14

дебел депутат

преди 4 години

правя още две години в парламентата и се пенционирам с пожизнен таван .

13

eve1

преди 4 години

Много не точно заглавие.Какъв СКОК?Скок щеше да е ако себяха вдигнали поне с 30% Сега е някакво едва забележимо помръдване

12

Бай Коко

преди 4 години

Тоя като слагаше тавана на пенсиите каква песен пееше а сега като дойде време и той да взима пенсия тавана му пречи

11

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ПОРЕДНА ПОРЦИЯ ФАНТАЗИИ

10

Любимец

преди 4 години

Ако старите пенсионери срещнат в тъмна доба този екс, ще има секс!!!

9

дърт

преди 4 години

А как г-н екс-министъра ще обясни очевадния факт, че след всеки "скок" на пенсиите основната маса пенсионери прогресивно обедняват?

8

анонимен

преди 4 години

6% на 200 лв колко е ха ха ха голямо повишение ще вземат да преядат пенсионерите на м...алите колко помощи давате те ви са слабост нали въдите си гласоподаватели

7

Анонимен

преди 4 години

За да живее пенсионер добре в Бг му трябва като моята Австрииска пенсия. Работих 19 години в Австрия пенсията която ми дадоха е 1.100 евро. С тези пари в Австрия живея добре без лишения и притеснения за сметките за ток парно и вода. Тук мога да си позволя повече неща отколкото в бг. В бг храната е три пъти по скъпа от Австрииската. Има магазини в които храната е и по евтина. Но тук нямат мутри и айдуци. А това е проблем при вас. Докога ще търпите да се гаврят с вас най вече с пенсионерите.

6

С. Кост.

преди 4 години

Скочили?! Висок скок, дълъг скок?

5

(-_-)

преди 4 години

И с 26% да се покачват това не решава нищо! Пенсията трябва да е достатъчна, за да се води един достоен живот - плащане на сметки, храна и облекло е минимума. Хората имат нужда и от социален и културен живот, а това също включва пари. Трябва и да имат да дадат на внучетата по нещо като подарък.. Уви!

4

Анонимен

преди 4 години

Предизборен фишек за баламурници.Тоя трябваше отдавна да е зад решетките с целия си антураж.400 000 били ощетените от тавана на пенсиите.С такава лъжа и Боко не би посмял да ни излъже.

3

анонимен

преди 4 години

то като гледам здравословното хранене и здравеопазване хората едвам доживяват до 50 така че няма до затруднят бюджета

2

Анонимен

преди 4 години

Тоя на снимката горе,на тази статия,е един от най-мразените бивши социални министри от българските граждани.Лъже като лъжливо овчарче и плаче за премахване тавана на пенсиите,защото и той е"ощетен"Истината е,че с това "увеличение"ще се увеличи ДДС данъка защото търговците вече вдигнаха цените и то е"изядено"вече предварително и ще има едни милиарди за аванта от бюджета.Защо не го направят от 01.01.'20 година ами след 1юли.До тогава поне 10 000 пенсионера ще са си отишли от тоя свят от недоимък.

1

Анонимен

преди 4 години

Гавра с хората!