60

СЕЛЯНИН

преди 4 години

АЗ ИМАМ *** МАЙКА ЩЕ РОДИ 6-12 ПАРЧЕТА 2 ЩЕ СИ ЗАДЪРЖА ДРУГИТЕ ЗЕМЕДЕЛСКИЯТ МИНИСТЪР ДА ДОЙДЕ И ДА КАЖЕ КАКВО ДА ГИ НАПРАВЯ А ТОЙ МОЖЕ ЛИ ДАРАЗЛИЧИ ПРАСЕ ОТ АГНЕ ЗЕМЕДЕЛСИКИЯТ МИНИСТЪР ТОЙ *** ВИЖДАЛ ЛИ Е ПРЕЗ ЖИВОТА СИ ?

59

Пенсионер

преди 4 години

До Ицо ни 46 Благодарим за съвета. Ще те послушаме.

58

Анонимен

преди 4 години

4 НЕ МОЖЕ ТЪЙ ЛИ ВЕЧЕ ЩЕ КАЗВАТ И КОЛКО СВИНСКО ДА ЯДЕМ

57

Анонимен

преди 4 години

Стига ривахти бре, то щото всички сте напълнили двора с прасета и крави. Напълно в реда на нещата е да има изисквания, ако искаш повече от 3 прасета се регистрираш като фермер, търсиш си място подходящо за тази деиност, плащаш и тъй. Омръзна ми от тарикати дето си пълнят двора с 50 кошера и аз да не мога да ида да си откъсна две ябълки или да си сваря мармалад на двора.

56

Анонимен

преди 4 години

Рекетьор управлява и ще търпите рекет.Понеже е *** не очаквайте нещо умно , защото около него са само прости , за да се разбират.Понеже не са чели книжки им дават какво да правят директно от началниците.

55

Анонимен

преди 4 години

Смешни са ви коментарите,вървете по селата и вижте ,че в дворовете на хората освен кокошки и тук там прасе почти няма други животни.Многознайковци по всички теми.

54

Анонимен

преди 4 години

Хайде пак, щастливи прасета, свободни кокошки... Абе, за комфорта на прасетата ги е грижа повече отколкото за оцеляването на българските пенсионери!

53

Анонимен

преди 4 години

До НЯМА ЗАБРАНИНе пише нищо за изисквания пише 2 прасета точно и ясно ако щеt и космодрум си направи и го покрий със злато 2 прасета са си 2 прасета в личния ти двор Ще гледаш прасета в двора си другия път Щом великия везир ти казва, че няма да гледаш повече от 2 прасета няма да гледаш разбра ли бе. Селянин.

52

venix

преди 4 години

Само чети коментарите и пълней! Много от вас не знаят как се отглеждат растения и животни, просто защото сте живели цял живот в града и дори и не знаете от къде ви идва храната! Не се изказвайте неподготвени! В момента в света масово се ядат бо,клуци. Истинската храна беше преди 89-та и това е факт! Имах един колега - французин, който ми каза "такъв домат като българския, никога никъде не съм ял!". Прави си извода!

51

До НЯМА ЗАБРАНИ

преди 4 години

Като какъв коментираш бе ?

50

Много хитри!

преди 4 години

Ние ще доим по 2 крави, а те всички будали, които искат да работят от тъмно до тъмно, дори през лятото. Гербаджийството убива, да го изгоним за винаги!

49

НЯМА ЗАБРАНИ

преди 4 години

ИМА ТЕХНОЛОГИЧНИ ИЗИСКВАНИЯ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ!!!!СВОБОДАТА---НЯМА НИЩО ОБЩО С АНАРХИЯТА И БЕЗЗАКОНИЕТО!НАБИЙТЕ СИ ГО В СЕЛСКИТЕ ЧУТУРИ!

48

venix

преди 4 години

И защо така?! За да не се настъпват нечии интереси/бизнес ли?

47

Дръндер

преди 4 години

И какво ще тръгнат по селата да броят прасетата ли? Нали ако такъв влезе в къщата трябва да го пребиеш за да види прасета посред бял ден!

46

,,,

преди 4 години

Явно тези тъ.пунгери не могат да измислят нищо по-продуктивно и полезно за българите, освен да сеят глупави забравин. Чудя се само, всичко ли ни е наред в държавата, та те са тръгнали да се оправят! Това ли е най-важното и належащо или пак гледаме само собствения си джоб и интерес господа мутри от ГЕРБ ? ГЕРБ всъщност е Граждани за Еничарство и Разруха на България

45

Ами така е..

преди 4 години

КАТО НЕ ИСКАШ, МЕСО ОТ ЕВРОПА, ХОДИ СИ НА СЕЛО ДА ЯДЕШ РОДНА СЕЛСКА СПЪРЖА И ПИЕШ ДОМАШНА. ШЛЬОКАВИЦА.ЗА КВО СТОИШ У СОФИЯ????

44

Само питам:

преди 4 години

А, ти защо не си ходиш на село?!!!

43

Анонимен

преди 4 години

Мда квоти за 2 крави ей така се унищожава всичко, после се внася 70 годишно говеждо от ирландия, яйца със салмонела от полша, бобени кълнове с ешерихия коли от испания, а в магазина вече не се казва мед а пчелен продукт, дори има кисел продукт вместо оцет...

42

Анонимен

преди 4 години

Върви тогава в Северна Корея.

41

Ами така е..

преди 4 години

ГЕРБ---Е ГРОБ ЗА СЕЛЯНДУРЩИНАТА И ПРОСТОТИЯТА!ВСИЧКО Е РЕД, ЗАКОН И ДИСЦИПЛИНА!ТОВА Е БЪДЕЩЕТО, АКО ИСКАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ ДОБРЕ!!!!