76

Еврей

преди 4 години

Айде стига бе!! гладайте си доматите и краставиците и не занимавайте със глупости!

75

ПЪЛНА ПАРОДИЯ

преди 4 години

До Може би саПодкрепям мнението ти, но допълвам, че се срамувам от такива НЕГРАМОТНИЦИ. А като гледам и колата - отговаря си на презентацията. Тази новина ще циркулира само из българските медии. Но за около 3 ДНИ.Хубав ден!

74

Анонимен

преди 4 години

На кой му е притрябвала спортна кола къде са ви пътищата да се състезавате. Или бат Бойко ги прави като аутобан у немско ли. Тук с БМВ-то вдигам 270 км. На българина му трябва семеен автомобил да си качи жената и децата и да отиде до село за буркани с лютеница. А с това дето няма и стъкла с каска ли ше го юркате. Като завали сняг и дъжд с брезент ли ше се овивате. Убава работа ама бай ганЮвска.

73

Анонимен

преди 4 години

Такива концепти се правят навсякъде по света. Няма смисъл от това. Само пилеят време и ресурси. Колко човека ще си купят една такава кола? 10? 20? 30? Колко ще спечили фирмата от това? Най много няколко милиона.По добре е да се разработват автомобили за нормалните хората. Нещо което да е практично, достъпно и да има потенциал за масово проиводство. Иначе няма шанс.

72

аз

преди 4 години

ужасна е, дизайн - 0. Прилича ми на блъскащите колички по лунапарковете навремето. Таблото е пълен смях! Жалко за пропиляното време и инвестиция. И каква Америка ги гони тия, там всеки трети трети автомонтьор може да направи такава измишльотина.

71

рфрфр

преди 4 години

Това което искаш струва няколко стотин милиона само развойна дейност и още няколко по толкова за база за производство. няма как да стане тук

70

Анонимен

преди 4 години

Що за играчка е това? Няма предно стъкло да те пази от камъчета като жулиш. Тоест само с каски като мотор ще се кара. Няма сгъваем покрив. Това е за хора с по които вече имат 5 автомобила в гаража и това е шестият защото умират от скука. Искаме реалистичен автомобил за българския пазар. До 20.000 евро. Да имаме алтернатива на VW които се изгавриха с нас и ще произвеждат в бившата ни поробителка.

69

baysando

преди 4 години

До Анонимен 72Едва ли са богати точно пък тези.По принцип богатите у нас иновации не правят, за ясли и площадки пък да не говорим.Хората имат ентусиазъм да създават нещо, привлекли са отнякъде финансиране, браво на тях! А дали дизайна ми харесва няма никакво значение

68

Анонимен

преди 4 години

Имали нещо бъгарско у тая кола. Поне стелките бъгарски ли са да има къде да си изчистя обувките от калта от убавите улици на Фандупкова. Когато направя нещо първо го пробвам поне година две в много лоши условия за да съм сигурен че народа нема да изпука от Смех. Големи приказки без покритие принтери мринтери и накрая едно големо нищо. Така беше и по бай Тошово време. Петилетки метилетки и накра Недоносен Социализъм.

67

трайчо

преди 4 години

Браво, дано проекта има успех!

66

Анонимен

преди 4 години

Българска, но на частите пише Made in China.

65

???

преди 4 години

Kinetik: The First Bulgarian Electric Sportscar Comes From Varna

64

Анонимен

преди 4 години

ако може некой да ми обясни каква е целта на занятиетоЦелта на занятието е едни въшливи с пари батковци да се наиграят и да се почувстват велики и богати, че не са си играли достатъчно с колички като са били малки. Вместо да построят нова детска ясла или полщадка - изобщо нещо от което България наистина има нужда сега, те само си чешат егото.

63

asd

преди 4 години

Хубаво, ама дизайна много куца нещо. Не ме кефи

62

Анонимен

преди 4 години

Преди да изръкопляскам бурно, ако може некой да ми обясни каква е целта на занятието и практическата полза от упражнението. Иначе няма лошо, тяхна си работа, че са похарчили едни там неколкостотин хил.

61

Анонимен

преди 4 години

До Браво!Искаше да кажеш пор*отипа, нали?

60

Браво!

преди 4 години

Браво на хората! Супер е портотипа!

59

Анонимен

преди 4 години

Вместо да отчетем това, че някой е направил нещо хубаво, почваме да намираме кусури! Ганьовска работа! Направете вие нещо да видим какво можете!

58

Анонимен

преди 4 години

Българска......хахахаха, сглобена в българия с компоненти на други компании. Тва като руския мерцедес

57

Анонимен

преди 4 години

До SSНе си разбрал каква им е идеята явно. Тая кола е електрическа и ще се захранва като тролеите в София, тъй че ролбарите трябва да осигурят контактните пръти. Даже са малко ниски така като гледам, но това все пак е прототип. Докато влезе в серия ще ги вдигнат още малко