18

Анонимен

преди 4 години

Нещо са много тихи днес русофилските неофашаги. След вчерашния мач сигурно повечето са в ареста.

17

Помня

преди 4 години

До Анонимен 10 Така беше , ама много чудно че забравихме за пораженията на Виденов. Този се изплаши и мина в дълбока нелегалност. Виж зя успехите на Костов , които извади държавата от блатото на Виденов комунистите много добре помнят и плюят ли , плюят.Па и дели напъват за власт. Ама ни е помним.

16

АнонимеН

преди 4 години

До мис венецуелаПОЗДРАВЛЕНИЯ!НАПИСАХМЕ ЕДИН И СЪЩИ КОМЕНТАР ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ :D

15

Аноним

преди 4 години

Русофилски мадурКовци. Кел файда, че им било безплатно здравеопазването. Ти си получавай достойна заплата, пък ще ходиш да се лекуваш където си искаш. Не както е в България, а както е в РАЗВИТИТЕ европейски страни.

14

АнонимеН

преди 4 години

БРАВО!!!НАЙ-ПОСЛЕ В КОМУНИСТИЧЕСКА ВЕНЕЦУЕЛА ДОСТИГНАХА МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА В СЕВЕРНА КОРЕЯ!

13

мис венецуела

преди 4 години

Къде заплатите са по големи във венецуела или в с.корея ? за един от правец питам ......

12

Зозо

преди 4 години

Да се готвят в Турция. Много скоро турската лира ще догони руската :)))))) 2.5 стотинки :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Айде да започват да ревът рускете ***-атакисти :))))))))))))))))))

11

Анонимен

преди 4 години

не е важен размерът - важно е какво можеш да си купиш с тези пари.пример-в Куба ср.РЗ е 12 $ - ама здравеопазването е напълно безплатно и е на най-високо ниво в света/дори от САЩ ходят там да си правят по-тежки операции/, образование-безплатно, храна-почти безплатна, ток-символични цениАз като вземах тук по едно време 600 000лева месечно/около 210 долара/ - едвам си плащах сметките за вода и ток и почти гладувахме.

10

Дядо Соци

преди 4 години

Вижте какво става там и гласувайте за кандидатите на БСП. При Виденов беше същото.Социализма не прощава.

9

Анонимен

преди 4 години

А ПОМНИТЕ ЛИ НАШАТА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ГА ЧЕРВЕНИТЕ УПРАВЛЯВАХА 1.1995Г/2.1997Г- 2600ЛВ- СПРАВКА КИК- МИН ЗАПЛАТИ ПО ГОДИНИ, НЯМАШЕ И 1 ДЛ, 1 ДЛ- 3000ЛВ, СРЕДНА РАБОТНА ЗАПЛАТА 3 ДЛ. 13 ФАЛИРАНИ БАНКИ И КУЧЕ ВЛАЧИ ДИРЯ НЯМА- КАКВО СТАНА СЪС СПЕСТЯВАНИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ- КОЙ ДА ТИ КАЖЕ- АМА ИЗВЕДНЪЖ СЕ ПОЯВИХА ЕДНИ ВЕРНИ ДРУГАРИ МИЛИОНЕРИ- ЗНАЧИ НИЕ СЪС ЗАПЛАТА НЯМА 1 ДЛ, А ЧЕРВЕНИТЕ ПАРТИЗАНИ МУЛТИМИЛИОНЕРИ- КОЙ ДА ТИ КАЖЕ КАК СТАНА ТАКА, ОТ ПАНЕЛКА И ТАВАН- ЕДЪР СОБСТВЕНИК НА ЗАВОДИ НА КИЛО...

8

Анонимен

преди 4 години

Браво на Мадуро на Путин !Тази година с 375%, догодина с 3750% !!!Диктаторските режими процъфтяват.

7

Анонимен

преди 4 години

Великия комунзъм/социализъм в действие. И ние при Виденов бяхме толкова богати. Всички другари дружно към венецуела, този соц. рай. Кво ми стоите тука в този прогнил и загиващ капитализъм ? Лицемери

6

Анонимен

преди 4 години

По добре са от вас. Погледнете колко народ е даден на съдия изпълнители за неплатено парно ток и вода.Или викате ама не сме ние. А кои са не са ли вашите баби дядовци майки бащи чичовци и лели. Или при вас приказката е. Всеки да се спасява по единично.

5

Циник

преди 4 години

Де е комуназъм - е такаНай-богата на петрол..Почти като Саудитска Арабия... Злато... Яхти... Суперавтомобили на килоИли как?

4

Анонимен

преди 4 години

Тръмп каза, че ще унищожи икономиката на Турция. Венецуела е пример за реализирано унищожение на икономиката от САЩ.

3

Чиновник

преди 4 години

В България беше така 3 пъти- през 1952 г. 1962 г. и 1996 г. когато управляваше любимата на простолюдието БКП.

2

Анонимен

преди 4 години

Повече никой да не се оплаква колко сме зле!!

1

Анонимен

преди 4 години

Ето. Най-накрая се намери някой, който е по-зле от нас.