180

Съвет

преди 4 години

Спирайте всякакви строежи на нови стадиони . Българския футбол не заслужава.

179

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 178Аз от БХК не съм, но ти явен привърженик на Каракачанов и Джамбазки, който се прави, че нацистките поздрави и маймунски възгласи са нищо, щото Джени Суши и марсианците... са ви оправдание. Носите определени черти в характера по рождение и колкото по- некадърни и неуспешни сте в живота, толкова по- агресивни ставате към различните.Кой беше махнат от 1 партия или от НС(не помня точно откъде) заради снимки с нацистки жест в концентрационен лагер? От коя партия беше?

178

Брадвата

преди 4 години

БФС трябва да се закрие. А и профи футбола. За държавата и за хората полза няма. Някои просто печелят здраво. А обществото не спортува, каквато е идеята на спорта, като цяло

177

Анонимен

преди 4 години

Перуката и бездарния му син, отдавна трябваше да скъсват всякакви връзки с футбола.

176

iii

преди 4 години

Преди време Полша беше пред изгонване от ФИФА заради държавна намеса. То наистина по-добре да ни изгонят за десетина години от международни участия - дано се оправим.

175

Анонимен

преди 4 години

Е на Това се вика с цената на всичко да останеш на власт! Михайлов ми е неприятен,но не е Борисов човекът който трябва да решава кадровите въпроси в БФС!

174

Анонимен

преди 4 години

Много правилен подход. Де да можехме и гражданите да "приключат финансовите си отношения" с правителството, сиреч да не плащаме данъци, понеже е некадърно. Но гражданинът няма право да не плаща, ако ще и магаре да вържат за премиер.

173

Анонимен

преди 4 години

Тя"каруцата"се обърна отдавна бе ***'оти-политици,каква оставка искате?Или при Вас всичко приключва със скромна оставка,този герой от 94 г. и на снимката е пиян и имитира мислене,но с какво?!България е затънала цялата в блатото на мизерията,от ши'баните ни политици лъха про'стотия и измама,народа е овца погълнат от чалга,какъв футбол по-различен да се очаква от този който показва действителността ни,та ние си забравихме културата за сметка на магистрали които ремонтираме след пускът им!ЧАЛГАРИЯ

172

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 175Я ми припомни кой бутна ББ 2013-та?А?Имах постове още когато направиха репетецията в Катуница преди изборите тогава. "Бият български деца".Колко пъти го чух? И то се случи. Зам.министъра на земеделието от младежкото БСП при Орешарски размахваше"документи"намерени от агитката в имотите на Цар Киро уличаващи ББ?! Ха-ха!И точно на него ги дали!!!Ихааа!

171

z-rock

преди 4 години

До Видял и препатил: Това е най-лесното и безотговорно оправдание - те понеже Хърватска, Сърбия и т.н. да не ги изброявам, са световни "икономически тигри", ама я ги погледни само как играят и къде имат играчи!!!!

170

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 167Да не си от БХК?То и Джени Суши обвини Пулев.Па я видяхме на видеото.И активистка на Митоо й лъсна дупето натопена от малолетен.В Сирия ползваха БОВ.Руснаците били отровили Скрипал.Садам складирал хим.оръжия.Колоездачите на бишия Скай не вземат допинг.Нито сестри Уйлямс.Само руснаците.Във всички бълг.проф.отбори има цветнокожи!По телевизията всеки ден смъртни заплахи от нашите си марсианци.Ако държавата предприеме адекватни мерки срещу тези ***,ще сме им нарушили правата!?

169

Анонимен

преди 4 години

Футболът е пари и бизнес.Вчера на стадиона, най-нископлатеният играч на Англия получава 30 пъти повече от най-високоплатеният на България.Вие какво сте очаквали?

168

Анонимен

преди 4 години

хахахаЗнаем, знаем.Лудогорец много пречи на Литекс и Уефски.

167

Анонимен

преди 4 години

още когато народа номинира Баце за футболист на годината, това беше сигнал, че футболът ни не върви. В БФС се смееха и прегръщаха с Баце. Това е най-правилното решение на този етап, но ако ще ми идват разни герои от 94 или протежета, като Иво Тонев да стои перуката

166

Манолски

преди 4 години

Айде махай се перуком пияница недоносче

165

Анонимен

преди 4 години

В България има расизъм! Страшно е да си цветнокож (имах гост от Америка и споделя това мнение) и да излезеш на разходка дори по централните улици на София. Били сме толерантни? Моля? Та нали и оплювания Полфрийман затова се намеси да защитава нападнат *** от наши футболни фенове-13-14 души(ама иначе били добри и интелигентни момчета?). И ако това ни е интелигенцията- опростяла, бездуховна, нетолерантна, то какво да говорим за дребния обикновен българин? Дори Съдия говори за пролята българска

164

Анонимен

преди 4 години

Отдавна се знае, че агитките са бойни групи на политическите партии и престъпни кръгове от олигарси. Нещата са съвсем ясни.

163

Анонимен

преди 4 години

Англия ще сезира УЕФА и всички институции за расизъм. Тук обаче тая тема я подминавате лекинко, а това е сериозен проблем в Бг, който се проявява не само към чернокожитe.Не искате да се признава и говори открито за това в Бг. Омаловажавате проблема, затваряте го само сред ултрасите, а той не е ограничен само сред футболните запалянковци. Агитката в черни дрехи, защо е била допусната на стадиона? Нима не е известна на органите?!

162

Анонимен

преди 4 години

До активенЕ, нали същите футболни агитки и "деятели"го махнаха преди години? За няма година още 14милиарда дълг. При него вървим с миши крачки, но вървим. Слага се на всички и поне слага асфалт и плочки. Некачествено, но слага. Онези дори взеха парите за ново осветление на тунела Топли дол и една крушка не смениха! Като загина жената, бяха в първите редици да обвиняват! С кой ще го смениш? И аз не съм доволен! Кажи с кой? Давай!

161

Видял и препатил

преди 4 години

Няма футбол, щото няма държава. Каквито са здравеопазването и образованието, такъв е и футбола. Защо през 1994-та станахме 4-ти в Света?! Ми щото имаше люпилня от спортни училища още от комунизма, които бълваха кадри. Имахме школи, треньори, традиции, бяхме сила. Дойде демокрацията, всички бизнесмени почнаха да разбират, съсипаха се спортни училища, всичко почнаха да крадат от спортните бази, от имотите. Разбойническа работа. Няма да имаме спорт и успехи в близко и далечно бъдеще.