31

Анонимен

преди 4 години

VALERKE TI KAJI KOLKO MOLIONI SI SLOJI Z DJOBA OT TAQ OGRADA KOQTO ZA NI6TO NE STAVA. ??????????TIQ PATRIOTI V BG SA NAY GOLQMATA OPASTNOST

30

Анонимен

преди 4 години

Прав е за Нинова. Тя реално не прави нищо друго, освен да търси кусури на сегашната власт и да се заяжда на дребно-махленски принцип с Буци, когото тайно (според мен) харесва като мъж.Досега не съм чул никаква смислена програма за управление от БСП, освен щедрите обещания как ще раздават държавни пари на *** и пульо.

29

дааа

преди 4 години

Нинова е с класи над другите лидери в Народното Събрание,явно Симеонов е заслепен от властта!Според Симеонов класни политици са:Борисов- Бай Х Шайката на корупциятаКаракачанов - Шкембе войводаСидеров- Бялата Златка-белотоСимеонов- биещият бабкиКарадайъ - къде се намирамКараянчева - Пекин столица на ВиетнамМарешки- бензаджияаптекар малкият БойкоБраво бе Симеонов

28

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов е в паника, защото и посещението му в Саудитска Арабия се е оказало напразно, а поисканите милиони долари, за да бъдат спасени някакви финансови институции в България няма да бъдат получени, защото според доклада на ЦРУ, саудитците не са проявили интерес към офертата, която им е отправил Бойко Борисов.Идват тежки времена за тъмният субект от Балканският полуостров според американците, които вече ясно показват, че са свалили доверието си от Борисов, а тежките времена идват, защото Борисов е очаквал, че немският концерн Фолксваген ще построят завода си за милиарди именно в Българ

27

иванов

преди 4 години

До Der Симеонов АКО ЗНАЕШЕ...КААК ХОРАТА МАСОВО ТЕ ЧУМОСВАТ И ПСУВАТ, ЗА ГАДОСИИТЕ КОИТО НАПРАВИ ПРЕЗ ТЕЗИ ГОДИНИ.., НЯМАШЕ И ДА ПОСМЕ ДА СИ ОТВОРИ УСТАТА И ИСКА 2-РИ МАНДАТ.

26

Анонимен

преди 4 години

Бизнесът вън от спорта и политиката .

25

Зозо

преди 4 години

Болен, Винкела, Марешки и Каракочанов се плюят постоянно, но крепят Боко в Парламента. Щото Боко ги държи за топките и няма мърдане :))))))))))))))))))))))))))) А мръднат, а идва Гешев :))))))))))))))))Пък *** ще ги умори глада и ЕГНто :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

24

оран гутанов

преди 4 години

О бединени "патриоти",но не помежду си,а с герп ,за да има папо и още нещо.

23

Гробокопач

преди 4 години

В България няма Политика. Има хора, които си играят на политици, защото се чудят как да умножат още повече натрупаните пари! Всеки, който понатрупа малко капитал от бизнес и веднага се чувства политик;))) Г-да има разлика между спекулацията и политиката, където с еискат много повече качества от това да си "преуспял бизнесмен". Политиката е една Визия за Бъдещето или по-скоро Борба на Визиите. Капиталът трябва да ги обслужва, а не да ги предопределя според спекулативният си интерес!

22

мдаа

преди 4 години

Валерка още ли биеш бабички по границата,а шум по морето има ли а сви.рки за власт на мутрата правиш ли!?

21

На пазар

преди 4 години

Интересно, нивото на политиката е на дъното.Как може да се падне от дъното?Да се прегърват и в масква.

20

Русофил

преди 4 години

Tова са деградирали политици не ги показавйте повече Симеонов,Сидеров,Каракачанов,Борисов,Плевналиев,Биков,Местан и т.н.Марш завинаги от политиката

19

Анонимен

преди 4 години

Kakav ahalnik ti vale i volin s nivo li ste mlioneti hotileri. Sa kavo nivo govori6 pianiz

18

Патерица на Мутрите

преди 4 години

На Симеонов какво не му е ясно? ГЕРБ са майстори в това да прехвърлят проблеми и негативи на коалиционните си партньори. Затова ще си плати цената за участие във властта. Няма друг вариант, колкото и да се прави на опозиционер.

17

Оправете цензурата

преди 4 години

Значи в текста може да я има думата м.р.ъ.с.н.а, а в коментарите не може? Модерирате или вече си играете на театър на абсурда?

16

баба мара

преди 4 години

значи заради нинова пада нивото а не заради псевдопатриотите този чиляк от къдему идват тези простотии в главата които непрекъснато ръси не виждате ли че сеизлагате като подкрепяте герб за да не излезете от властта и вие ще говорите за нивото

15

Смех, смех

преди 4 години

дето викаше Царвуля, докато още си припомняше българския език. Току-що прочетох вица на деня - "политиката не е ***, кална дейност". И това от устата на Симеонов. Не че Нинова е образец за каквото и да било. Един дол дренки са всички.

14

Хахаха

преди 4 години

Естествено,че за селските пръчки е виновна интелигентната Нинова,а този парламент е съставен точно от такива *** говорещи на диалект и миришещи на чесън!Вижте си председателя на Парламента и шефовете на партии какви гюбрета са бе *** Симеонов ,Нинова е класи над вас!

13

Анонимен

преди 4 години

В Парламента на БГ- и във партийте се вмъкват хора ,които по една или друга причина са сгафили и са там заради имунитета,а не толкова заради политиката.Т.е.хора,които за да избегнат,съдебно преследване,се вмъкват в политиката.Само няколко партии не са компрометирани,но те не са от статуквото и не са в Парламента.На истина(та е в) "Няма такава държава".

12

Шефа

преди 4 години

УМЕН ТА ДРЪНКА!Намерил оправдание!Дурак,дурак опитай пак.2