43

До 38

преди 4 години

Помисли как да привлечеш клиенти. Навсякъде е трудно. Ако мислиш, че на запад ей така им падат парите. Помисли да подобриш обслужването, може и онлайн продажби на нелекарствени, викай лекар ими сестра да по работят с клиентите. Недей да хленчиш, има мамини да накараш клиента да дойде при теб, а не при други. Лятото бях в Северен Кипър, турската част на Никозия. Нямаха един витамин в наличност- жената се обади по телефона и каза, че ще гл имат за 10мин. Поднесоха ми кафе и вода докато чакам.

42

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 40Всъщност точно клъстерите внасят пари от чужбина и хранят бюджета с данъци.Там пари под масата няма.Дръж се уважително и целувай ръка, че хранят такива като тебе.

41

ОбщинаркаМладост

преди 4 години

И аз съм на 600 лв фиш, но с допълнителноте от частни инвеститори и бизнес в района ги докарвам 2500-3000

40

Работодател 2

преди 4 години

От тия 300 лв извади 80 % да закупиш стоката наново. и другите 60 лв са за персонала на смяна. В момента от нощните сме 0 на 0. Да не говорим за конкуренцията от веригите, смазващи са направо. Магарешки го остави, тоя вече е бита карта, ама като ти отвори един Ремедиум или медея с/у тебе и продава на доставни цени и може да те срине за 6 мес.

39

Анонимен

преди 4 години

Много клъстери се навъдиха напоследък, май са поредната хранилка на издръжка от данъкоплатеца за бивши политици и метресите им.

38

Анонимен

преди 4 години

До Работодател - аптекарКофти бизнес си избрал.В София аптеките са през 10 метра.

37

Работодател

преди 4 години

Сега ще ви кажа, защо държа по договор работниците на МРЗ, а другото под масата. Защото малкия и средния бизнес изнемогва - както искайте го разбирайте. Собственик съм на 2 квартални аптеки. Битката е за всеки клиент, маржовете при лекарствата са едва 15 % при другите стоки 30 %. Разходите огромни - само наема е 1500 лв на месец. Направих ги денонощни, уж да върви, да им е удобно на хората. Пак не става. Оборотът ннощно време е едва 300 лв.

36

Хюго Бос

преди 4 години

В редица държави има дни , в които можеш да отидеш в съответните служби и да провериш колко вземат колегите ти в бранша.

35

Анонимен

преди 4 години

Хахаха последният параграф кърти миФки. Информацията била основното им оръжие. За услугите - да не си помислим,че е за ЦРУ и т.н. Аз все си мислих, че е качествения продукт, обслужване, цена, работата с клиенти..,А то било тр. договор на Пенка, Станка, Драганка..,

34

Румен

преди 4 години

работя президент.Заплатата ми е 11 бона.Ама не казвайте на Деса, че ще ми я взима цялата.

33

House M.D.

преди 4 години

Откога Мъри стана българска фамилия?Какво е клъстър?

32

Вили

преди 4 години

Заплатата ми е 7000 лв, работя в TBI Bank. Уволнете ме за шнура.

31

Анонимен

преди 4 години

Що за ахмак трябва да си, за да си обявиш публично заплатата?Като разбере жената, какво правим?

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21Онзи ден пирон ми влезе в гумата и взе да спада.Ходих в гумаджийницата при брат ти. Сложиха ми фитил. Платих всичко на всичко 20лв.Брат ти е голям магьостик щом от моите 20 лева взима 50 за него.

29

Анонимен

преди 4 години

заплатата не е ли част от личните данни???

28

Анонимен

преди 4 години

Просто не публикувайте от личните си профили във Фейсбук заплатата Има един сайт бгработодател и там се пише наред за всеки

27

Анонимен

преди 4 години

Троловете налазиха да се хвалят колко големи заплати вземат маникюристките, таксиметраджиите, автомонтьорите, бояджиите... Хвалби, че доходите на населението били скочили нагоре.Я, питайте 1 шивачка колко взема, продавачката в кварталния магазин, работниците в млечната, хлебарската, складкарската, консервната и пр. фирми! Да видим за хвалене ли е!

26

чарли

преди 4 години

зимам 20 ( 8,21паунда) кинта на час, тва е минималното в UK, не се крие, а уж е капитализъм. Освен това мингилизите на мениджърски позиции си назначават кьопавите и неуки деца у фирмите си, и им плащат като на можещите, които се гърбат и заради тех. Уравновиловка по комунделски, а и здравеопазването е безплатно

25

Щерю

преди 4 години

85 % от работещите българи нарочно са блъснати на минимална месечна заплата, какво чак толкова има фирмите да го крият...

24

Голям смях

преди 4 години

Уволнили го, защото си показал заплатата, а това уронвало престижа на работодателя :DСЕРИОЗНО ?!