20

Анонимен

преди 4 години

Елементарна пропаганда. Да приемем,че е истина, едни *** представляват ли целия руски прекрасен народ?!

19

Оф

преди 4 години

А някой задава ли си въпроса Кой точно го е направил това а . Дали неможе да е някой от америкаските НПО-та . Особено виждайки как бързо е разпреостранена тази абсолютно идиотска Новина.Тя е същата като СИН КИТ дето идвал от Русия и бил виновен за някакво дете .Нищо че се оказа че после нямало нищо таковаПропагандата ви не струва . Освен само и единствено показва че всички сайтове са като ПИК и Блиц само претенциите са по-големи

18

кървавия режим!!!

преди 4 години

Е не Путин просто мина границите вече. Чакаме решение на НАТО по случая!

17

Аман

преди 4 години

Типична хибридка пусната в чест на новият посланик на Козяк . Забележете разнесена е вече по всички маши сайтове.Съ сигурност тази новина ще я излъчат поене 10 пъти по телвизиите . Новината е НИКАКВА ..... В България колко лъжливи кампании за хора имаше...Нали трябва да се пише срешу Русия

16

човек

преди 4 години

До: номер 15Очевидно е, че преди публикуването на тази новина сайтът може да е бил достъпен, нали?И после са го блокирали.Ама някой трябва да мисли с главата, а не с г*зa...

15

Мизерия

преди 4 години

Ако беше американски сайт дали щяха така да го рекламират по новините. *** има навсякъде . Страно обаче когато стане престъплението с убите хора в САЩ не пишеше за америкаски граждани а за Българи и поляк . Нищо че тези са там от 20г и има америкаско гражданство..

14

човек

преди 4 години

До: номер 8И за разбойничеството е вярно, което казваш.Не случайно по времето на Стамболов въвеждат специалния Закон за Изтребление на Разбойничеството!Насочен е главно към върлуващите по онова време русофилски банди в България!Бандитите са изключително опасни за младата държава. Организират два неуспешни преврата целящи анексирането на България от Руската империя.

13

Анонимен

преди 4 години

Веднага тонове с глупости в защита на СССР. А спрете се бе.

12

човек

преди 4 години

До: номер 8Една забележка имам: През 1913 г. СССР още не е съществувал.Но иначе другото в общи линии е вярно.Благоев доживява Октомврийския преврат, или революция както я наричат болшевиките и убежденията му клонят към болшевизма, затова БКП го издига в култ, подобно на светия в християнството.Въпреки това обаче, имал е някои различия с тях, например той е смятал (правилно), че социалистическата революция трябва да победи първо в някоя западноевропейска държава, а не в полуфеодална Русия.

11

Анонимен

преди 4 години

И тая е добра ама оная за тайните руски агенти внедрени тип Хидра от Капитан Америка ми е любима за сега!

10

Анонимен

преди 4 години

но руснаците си траятА, траят си... Друг път. Още им е вътрешно, че не сме в тяхната орбита. Което, разбира се, не пречи на висши техни чиновници да имат я гражданство, я право на пребиваване тук, за имотите ясно. ЕС си е ЕС, макар и във версия за бедни :)

9

човек

преди 4 години

До: номер 6Ти четеш ли цялата статия какво е написано в нея, или първосигнално реагираш в защита на Русия?В статията пише, че въпросният сайт е блокиран за България.Следователно, няма начин да прочетеш каквото и да е написано на него.Освен ако не се намираш в Русия?Или ако не си руски ***?Или и двете?

8

Анонимен

преди 4 години

Разбойничеството в България идва от СССР с славянина Димитър Благоев 1913г. И близнака му. Това е началото на червения терор.

7

човек

преди 4 години

Ми... братушки. Какво да ги правиш. Нали си ги обичаме.

6

Анонимен

преди 4 години

Разгледах този руски сайт, няма такова дете

5

Анонимен

преди 4 години

Бай гуй , когато имаш дете и му правиш снимки, няма как да сбъркаш...

4

Анонимен

преди 4 години

То и това да е така ... тука колко такива случай има ? Ама няма статиика за тях ...

3

Анонимен

преди 4 години

Ами нормално, и нашите сайтове не спират да печелят пари с фалшиви новини за Русия и руския народ, но руснаците си траят!

2

Анонимен

преди 4 години

Малко са деца, та точно на тяхната дъщеря ще откраднат снимките. Пък може двете деца да си приличат. И защо не дадат линк, че да не се лъжем, откъде да знаем как изглежда тяхното дете. Тази история намирисва.

1

Анонимен

преди 4 години

Юинг!