20

Анонимен

преди 4 години

*FYROM

19

Пълна глупост

преди 4 години

Какво означава за Европейския съюз да покани Албания и Македония? Нито Албания,нито Македония са решили проблемите със съседите си. Нямат нито вътрешна стабилност,нито рък реформи. Това означава ЕС да вкара албанската мафия да шета безпределно из Европа. Това е пълно самоубийство и крачка кам разпадането на съюза.

18

Русофил

преди 4 години

Състоянието на Българиа би трябвало да действа успокояващо на Албания и Македония (пък и на Сърбия) относно несбъднатите им Европейски мечти.

17

Ф.С.В.

преди 4 години

На Брюксел му трябва поредната КОРУПЦИОННА ДУПКА (НОВИ ЧЛЕНКИ ) ЗА ДА ОБЕРЕ ФОНДОВЕТЕ С ПОМОЩА НА КОРУМПИРАНИ ПРАВИТЕЛСТВА- ЖИВ ПРИМЕР Е -БЪЛГАРИЯ!!

16

Анонимен

преди 4 години

"Но ако ЕС затвори вратата за Македония и за Албания, мнозина ще се запитат има ли оправдание за тежките решения и досега проведените реформи." много са страдали да станат правови и човешки държави горките това е тежко решение за балканския хитрец и измамник

15

Анонимен

преди 4 години

Сега да погледнем реално на ситуацията - с какво ще допринесе Северна Македония за ЕС, ако я приемем?Един милион шиптъри, дето натискат за втори официален език шиптърски. Един милион северномакедонци, които постоянно ще се карат с българите и гърците, особено на исторически теми. Бездънна корупционна яма, в която да налива целия ЕС(като при нас - по-малко сме корумпирани, ама сме повече, та се изравняваме). Като премериш плюсовете и минусите - хич не е добре за Северна Македония.

14

Анонимен

преди 4 години

"Но ако ЕС затвори вратата за Македония и за Албания, мнозина ще се запитат има ли оправдание за тежките решения и досега проведените реформи"И кои са тия тежки реформи? Че опитват да се борят с корупцията ли? (подчертавам - опитват, а не че са я преборили) Много тежко, баце. Друга тежка реформа - да спрат да сеят скандали със съседните си държави и да водят нормална външна политика. Мнооого тежка реформа. Да се чудиш има ли смисъл?!? :)))

13

ДЖЕНДЪР ДЖЕДАЙ

преди 4 години

Македония трябва имидиатли да влезе в НАТО и всички там да станат ДЖЕДАИ!!

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен...Македония е древна държава люлка на цивилизациятар Македония ще бие шута на ЕС не може некаква си *** да казва на Македония къде ще влиза или излиза щото имали повече пари. Македония няма да се продаде като българите за 2 евро......................Разбира се, разбира се, както желаете, уважаеми, ваша воля. Продължавайте там да си бълбукате и пенявите, вече сте в НАТО, мърдане няма. А икономическото и интелектуално развитие си е ваш избор и проблем, "ДРЕВНЕЙТЕ" си колкото искате.

11

Да,ама

преди 4 години

Да, такава. Но Русия няма интерес Северна. Македония да влиза в ЕС и....веднага агента на ДС,каракачанката постави неизпълними и даже обидни условия на народа на Северна. Македония. Аз,като потомка на чисти българи живяли в района на древната македонска столица Пела сега в Гърция, Милев за България. Но това не значи да се унижават хората в Северна Македония. Нещо повече,който милее за България трябва да приеме с отворени обятия желанието на хората там за свобода. Стига руски тайни кроежи.

10

Ф.С.В.

преди 4 години

нИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ НАЙ ПРОСТИЯТ НАРОД- ПРИЗНАХМЕ ПЪРВИ ПРЕД ЦЯЛ СВЯТ МАКЕДОНИЯ КАТО ДЪРЖАВА И МАКЕДОНЦИТЕ КАТО НАРОД- НО КОСТОВ ТОГАВА НЕ НИ Е ПИТАЛ- СРАМ И ПОЗОР ЗА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ОТ 31 Г НАСАМ - С ЕДНИ ГЛУПА-ВИ МАКЕДОНЦИ НЕ МОЖАХА ДА СЕ СПРАВЯТ!1 В БГ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ПОЛИТИЦИ КОИТО РАЗБИРАТ ОТ ПОЛИТИКА- ИМАЛО Е САМО КРАДЦИ ПРАВЕЩИ СЕ НА ПОЛИТИЦИ!

9

Анонимен

преди 4 години

За албанците не знам, но македонците, трябва да си дадат сметка, че никой няма да ги пусне в ЕС без да са си променили чипа. В момента имат едно голо желание дза влязат в съюза по чисто икономически причини, което не е достатъчно. Трябва да прекъснат пъпната си връв с миналото, да осъдят извращенията на комунизма, титовизма, да осъзнаят, че югославия беше нещо зло; да си уредят отношенията със съседите, защото генератори на напрежение в съюза никой не иска. Ако не щат-техен избор,стига им и НАТО

8

Анонимен

преди 4 години

Македония е древна държава люлка на цивилизациятар Македония ще бие шута на ЕС не може некаква си *** да казва на Македония къде ще влиза или излиза щото имали повече пари. Македония няма да се продаде като българите за 2 евро.

7

толерантен

преди 4 години

Българите в Македония са своегорода помаци - промиват им мозъците от малки. Поколения наред.

6

Анонимен

преди 4 години

Балкавите трябва да си основат Корумпиран Съюз

5

Мак

преди 4 години

Корумпираният ЕС дава убежище на каталунски екстремисти осъдъни в Испания, на терористи и джихадисти, на избягали и съдени македонски политици. Македония e европейска държава - ЕС копае дъното. В ЕС шестват тумби вегани, жендъри, сводници, наркомани, дрогата е легализирана в редица държава. ЕС е една клоака пропита със смрад Александър Македонски, когато е газил европейският коптор е заварил европейците увити в кожи и вместо сечива са имали дървета и камъни.

4

опционер

преди 4 години

Македонската лесна - само да се изкъпят и да ще се отзоват чисти българи.

3

Петров

преди 4 години

Абе хайде и без Македония ще се оправи Европейския съюз.

2

Анонимен

преди 4 години

Sega Makedonija she stane Ruska ili Turska darjava i she gi ebeme Bulgarkite pak

1

Наблюдател

преди 4 години

Няма такава държава Македония!!!