12

Анонимен

преди 4 години

Бялата мафия ...... По - лоша и опасна и от колумбийската ...

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3И като избягат в чужбина или станат фермери ти какво ще правиш? Ще мреш щото няма кой да те лекува?

10

Пешката

преди 4 години

По - голяма *** фи я от белите престилки няма. Вижте ги само как гледат, като vampiri са!!!!

9

Анонимен

преди 4 години

Бе тия не си напълниха гушите с пари, източиха пациентите сега тръгнаха и бюджета да източват.

8

АнонимеН

преди 4 години

ПРИ БОРИСОВ Е ТАКА ! УПРАВЛЕНИЕ ЗАЕМ ВЪРХУ НОВ ЗАЕМ НИЩО ПОВЕЧЕ!!!И КАТО ОБЕЩАЕ НЕЩО ПОСЛЕ ИЛИ ГО НЯМА ИЛИ ТРЯБВА ПАК ДА СЕ ПРОТЕСТИРА ДОКАТО НЕ СЕ ПОЛУЧИ!!!ГРЕШКАТА Е , ЧЕ СПРЯХА ДА ПРОТЕСТИРАТ , А ТРЯБВАШЕ ДА ПРОТЕСТИРАТ ДОКАТО НЕ СТАНЕ ФАКТ!! САМО БУДАЛИТЕ СЕ ДОВЕРЯВАТ НА БУДАЛИСОВ!

7

Анонимен

преди 4 години

На тоя толуп Ананиев кога ще му бъде поискана оставката?Готвената от него предстояща"риформа"цели Едно,как да пренасочиме обществените средства за здравеопазване към шепа търговци на"здраве"!И от това лице очакваме да реши проблемите в здравеопазването, чух Те!

6

Анонимен

преди 4 години

Медицинските специалисти да получават заплати от министерството на здравеопазването ,а лекарите от нзок След като те не протестират за заплати това означава ,че са доволни от формирането на доходите и адекватното лечение на болните.

5

Анонимен

преди 4 години

ЗК трябва да се финансира доброволно само, който иска да им плаща да плаща. В тоя си вид ЗК е рекетьор и монополист, а тия са част от рекетьорската система прилагана над болните и инвалидите.

4

Здравните работници

преди 4 години

Сигурно имат много проблеми,но не е добре,че си го изкарват на болните.В много случаи ,поведението им не е като на "бели престилки",А е просташко и то най -вече на сестрите.

3

Анонимен

преди 4 години

СТАНЕТЕ ФЕРМЕРИ ГЛЕДАЙТЕ ПРАСЕТА КОЙ ВИ ИЗЛЪГА ДА СТАНЕТЕ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ МАЙ СТЕ ТАМ ЗАРАДИ ПАРИТЕ А НЕ ЗА ДА ЛЕКУВАТЕ БОЛНИТЕ

2

Анонимен

преди 4 години

Тия взимат 2 пъти средната заплата и пак се оплакват.

1

Здравната каса

преди 4 години

Гледа на болните, като на спестовна каса и и кокошка снасяща златни яйца от години се нарушават правата на болните и на болния се гледа не като на пациент, а на спестовна касичка. Бялата мафия е за затвора.