14

Val

преди 16 години

(за#13) Страх те е да не те изхвърлят от бтк ли. По тъпо изказване не бях виждал........ КРАЯТ НА БТК ИДВА И ТОВА Е ФАКТ!!! само бабичките по селата ги поддаржат но и това няма да трае дълго... според мен и мобилните оператори триабва да се замислят сериозно, защото ж тая държава не живеят само балъци....

13

Иво

преди 16 години

Каквото и да говорим за момента гласа по Интернет е все още не до там сигурен начин за предване, докато по медния проводник по шахтите на 'бТК' за сега си остава най евтиния вариант, сеща ли с енякой какво стана скоро със Skype нямаше я 2 дена, някакъв сифтеурен бъг, да това е по добрия вариант и евтин през нета, но по труден за настройване и инсталирване в момента защото малко го разбират как трябва една такава комуникация да стане сигурна особено през софтуерен телефон както спомена милардера по горе.

12

Svetla

преди 16 години

Ne naprazno ima tolkova pari, znachi ima i akal

11

Svetla

преди 16 години

Ne naprazno ima tolkova pari, znachi ima i akal

10

Krasi

преди 16 години

Аз го разбрах още преди 3 години и отдавна не правя богато мошеническото БТК!!! Аплодисменти за номер 7(анонимен)-съгласна съм смнението МУ(или Я) и се радвам на точното определение!!! А на номер 3 заявявам да си купи карта на Globul с 500-те безплатни минути(Там може да се говори безплатно дори с 2 телефона в цивилизованата западна Европа,или по света)

9

Иван

преди 16 години

Човекът говори за USA, тук нещата ще дойдат след 10 години. През началото на деситилетието гледахме на плазмите и течнокристалните телевизори като на някаква невероятно скъпа покупка, вече са масови и у нас. DVD-тата дойдоха със закъснение, кабелната телевизия, GSM-ите, Blue-Ray ще дойде със закъснение... Това е нормално. В USA прекратиха излъчването на аналогов сигнал за телевизиите. Кога ще се случи това у нас?

8

LORENA

преди 16 години

отдавна,но има бг села,в които и след 10 год.няма да имат старионарни телефони:)USA ще могат да си снимат историческите филми тук.

7

преди 16 години

Ехее,аз откога съм обявила смърт на стационарния/домашееен! От 2 години! Браво на Гейтс,прозрял е истината! БТК само дои ли дои балъците с по 13 лв. месечна такса! Кожодери! И за какво?! За "поддържане" на съоръженията!??? Смешници! Изключвайте ги,стига сте наливали пари в чужди портмонета!!!

6

дасд

преди 16 години

нямало да има кабели. а интернета от къде ще минава - ако ще и през мобилните пак станциите им са вързани с кабели. кабела скоро няма да умре

5

Алекс

преди 16 години

Бил Гей тс каза и още нещо преди време - 640 KB оперативна памет би следвало да са достатъчни на всички.

4

преди 16 години

За кво ви е компютър, има VoIP устройства които работят автономно - само жица (или без жица) с интернет и готово.

3

СС

преди 16 години

За да стане това във всеки дом където сега има телефон трябва има компютър. Дали е възможно. Все пак един телефон може да се купи за 10 лв. Има ли такива компютри?

2

Иван

преди 16 години

Ще отидат там, където отидоха телеграмите. Пак ще има апарати с кабели, идеята е че телефонията ще се пренася по друг начин.

1

k

преди 16 години

Ай сиктир. Искам си телефонче и толкова. Нема нито глиста нито уиндоус, аре да *бе мамата.