18

Анонимен

преди 4 години

Когато някой е неудобен и не иска да следва нечий прогнил дневен ред, бързо ще му намерят цаката. Грехът на Орбан е в това, че казва истината без заобикалки и защитава държавата си. Това за някои е много лошо, особено когато става дума за държава в Източна Европа.

17

Циник

преди 4 години

И аз искам такъв "корумпиран" кмет - да осигурява платени от Ауди работни места!Каква е тенденцията в Европа на реnтила Меркел, и геронтофила Макрон - свалят се неудобни режими с компромати - Салвини в Италия, Курц в Австрия, (но с него си вкараха автогол - той се върна с огромно мнозинство), сега чоплят около Орбан, че им пречи да заменят европейците с Лежанци от Африка и Азия, и говори истини "право куме в очи"!Моника Люински - праща поздрави... Мерилин Монро и тя, че Кенеди я приспаха!

16

Анонимен

преди 4 години

Да вземем да направим дуалистична държава с Унгария,и Орбан премир на БГ.

15

Shark

преди 4 години

Естествено че ще има скандали и афери около Орбан. Никак не е удобен и пречи на еврогеОвете и краварите, затова. Инициираха му стачки, протести,какво ли не, сега и всякакви скандали ще му спретнат за него и за обкръжението му.

14

до 7

преди 4 години

Орбан е проект на Сорос. Дали и доколко се е еманципирал от духовния си "татьо"....времето ще покаже !

13

Анонимен

преди 4 години

дръж се братчетне се давай на краваритевсичко това е тяхна далаверада си гледат в краварника там имат достатъчно материал за подобни изпълнениия

12

мишо бирочето

преди 4 години

нашия порко като чуе веднага ше качи собствените си видеа - джурналиски, политички, съпартийки, активистки, опозиционерки, млади тенинисиски, мис бюстиенца, нема дупка дето наш порко не е *** и шлякал с мекий питон. същия похотливец като тато си яшар. па ако му излезнат и офшорните сметки, мали, мали. панамските пейпъри ше са като тоалетна хартия. нашия има пари у ливан, саудитска арапия, оае, за това е и през два месеца там. да го лъжат че нема да му ги приберат.

11

Анонимен

преди 4 години

То нашите затова слушкат, че иначе подобни истории ще са като детски приказки. А Орбан има топки, не се огъва и затова са впрегнали цялата машина за злепоставянето му.

10

Георги

преди 4 години

Завод на Ауди в Унгария има в Gyor,и не се чете Дьор.Аман от науки журналисти.

9

Анонимен

преди 4 години

А Тошиба нема ли да дойдат да открият завод, Тошиба нема ли да дойдат да открият завод?

8

Анонимен

преди 4 години

Еееех, да дойде ауди или сузуки и при нас да им работиме евтнино, ееех....

7

Анонимен

преди 4 години

A как е в България при демокрацията и американския слугинаж?

6

Анонимен

преди 4 години

Ха,ха, ха с о р о с и те само това изровиха,някакъв кмет на район правил секс с проститута на яхта. 5 ГОДИНИ ВСЕКИ ДЕН И ЧАС СА СЕ ЗАЛОЖИЛИ И ДЕБНАТ ХОРА ОТ фидес И САМО ТОВА ИЗРОВИХА. ЖАЛКА РАБОТА,С О Р О С И.

5

Анонимен

преди 4 години

Аз така съботно разбрах че имат маджаре завод на Ауди, ние имаме дуки... а са кой ходил на яхта голяма работа... те нашите тоже го правят и кво?! Завод ньет и няма и да има!!!

4

АнонимеН

преди 4 години

НИЩО НОВО!!!ЕДИН БЕЗБОЖЕН КОМУНИСТ АКО НЕ ВИ ИЗЛЪЖЕ И ИЗМАМИ НЯМА ДА Е СЕБЕ СИ!!!ТОЗИ НЕ СЛУЧАЙНО ДАДЕ УБЕЖИЩЕ НА МАКЕДОНСКИЯ СЪРБОМАН ПРЕСТЪПНИК БИВШ ПРЕМИЕР!

3

Дойче веле

преди 4 години

Какво да говорим.

2

Анонимен

преди 4 години

Важни са резултатите на системата Орбан,другото са подробности.

1

Аз Клавдий

преди 4 години

Всичко е фарс, скача срещу ръжена и му търсят цаката иначе със сигурност е стотици пъти по-сполучлив от нашия колкото и да е лош.