88

Анонимен

преди 4 години

Абе Ердоган нападна Сирия, че му праща терористи, а ние и гърците да нападнеме ли него, че той ни праща терористи и да създадеме 30 км. зона за сигурност на турска територия !?

87

дедо Ташунко

преди 4 години

Ако обстановката се дестабилизира, турците могат да останат с пръст в устата. Нищо, че има подписан договор между концерна Фолксваген и Турция. Започнат ли брожения, хиперинфлация и политическа несигурност в Тюркието, германците не са луди да се хващат на хорото. Между коментиращите с ник "анонимен" има един неграмотен човечец, който пише винаги ГЛУПОСТИ на всяка възможна тема. Кефи ме да чета щуротиите му. Направо са за книгата на Гинес.

86

Анонимен

преди 4 години

Следващите държави на които Ердоган ще се озъби са Кипър и Гърция!Само ,че това никой няма да го търпи и Турция ще бъде изхвърлена от НАТО и изравнена със земята!САЩ и Запада нямат приятели,а интереси и не им трябва съюзник който дрогарува с Путин и напада съседите си!

85

турски бежанци

преди 4 години

Като струпаме 10 милиона армия на ЕС и НАТО край Одрин и турците ще побегнат от Цариград към Туркменистан и Афганистан. Турция ще се подели между България, Гърция и кюрдите и България ще си върне Одрин и гърците ще ни дадат Костур и Кукуш със Северен Епир без Солун докато излезем на Средиземно море при остров Корфу срещу Цариград и Босфора за гърците, а за кюрдите остават Анкара и Анталия..

84

Анонимен

преди 4 години

*** експерта

83

На Сапун

преди 4 години

Голяма хвалба . Болни са от свинска чума

82

Анонимен

преди 4 години

Този е голям Експертин. Ало той няма да ги поведе на куп той ще ти ги пуска Порциики. Всеки ден по един Кораб от 1000 човека по суша може и по 10 000 на ден. Тоя е експертин колкото аз съм Пожарникар.

81

Анонимен

преди 4 години

До Австралия Човек, моля те затвори си устата. Адски си досаден. Наспами темата с глупостите си, които никого не го интересуват. Като толкова искаш да се хвалиш си направи блог.

80

Ф.С.В.

преди 4 години

Керемедчиев смята, че тя е трудно изпълнима- Аз пък си мисля че този Керемедчиев играе ОПАСНА ИГРА!--нещо като- на детето казваш че котлона ПАРИ -и то вика Да- и после тайно зад гърбът ти отива да го пипне и надава ВОЙ до Небесата! Не си играите с Ердоган- дори 1 мил да прати-Те ще бъдат блокирани в Бг -защото другите държави няма да ги допуснат по пътя за Германия- Да се молим че Ердоган припознава БГ и се вслушва в Русия все още -Ние с 2000 човека армия сме ЖАЛКИ палячовци на Световната Сцена

79

Сам

преди 4 години

Инвестиция за 1,5 милият и половина . Wolsvagen.. 5000 работници по 1000 долара заплата 5 м. 12 месеца 60 милиона.40000 коли гарантирано изкупуване за година средна цена 35000 евро.=1 милиард и 500 милиона за Wolsvagen. Тоест какво се получава Държавата дава безплатно терен и пари за завода и губи за една година около милярд и 400 милиона. Голям келепир няма що. Но за Wolsvagen и Германия. После що Германия номер едно. Едни тенекии с една и съща техника от 100 .

78

Удай Хюсеин

преди 4 години

Много експерти, много учени, много нещо.

77

Анонимен

преди 4 години

"Помнете ми думите:Този луд ще свърши като Садам Хюсеин.Може и още по-лошо-тато Кадафи.Това е норма на поведение и отношение в света на исляма."Дано да е скоро!

76

Роб на влаЗта

преди 4 години

ЕС ще плати с нашите пари и всичко ще е наред.Иначе Ерголям ще насъска кучетата с порода сирийска и ЕС ще се разпадне и с тях хрантутниците от по 30 000евро заплата и бонус от 400 000евро ще останат без работа и пари.

75

До австр.тарикат

преди 4 години

Моля те напиши още подробности за своя живот! Всички четем в захлас и почти не можем да дишаме от вълнение! Наистина ли водиш такъв интересен и чудесен живот? Господи, не мога да повярвам! Ти си нааааай-големият патрон на света!

74

анализатор

преди 4 години

Помнете ми думите:Този луд ще свърши като Садам Хюсеин.Може и още по-лошо-тато Кадафи.Това е норма на поведение и отношение в света на исляма.

73

Анонимен

преди 4 години

"SichtpunktТук е рая на земята. Най-райскота кътче на планетата.Само да добавя, че рая за всеки е там където се чувства щастлив! "Затова за теб рай е в партийната централа на Герб, нали?В голямата зала пред портрета на Тиквата?

72

АВСТРАЛИЙСКИ ТАРИКАТ

преди 4 години

така е, "НЯМАМ пари да се връщам до България" защото си слагам паричките в няколко къщи, не апартамента а къщи едната можеш да я видиш в клипчето ми, влагам ги в часна компания, няколко тръста и един венчър фонд.Пари да ходя до България НЯМАМ и няма и да имам!Лъжата която си написал "И се прибирам от време на време за едно шкембе с бира" ще разсмее всеки който наистина живее навън защото явно не си чувал за часова разлика хаха тролА апартамент в БГ всеки който е навън може да си купи

71

АВСТРАЛИЙСКИ ТАРИКАТ

преди 4 години

и стига си казвал че съм богат никога не съм го казвалЕла в Сидни да ти покажа какво са богаташи, нямат стигане, колкото и добра финансова година да направя те също, как ще ги стигнаАз не съм богат, аз съм щаслив, скоро ще си изкарам лиценз и да си регистрирам малка яхта в RMA и ще обикалям из 80-те екзотични девствени острова тукОбикалям джунгли, водопади, пещери, мартини под палмите на плажа, гмуркам се в кораловия риф да ти кача ли клипче?Стани беден като мен и щаслив тук и ела си говорим

70

FAKE NEWS

преди 4 години

Такива Експерти като тоа бивш служител дето не знаят един чужд език тръгнли да разпространяват Фейк нюз по Медиите

69

Анонимен

преди 4 години

Тук останаха да пишат само побъркани турски ***, цинички и сиднита...