265

дърт пръч!

преди 4 години

До скрий сеВидя се твоята полза за България!!! Ходи си в Русия при твоите господари!

264

Този педел

преди 4 години

е по опасен от марксизма, отараши България и се чупи!

263

Анонимен

преди 4 години

МОНАРХИЯ - НИКОГА ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯЗащо да няма монархия в БЪлгария? Нека да има монархия в България, но тя да не е благодарение на Сакскобургготски! По- добре руския цар да ни управлява, отколкото този и покойният му баща, които кощунствено са взели имената на великите български царе - свети цар Борис Първи и цар Симеон Първи.

262

Анонимен

преди 4 години

ЗА ПРОВАЛЕНИЯ ПРЕХОД СА ВИНОВНИ АЛЧНОСТТА И БЕЗХАБЕРИЕТО НА УПРАВНИЦИТЕ - НЕ ВИНЕТЕ НАРОДА И МАРКСИЗМА ! МОНАРХИЯ - НИКОГА ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ - ПОМНИМ ФЕРДИНАНД , КОЙТО ДОЙДЕ С 2 КУФАРА , А СИ ОТИДЕ ИЗРИТАН , С 22 ВАГОНА БАГАЖ !

261

Свиня мръсна

преди 4 години

До Евреиска отрепкоПокрай тебе намразихме Цар и Отечество! Бог да ни управлява и цар да назначава!

260

Евреиска отрепко

преди 4 години

как то вървят делата срещу България дето ги водиш в СтрасбургГоляма грешка направиха комунистите че не те обесиха !!!!!!!!!!!!!!!

259

Стефан

преди 4 години

До Леоне ГрандеХайде познай всезнайко КАКВО образование има тоя с царската кръв.

258

Анонимен

преди 4 години

До Леоне ГрандеДа, може да има кралска кръв и много приятели, но той НЕ е българин. А, и между другото - царските личности по отношение на ласкателите им проявяват странен подход : хем се разтапят, когато чуят нещо добро за самите тях като царски личности, хем мразят самите ласкатели. Та ти си ласкател. Симеон Втори НЕ е българин, неговата династия се е натрапила ( и заради на някои наши глуповати политици, както и благодарение на великите сили) в България, без да е направила нещо за българите

257

муспи

преди 4 години

Безспорно на този тарикат са му ясни работите след като е служил едновременно на два тихи фронта - ЦРУ и КГБ, че даже и на нашето ДС. А това че е евреин като баща си и дядо си, не се и коментира, цензура.

256

скрий се

преди 4 години

Хайде, скрий се бе, ***! Кой те познава за жив! Съюзник на БСП-ДС и КГБ.Предател

255

Анонимен

преди 4 години

Не му отричам положителните качества на Симеон ( без проблема за имотите, но той е решава в съда), но при народите не може да се говори за смяна на чипа, а за натрупване на културни слоеве и традиции най-вече чрез по-добро образоване на хората и създаване на по-добри условия на живот

254

Леоне Гранде

преди 4 години

Симеон се е родил цар и е такъв. ЮК защо си държат на монархията, както и скандинавските страни ? Защото е добро държавно управление. А най доброто е абсолютната монархия, като СА. Повечето хора не могат на Симеон да му стигнат до пъпа. Човека си има царска кръв, образование, приятели по света.

253

Стефан

преди 4 години

Ей мадридския дървосекач, теб те докараха точно марксистите от библиотекарския бардак, нали помниш щеше дани оправиш за 800 дни, оправи си горите и земите, и даде власт и пари на дена етническа партия ДПС, това го няма никъде по света, по времето на Костов ДПС бяха в девета глуха, предател си ти Монка, ПРЕДАТЕЛ, другото е ала бала.

252

БЪЛГАРИН

преди 4 години

Толкова примитивен комунистически номер не бях чел! Ненапразно сте наказани от Бога - всички комунисти до сега!

251

Анонимен

преди 4 години

Най-дьлбок отпечатък върху българския народ е оставило християнството и християнската етика. Всъщност християнството и марксизмът се припокриват във вижданията си за социалната спаведливост. Но ова са теоретични въпроси. Да се търси обяснение за неуспешния тридесет годишен преход в "марксизма" си е чисто оправадание. По същия начин може да се търси в християнството и в какво ли не

250

Анонимен

преди 4 години

Верваве му на стария гущер, само егенето ше го оправи тоя. И после ще се пече в казана цяла вечност .

249

Бат Сали

преди 4 години

Като стара латерна е, вие ли вие стари шлагери и не кой не го слуша.

248

Анонимен

преди 4 години

Марксизмът е философско учение, което съдържа няколко части - материлистическо учение за света и историята, в чиято онова е диалектиката на Хегел за развитието, анализ на капитала, принадената стойност и експолататорската същност на капитализма, пораждаща антагонистични класови отношения и теория на революцията, която копира под индиго великата френска революция. Примитивно са прилагани неговите идеи за експроприация на едрия капитал в полза на обществото и за диктатура на пролетариата, която трябва да е кратка и да бъде заменена от общонародна държава. Но това са философски теории.

247

...

преди 4 години

Няма по *** соц народ..

246

на хасан дядо му

преди 4 години

Дойде си в България,ДС му дадоха квото трябваше,че и отгоре, да им свърши работа,а той зяпна за още!Е,и не му се получи!Тоя квазимодо така не го харесвам,че няма накъде повече!