26

27

преди 4 години

Тази люлка има вид на количка на клошари, само че боядисана и с някои допълнения.

25

ДО 27

преди 4 години

Щото на родителите им е все тая и си драпат по телефона вместо да обърнат внимание на децата кое трябва и кое - не.

24

Анонимен

преди 4 години

Според текста на стикера е било написано "пригодена за деца в инвалидни колички", "пригодена", а не "само за деца в инвалидни колички". Откъде да знаят другите деца, че не е позволено да се качват? По принцип напоследък всички съоръжения, които се поставят на детските площадки, силно подценяват детската сила и енергия. В природата на децата е да мерят границата на издръжливост, да мерят силата си. Обратното, страхът и свитостта са лош признак. Друг е проблемът за липсата на уважение към труда.

23

СС

преди 4 години

До GHTНе ми давай за пример фесляшката *** турция.

22

Анонимен

преди 4 години

Ние сме хуни, у нас само бетон и арматура оживяват. Факт.

21

Иванов

преди 4 години

Не сме народ, а ***. Туй ще кажа и ще свърша.

20

Бг

преди 4 години

От ДЦП-та и аутисти нищо не става.

19

Бай Иван

преди 4 години

Пикото и ганджата на демократичната младеж до това водят, но нали см евроятлантизъм и западни ценности, трябва да сме толерантни ;) !!!

18

Иво капитана

преди 4 години

*** :) Само *** живееме по тези ширини, и да не забравя "Съсипахте я тази държава" гхагхагха

17

Анонимен

преди 4 години

До 3Да бе, нацията виновна, че няколко наркомана и/или *** искат да ocepaт всичко около себе си. Ти сигурно си от ония дето искат всички да се срамуват от всяка простотия дето някой нашенец е направил заф граница.

16

Krom

преди 4 години

В Лондон обществените паркове са с ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ имат ОГРАДИ и вечер се ЗАКЛЮЧВАТ. Толкова, що се отнася до самосъзнанието. Градинката Света Тройца е доста малка, по спомен. Няма причина да не се направи. И не чакайте "съзнание" от плебса. Той не носи никъде по света такова. Ако е беззащитно бива строшено, откродното или повредено. Това е.

15

Кандидат общинскикоч

преди 4 години

Надявам се вече да е ремонтирана 100Е макс е ремонта.

14

Компир ЕООД

преди 4 години

Застраховайте ги при мене...

13

Сотир

преди 4 години

От както махнаха боя в училищата работата е на зле ,мене даскала като ме перна с една голяма връзка с ключове по главата и не само че спрях да драскам по чина ами и спрях да рисувам :)

12

Социолог

преди 4 години

То май целото милениум поколение е със некви бъгове

11

XuTbP5bP

преди 4 години

Да, някой с инструмент го бил счупил...Представяш ли си как ще се вдигна от нас с френският ключ да ходя да кривя люлки в парка? Убер-мега умните "виолетови" деца са се висяли по него и са го изкривили най-вероятно.

10

Цецо Мен

преди 4 години

До колкото чух много деца са се качили на нея ... и така са я счупили. Това е положението. За тези, които не знаят люлката се намира до кораба.

9

Смешник

преди 4 години

Направо пръстите да му се счупят

8

Минаващ

преди 4 години

Преди да почнете да събирате пари за люлка съберете пари за видео наблюдение. Всяка собственост трябва да се пази. Не може да оставите нещо "на улицата" и да очаквате то да остане непокътнато дори в Швеция (или там която културна страна смятате за еталон).Снивайте ги тия 13-годишни наркоманчета като ги викнат в РПУ-то да им се дръпне ла..ното

7

GHT

преди 4 години

Липса на елементарна човещина. Това е основен проблем в обществото ни.Да посягаш на болни и слаби. На всичкото отгоре на болни и слаби деца. Това е тотално падение. Подобни неща са проклети във всяко общество и религия. Пробвайте да потрошите подобна люлка в Одрин или Истанбул. Жандармите ще ви намерят, в това може да бъдете сигурни, минимум някоя засада ще ви направят и хванат в крачка, а после... ще ви приключат в някое мазе. Затова има ред.