5

Анонимен

преди 4 години

Да се наричаш НЕдосегаем е много добре даже, според мен НЕромите искаме наименованието ром.Ромите, се заселват през 10 век във Византия, защото Арабският халифат стига до Индия и те са бежанци.Едва ли някой НЕром иска да знае, че е много вероятно ромите да са представители на една от най-старите цивилизации населявали днешна Индия.Всъщност едва ли някой кланящ се на Аврам иска да знае, че историята за сътворението на света е преписана, НЕ само тази история,нохората предпочитат да Не знаят.

4

от Швеция

преди 4 години

Доказано е, че простите , глупави и без образование хора не оцеляват в съвременния свят. Естествен подбор. Също и агресивните отпадат доста бързо. Природата не търпи простотията.

3

БПФ

преди 4 години

Родителите да бъдат заставени да платят щетите до стотинка - ако не доброволно - то чрез принудителен труд. Тая измeт се дресира само с камшик.

2

Анонимен

преди 4 години

За сведение на българите: Вече има поне две поколения роми, които се гордеят с това, че децата им са отличници, записват ги в спортни школи, езикови школи и имат много добри доходи-говоря за София не знам как е в провинцията.Съвсем безпристрастно: На тази земя и е все тая кой я гази. Българите искате да сте американци, канадци, англичани, германци, французи и т.н.Това на езика на психологията се нарича криза на идентичността.

1

WTF

преди 4 години

...Полицейски служители вече са провели беседи с децата за изясняване на фактическата обстановка...Преди 30 год. аз и 2 приятелчета счупихме няколко прозореца на един магазин. И фактическата обстановка ни я разясниха на следващият ден в детска педагогическа стая. Толкова добре ни я разясниха, че накрая едва хванахме химикала да си подпишем обясненията. Но станахме добри граждани, уважаващи труда и собствеността.