11

Шотландски боец

преди 4 години

Пълни смешници, с клоун треньор.

10

До 9

преди 4 години

Какво са ти виновни ,,Каръков и БФС" бе мушморок?Да играят те ли? От къде да изкопаят качествени играчи Я нареди ти един отбор от качествени футболисти.Къде са???Стоичков успя ли -не, Херо-не Пл.Марков-неЛ.Пенев-не,Матеус-не,Стоилов-не. Чичо Пенчо имаше късмет с поколението ,в какви отбори играеха тогава националите ни и къде играят сегашните?Как я ,,пипаха" онези и как я блъскат тези гелосаните и татуираните.

9

Димо

преди 4 години

Виждате ли поне един футболист от европейска,даже балканска класа?Няма!!!Никога поколението не е било толкова безлично!!!Щом Малта и Люксембург са ни труден противник,какво остава за големите.

8

Анонимен

преди 4 години

Каръков и БФС .Последен кредит на доверие имате до март .След това ако не успеете се махайте като нормални и цивилизовани хора.

7

До Българин

преди 4 години

Не треньора ,а поколението е слабо.Ако ще и Пеп или Клоп да дойде с тези футболисти- ваши набори толкова!!! Да не би Пенев да е по добър треньор,две приказки на кръст не може да върже,каква тактика ще направи Помня какво каза и как го нарече Стоичков. Онова поколение беше расло във време да се докаже на терена ,а не в дискотеката.А и преди това при 16 отбора,а не 32 ние се класирахме 4 пъти подред.Играеха момчетата ,въпреки кадърни или некадърни треньори и естественно през94та стигнаха върха си.

6

Българин 1

преди 4 години

Посредствен мач между два слаби отбора,които не заслужават класиране за ЕП!Най "слабия" треньор за всички времена!!!

5

НОМЕР2

преди 4 години

Балък и балъци!

4

АТАКИСТ

преди 4 години

На полувремето между България и Германия в САЩ Стоичков тръгва да се кара на Балъков, защо е ударил греда след като му е подал в наказателното.И Димитър Пенев разправя: " Стоичков и Балъков..реплики. Изведох ги в една отделна стая от останалите и накрая на почивката им отворих врата и им казах- Заповядайте за второто полувреме."ГОЛЯМ е Пената!

3

АТАКИСТ

преди 4 години

Човекът който се раздаваше до откат за националния навремето сега да се излага по такъв начин с тия некадърници и да говори простотии...Жалко!Много добре знае, че с тия няма никаква надежда да се класираме за някакво първенство.Горкия.

2

Прасчо

преди 4 години

Трай, коньо за зелена трева.

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

мечтите са сапунен мехур