70

Анонимен

преди 4 години

Единствените отбори, по-зле от България са Гибралтар, Сан Марино, Лихтенщайн и Фарьорски острови. Факт!

69

Анонимен

преди 4 години

В квалификациите Армения има 9 точки, а Босна има 7 точки. Факт!

68

Анонимен

преди 4 години

В квалификациите Македония има 11 точки. Факт!

67

Анонимен

преди 4 години

В квалификациите България има 3 точки и Андора има 3 точки, но Андора има победа, а България няма. Факт!

66

Анонимен

преди 4 години

В квалификациите България има 3 точки, а Люксембург има 4 точки. Факт!

65

муспи

преди 4 години

Няма турски народ, етнос - за да има, трябва обща история и култура, турците ги нямат. Те са изкуствено създадени от евреите за войната им на живот и смърт с християнството. Използвали са био материал от тези племена по южната граница на Русия, от които руснаците са пропищели. Тези узбекистанци и Ко. са примитивни *** същества, знаещи само ятагана и подгонени в Европа - ако може да стигнат и до Лондон, но бяха спрени пред Виена. Еврейската омраза към България й уреди пет века.

64

Мъката да си турчин

преди 4 години

Страна без история(за сто години съществуване е нормално)но с блянове по славно минало , както македонците.Няма един султан на осмачската империя , който да е турчин.Ататюрк ви създаде , а Ердоган ще ви затрие.С религия не се постига възход , а падение.И сега вместо да забогатявате , като член на ЕС , вие им слугувате за пари.

63

.

преди 4 години

Мачът не беше скучен, два еавностойни отбора се опитваха да надделеят един над друг, това ни е нивото, Монтенегро.

62

Чичо Пенчо

преди 4 години

При такъв супер отбор като нашия имаме играчи като Барбуков в Манчестър, Мартин Петров Атлетико от Мадрид, Божинов от Манчестър сити, Гошо вратарчето, и неможем да бием МонтеКарло а пардон Манттенегро. Първата мисъл испреварва втората и петата испреварва шестата. Общо ваето тва е тетроспекцията от мача Балъков тва е гледал както и ние.

61

JAGUARES DE CORDOBA

преди 4 години

ЧОВЕКА Е ПРАВ!! В СЕВЕРНА ГЪРЦИЯ ГЪРЦИ НЯМА ВСИЧКИ СА ЕЛЕНИЗИРАНИ ТРАКИ И ИЛИРИ(ТОЕСТ МЕСТНИ НАРОДИ) ИСТИНСКИТЕ ГЪРЦИ СА ДАНАЙЦИ И ИДВАТ ОТ АФРИКА!!!!!

60

Днк

преди 4 години

Аз на изследвания ли да вярвам или на някой си капацитет в анонимен форум?

59

Днк

преди 4 години

Отваряш Днк изследвания от my heritage и гледаш - близки сме с другите балкански народи, с гърци и италианци. Много малко азиатско имаме

58

До 60

преди 4 години

В България няма много славяни и това е факт.Ние сме типични европейци от юг.

57

До 57

преди 4 години

Глупости говориш. Най-близки сме до другите балкански народи, гърци и италианци. Много малко близкоизточно имаме.

56

БЪЛГАРИН ПАТРИОТ

преди 4 години

ДО 58:ИМА МНОГО БЪЛГАРИ С ДРЪПНАТИ ОЧИ ОСОБЕННО ТЕЯ ОТ СЛАВЯНСКИ ПРОИЗХОД ДЕТО СА.. НО АЗ СПОМЕНАХ ЗА СХОДСТВО С ИРАНЦИ,ТУРЦИ,ПАКИСТАНЦИ,КЮРДИ И ДРУГИ НАРОДИ ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК И ЮЖНА АЗИЯ!!! ТЕ СА АЗИАТЦИ НО СА ОТ РАЗЛИЧНА РАСА ОТ НАРОДИТЕ В ИЗТОЧНА И ЮГОИЗТОЧНА АЗИЯ!!!! ПРОСТО СПОДЕЛЯТ ЕДИН И СЪЩ КОНТИНЕНТ(АЗИЯ)

55

Велика България

преди 4 години

Русофилски предатели , сега може да сме в опадък , но България е най старата държава по име в Европа и това не е случайно.Били сме една двайста от сегашния народ , но пак сме възкръснали.Македония щом влезе в ЕС , става българска.Може да сме бавни , но никога не се предаваме.Русия , Англия , Франция и Турция искаха да ни заличът , но само бой ядоха.

54

До 57

преди 4 години

Българите сме с тракийска кръв.Нищо азиатско нямаме , да си срещал някой с дръпнати очи.А факта , че носим на пиене , повече от всички други е доказателство за местния ни произход

53

Анонимен

преди 4 години

Всички се смениха, само перуката седи.Къде ли е проблема?

52

Анонимен

преди 4 години

Споко бе, после ще паднат и от Косово, а после и от Албания.

51

111

преди 4 години

Балъчето не става за нищо.Вземи млади. надъхани и да паднат ще се учат, а и никой няма да се дразни.А, сега експерименти, само да се спасим.Перуката и Наркомана са в дъното..