121

!!!!!!

преди 4 години

моля, моля, без платени агитки на фъндуркова,всеки знае че няма как нормален софиянец да гласува за нея - женицата раздаде цяла софия на бизнесите а кварталите са тотално зарязани,тотална мизерия - вижте блоковете, около тях,няма детски площадки, градинки, само треволяци и разбити тротоари, идете в поликлиника да се качите по строшени изкривени стълби или до пощата.За парно и сметки за *** няма да говоря, всичко е безобразно, сърцето ми се къса като ходя по люлин и дриги квартали.А за "стратегията" за жилищата мястото на другарката е в затвора, а не на кметския стол и тя като вожда се е хв

120

Анонимен

преди 4 години

И двете са от червено по-червено. Игнатов е правилния избор, но хората толкова им е акъла.

119

№127 съм, продълж.

преди 4 години

...мотриси, несъвместими с червената и синята линии, е престъпление! Да са немско-полски с пантографи, та да не са руски! А руските, произведени в Сормово, са перфектни!Всъщност, силно мирише на далавера!

118

Анонимен

преди 4 години

Мечтания, ама не от Шуман!Фъндъкова си наби толкова черни точки, че и гербери ще гласуват за Мая.Тя е от тихите води,Софиянскиможе много да й завижда.Аз я презрях, когато я видях на снимка с бяла каска да инспектира в Германия къртицата, която купихме за метрото! Нямаше ли един инженер, та да се разхожда на мои пари една даскалица по руски! Руски? Претендирам,че знам този език по-добре от нея!И стига с това метро! В Лондон и в Будапеща метро има от 19 век. Това, че за третата линия взеха мот

117

акуд

преди 4 години

селяните искат да превземат столицата хахахахаха

116

13

преди 4 години

Всичко е пито платено. 3млн гласуващи, 17млн бюлетини. Балотажа ще е за ци(р)к. Даже в момента броят гласовете. А вие си гласувайте ако сте мазохисти.

115

ФандъкOFFa

преди 4 години

Не ме е страх, че ще умра...Страх ме е, че като се преродя в седмия живот,кмет на София пак ще е Йорданка Фандъкова...

114

Русия

преди 4 години

ГРОБ ши изгубят суфето.Суфийци, изритайте гроб от столицата.

113

Идеалист

преди 4 години

Здравият разум говори да се гласува срещу ГЕРБ! Ако не го направите, ще търпите простотиите герберски и всеки ден ще виждате потъването на България! Ако вече сте прежалили своя живот, помислете за децата и внуците си! Ако и това не направите си заслужавате съдбата да ви тъпчат и крадат алчни ***!

112

Анонимен

преди 4 години

Само защото облъчвате от сутрин до вечер с Фандъкова, на втори тур ще гласувам за другата комунистка

111

Кожогризец ООД

преди 4 години

Ако искате още:фини прахови частици,строеж на всеки свободен сантиметър,тапи и задръствания,асфалт, който е изяден само след една зима,ремонти на ремонтите на ремонтите,неосветени улици,перки от акули,бълхясали бездомни кучета,и една мънкаща учительница по съветски език,гласувайте отново за Йорданка Фандъкова!

110

Поет като Пишурката

преди 4 години

Фандъчка ви даде тротинетки -да карате покрай санираните панелки,Фандъчка ви даде метрото -да се прибирате бързо в гетото,акули и дупки - тя всичко ви даде -и частиците прахови даже!

109

Ха

преди 4 години

Да ти кажа ли правичката? И едните, и другите са маскари! Ти мене слушай, па се не бой! Маскари са до един! Ама какво да сториш? Не се рита срещу ръжена! Търговийка, предприятийца, процеси имам в съдилищата не може. Не си ли с тях спукана ти е работата! Па и мене нали ми се иска я депутат да ме изберат, я кмет. Келепир има в тия работи. Хората пара натрупаха, ти знаеш ли? Хубаво, ама като не им клатиш шапка дявол не може те избра! Тъй е! Аз съм врял и кипял в тия работи, че ги разбирам(от Бай *** у Иречека)

108

Време за промяна

преди 4 години

Няма вечни кметове. Стига и толкова на Фандъкова.

107

синоптици

преди 4 години

пак ли почвате с прогнозите. трябва да ви ги забранят. какво мътите главите на хората без мнение, които не ходят да гласуват

106

Тонката

преди 4 години

Ние със Странджата тролим за ГЕРБ, до гроб:):):):):)

105

Идеалист

преди 4 години

Очаквам Игнатов да е на балотаж. И ще покаже снимките с прелестите на годеницата си!

104

Селянин

преди 4 години

10 години не се ли накметства.....

103

Патриот

преди 4 години

Абе то и Киларито щеше да бие Тръмп ,ама после някои гледаха като затлачени бухали!

102

До Анонимен 103

преди 4 години

Една червена или синя връзка щеше да е добро допълнение към този поглед зареян в бъдещето, кръстчето не пасва.