕ

преди 4 години

ТОШО,ТИ СИ УМНИК БЕ-ОТ КЪДЕ ЦУЦАШ КИНТИТЕ ДА ПИШЕШ ПРОСТОТИИ--МРЪСНО СЕДЕСАРСКО-СОРОСОИДНО Г--НО.

43

Анонимен

преди 4 години

Лирата стана ли -5 стотинки, или да изчакам още една седмица?

42

Анонимен

преди 4 години

48 хей по мак, къде беше боклучива турция, когато зетя търгуваше с ирански петрол?

41

Ей джендъри

преди 4 години

Ало разбирачите къде бяхте докато терористите колега и рушаха Сирия с помощта на запада,къде бяхте докато сащ и няколко Европейски страни незаконно изпратиха военни да пазят терористите и да пречат на мира там,къде бяхте че сега си позволявате да пишете лъжи и глупости?!?!?!

40

Цирк

преди 4 години

Голям смях пада като някакви анализатори или експерти,почнат да пишат глупости,и се правят на луди за истината.

39

Мръсна ще бъде

преди 4 години

ролята на Ердоган и Путин И към РБългария, но тайно; без да го афишират; ще насочат кюрди и терористи към нас.Путин сега започва "да освобождава" Африка!!!???...Мислете ....

38

Ром"с

преди 4 години

Тъй ли вече се изразяват бг доцентите-"*** сделка",други думи няма ли в речника му -затова и сме на това дередже-неграмотност навсякъде-отдлу до доценти и псевдо професори.Ех,Българию Българию... .