43

Анонимен

преди 4 години

Макрон имаше среща с путин! Темата сигурно беше точно за това!!!!

42

Анонимен

преди 4 години

Луно, луно, земьо македонска, докога ке те гледам поробена.

41

Тодор Живков

преди 4 години

Приземяване, приземяване, приземяване!

40

Анонимен

преди 4 години

По-ниски са от тревата и по-тихи от мушици днес скопските тарикати.

39

майтап,бе Уили!

преди 4 години

Абе,разбрах сега от едни познати ,които ходят в Македония,че македонските исторички експерти са открили,че Наполеон е македонец и се казвал Бонапартовски.Те затова сега Макрон се е ядосал-не иска да излезе истината наяве!А и Виктор Юго е македонец, Виктор Юговски!

38

Доналд Туск

преди 4 години

У еуропската уния не приемаме египетски македонодоидни татари со коси очи и плиток мозак.

37

Анонимен

преди 4 години

Браво на Макрон,Каракачанов вече го разбрахме за никакъв ... не става.

36

Миленко Неделковски

преди 4 години

Измамените камилчета. Прелъстени и изоставени. Клетниците. Ужилването. Изкуплението Шоушенк.

35

Анонимен

преди 4 години

Така е братя антички, наследници на Филип и Александър Македонски. Ние татарите сме в Европейския съюз, а вие древните македони сте в коридора пред чакалнята. И на друга част от географска област да си смените името, пак ще сте си българи.

34

nai goliamata ni

преди 4 години

...greshka e vlizaneto v NATO I posle v ES !!! Ot tam tragnahme v propastta !!!Koito iska sashtata uchast ...da zapoviada !!!

33

Анонимен

преди 4 години

За да сте в европско, идвайте си при нас за бугарски тескерата. Хората на Каракачанов ги дават. Само трябва да почерпите.

32

Анонимен

преди 4 години

Макетата само да кажат и веднага ще ги вкараме в ЕС без гласуване ахахахха

31

Анонимен

преди 4 години

Знам, че не беше възможно като вариант, но ако онези ттиняци бяха променили отношението към нас лобирането ни щеше да има съвсем други измерения. БГ направи много, те не го оцениха, не корегираха нищо, продължиха да ни мразят и ругаят. Ами така няма как да ни накарат да горим за тяхната кауза. Достатъчен жест сега е, че не ги стопираме. Ако не бяха такива гоvеdа щяхме съвсе другояче да се борим за приемането им,вярвам Франция би направила компромис заради нас. Ама те не го заслужават, за жалост.

30

Анонимен

преди 4 години

Макрон е ***, продаде се на Путин.

29

Анонимен

преди 4 години

Всички разбраха че България и Румъния не са готови за ЕС.Тази корупция и краденето в БГ няма стигане,да не говорим че инстанцийте не работят.Не можеш на лекар да отидеш,трябват пари,ако нямаш умираш.Следващите кандидати ще бъдат много сериозно проучвани.Българите сложиха знамената ЕС викат,чакайте какво се случи като влезохте държавата се изпразни,куфарите заминаха, останаха кой...?

28

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Като погледна Картата, и Гърция ако излезе от ЕС - пъзелът ще се подреди :)))ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

27

бай ганю

преди 4 години

урока за ЕС е научен от прекалено ранното приемане на България и Румъниясега Брюксел си скубе косите и се чуди как да ни вкара в правия пътсилните страни не искат да влачат поредните корумпирани бездънни ями на гърба на собственните си данъкоплатци както се случи с наскоято страна може да си подреди къщичката според правилата е добре дошла в съюза но това си зависи изцяло от страната кандидат

26

Анонимен

преди 4 години

Опаааа, алооо, античките гюбреядци, как е кривиот макарон? Убаво ли се гледа през него. Гледайте, гледайте, ще видите на Саше Великиот праз.

25

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Това на Туск очевидно е някакъв черен хумор.Македонците днес трябва да празнуват.Само като погледнат къде се намира България след 15 години евроатлантизъм и трябва веднага да им светне лампичката какво ги чака в ЕС.Днес обаче големият провал не е толкова за Македония.Грешката не е и на Брюксел.Големият провал е на Обединителят на Западните Балкани !Човекът обявил се пръв за натикването на Македония в ЕС - Бойко Методиев Борисов от село Банкя Софийско.Франция му заби звучен шамар. Факт !

24

Анонимен

преди 4 години

Абре братя, имаме си комшии доста. С. Македония влезне ли в ЕС , веднага ще почне да ни заповядва.Слушай, да гледаш.