11

Анонимен

преди 4 години

Турция е наш комшия,ама не само комшия,ами си е направила вече карта в която половината от територията на "комшията" е вече турска територия!!!Е,бъдещи раЯ втора употреба?!Както стоите и мучите,оформяте се,като *** първа уотреба на Турция!!!Му-у-у!Ама вече няма да го има "поробителя" Русия,дето *** *** се съдраха да реват срещу него!И така,след Северен Кипър и Северна Сирия,идва реда на Северна Аборигения!Му-у-у!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов ,Керемедчиев ...С тези турски имена какво очаквате .Жалки ислямски слуги са ни политиците.Глуповатия Костов даже в джамия ходи .БСП ни продаде на ДПС ...Има ли изобщо българи бе ...Само *** ли останаха .

9

Han Kubrat

преди 4 години

Какво ви изненадва? И прабългари и маджари са тюркски племена. Конференцията на тюрркски народи миналата година беше в Унгария. Как иначе прабългарите са имали ханове, Тангра и т.н. Това със славяните го измислят комунистите за да се чувстваме уж братска народа без да имаме нищо общо.

8

Анонимен

преди 4 години

Турция е наш комшия, не на Франция или Германия, така че ние най-добре си знаем колко е важно да се разбираме.Плюс това сме гранична държава за ЕС и трябва да строим огради,барикади и траншеи, за да се пазим от нелегалните,а същевременно от Аахен в Германия до Керкраде в Холандия да ходят да си купят цигари.Нито огради,нито КПП-та.На чужд гръб и сто тояги са малко!

7

Анонимен

преди 4 години

Което е доста лошо като цяло .Турция иска да анексира България ,какви приятели може да са ни тези хора ?

6

на три морета

преди 4 години

Един народ,който е приятел с всички,няма приятели!

5

зад кюшето

преди 4 години

До НаблюдателДали е протурска или просъветска няма значение!Важното е,че не е пробългарска!

4

Victimized

преди 4 години

Не България е приятел на Турция, Банкянския тол.уп е приятел на турция, а Турция не е приятел на никой от съседите си и много скоро ще го разберат по трудния начин.

3

бай ганю

преди 4 години

приятел ли..?тва заслужава да е виц на годината.комшии да но чак приятели няма на какво отгоре

2

Анонимен

преди 4 години

Турция затъва от тежестта на инвестиции на Фолксваген, А България се издига като герберски икономически балон в евроатлантическото небе.

1

Наблюдател

преди 4 години

България е протурска държава. Факт.