85

Селяндур

преди 4 години

До Анонимен 73Да, да... Забрави да кажеш за синеоките, русоляви "турци" в Разградско. Хахаха!

84

Анонимен

преди 4 години

Журналистите какви смешни провокативни статий пишат,пазар да ставаРусия е велика нема проблем там,манипулирайте глупаците в България.

83

Кюрд еббач

преди 4 години

Щом толкова обичате кюрдиде всеки българин да си еземе в къщи по 1 кюрд и да си го отгледа.

82

Франкофон

преди 4 години

Е съгласувано е разбира се Ердоган де е обадил на фелдмаршал Пу-т-кин и му е казал нахлуваме и е затворил телефона.Толкова за Могучая.Ахаха

81

Анонимен

преди 4 години

До ФранкофонАко си мислиш, че това нахлуване не е съгласувано предварително с Путин и Тръмп - значи си дълбооооооооооооооко заблуден

80

До хахото 34 в момен

преди 4 години

Турция има около 500 милиарда външен дълг.Тъй че ако се килне лирата на Ердоган няма да му е никак весело..Мисля че вече са му скроили "костюма"..С тая война ще задлъжнее още повече..Към кого смяташ?

79

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

ердуганя е безгласна буква като путин бе, какво му се чудите. ЕС и САЩ ще му свият перките и на него.

78

Франкофон

преди 4 години

Ердогань матира "големият" шахматист гросмайстор Пу-т-кин.Ахаха

77

Данков

преди 4 години

До Анонимен 86Съгласен съм, максимата на разделяй и владей е все още в сила.Не напразно има надпис над народното събрание - Съединението прави силата.За съжаление ние всекидневно наблюдаваме караниците на всички политически фигури.За тях народа е на заден план,кокала им се услажда повече.

76

Анонимен

преди 4 години

Турция действа точно както е завладяла Византия и БГ,отслабена държава от военни действия, с вътрешни проблеми и междуособици,а ето ги и "големите завоеватели",подлеци,които като лешояди се нахвърлят на "враг" ,който няма силите и възможността за отпор....

75

Патриот

преди 4 години

Нека не забравяме кой подпали целият близък изток и всички тези бандитски войни -ФАЩ

74

Данков

преди 4 години

До Bg ТурчинМина им времето на тях, имаха си своите моменти на слава, народа ги разбра що за стока са и това е.Не се притеснявай от тях, вече никой не им вярва.

73

Василев

преди 4 години

Не забравяйте , че Синедриона е бел в Цариград и е плащал на Султана да нахлува в Европа!!!Това е истина , неоспорима!Не забравяйте, че когато Европа гони евреите, те намират прием и спокойствите в Османската империя!Не забравяйте, че Турця се възражда и икономиката е това, което е сега, благодарение на мултинационалните корпорации и банки, които се управляват от евреи!Не забравяйте, че Ердоган е сложен на власт, от евреите, чрез измислен преврат и антипреврат, за да носи войни в региона!ЦРУ

72

Мустафа

преди 4 години

Свободните соросидни независими медии искат да изкарат Турция и Русия злодеи и да ги скарат със Иран, набийте си у тъпите кратуни новите лидери са Турция, Иран, Русия и Китай дрyгите сте жалки васали със подвити опашки вашия кумир САЩ е със най-подвитата опашка хахахахахахаха мухахахаха. Я изпейте някоя жендърска чалга песен и си пийте редовно хапчетата.

71

шматка

преди 4 години

До фактСпоразумението е за терористите а не за кюрдския народ.Хайде ти спри с глупостите

70

Анонимен

преди 4 години

До ФактФакт е, че Сирия не а я има...

69

Мустафа

преди 4 години

Западните терористи начело със Обама и Хилъри нахлуха напълно незаконно в Сирия, международната крадлива и алчна корумпирана общност и ООН трябваше да наложат санкции на САЩ и да подкрепят Русия и Сирия. Сега ***, като чумави прасета. На зло прасе - зла евтаназия, мачкай Ердо западната чyмa.

68

Факт

преди 4 години

Турция и Сирия има споразумение от 1998г.за унищожение на терористите Кюрди по границата,така че спрете с глупостите.

67

Двоен стандарт

преди 4 години

Ами западното нахлуване в Сирия,кой прати терористи да свалят власта и настана касапница подкрепяна от запада,кой обстрелваше Сирийската армия когато громеше терористите?същите тези който сега лаят по Турция.

66

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

и в разград и в кърджали така наречените български турци нямат капка турска кръв. четете малко бе, как са били заселени тия райони. и за какво ще се заселва чист турчин там (защо ще дойде от труция и ще се засели в разград примерно)? всичко е събрано от кол и въже и срещу доброволно приемане на исляма живее спокойно.