86

Данков

преди 4 години

До ЖенаТоест дебелия чичка с пари няма място в твоето сърце така ли?Шегувам се, всеки си преценява сам за себе си.Проблема в днешно време е, че жените гледат само парите, вместо да им е приятно да си легнат вечерта с приятно изглеждаш мъж.Вместо това те си лягат с грозник който има пари и се държи като човек от камената ера.Жени, има момчета които нямат високи доходи, но за сметка на това имат сърца, също и изглеждат мъжествени.

85

MGTOW

преди 4 години

Ееех, тая ИК, тая ИК... Ама няма бе, няма да я подпишем. Ако искате и дограма на Овертон да сложите.

84

Жена

преди 4 години

До 79Като ми се наедят няколко кандидати избирам този, който ми е най-приятен, с който ми е готино да говоря, този който е умен, който е възпитан, който се грижи за себе си, който е спретнат, който НЕ слуша чалга, който ме уважава като човек.... и т н т.

83

Така е.

преди 4 години

*** то и римляните са се увеличили. Всеки 3 е такъв.

82

Данков

преди 4 години

До Анонимен 80Виж няма нищо лесно в този живот.Ако си намериш половинка която да те търпи, това е най хубавото и най лошото което ти се е случвало в живота,Всичко е относително, не можеш да кажеш този е лош или този е добър.Обаче все още си държа на мнението че физическата красота, както на мъжа, така и на жената са определящи, просто така ние определено генетично.Естествено просто след като харесаш някой, идва и преценката за акъла.

81

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

ВРЕМЕ Е ЗА ФИНАНСОВА КРИЗА!!! НАВСЯКЪДЕ ХОРАТА СЕ НАУЧАВАТ В ЕДИН МОМЕНТ НА ЧОВЕЧНОСТ.

80

Анонимен

преди 4 години

Данков дано си прав надявам се.Защото ако критерия за избор на партниор е интелигентност красота или сила хубаво но аз имам гадното усещане че всички днешни мъже и жени или поне повечето спят само за пари.Я си представи същия експеримент който предложи но на челото на всеки в редицата да е написам и размера на банковата му сметка.Сега вече е ясно че ще изберат дебелия чичка нали.Стига да има възяк портфейл де.Пак повтарям.Дано да си прав и аз да греша и да съм параноик.Понеже иначе е много зле.

79

Данков

преди 4 години

До LanОкей, генетично било за пари, е ти ме размя.Като видя дебел чичка с хубава мадама и си викам егаси генетичното.Лошото е че жените както и мъжете са объркани в днешно време.Естествено е че всеки гледа красотата първо и после портфейла!Ти ако ти се наредят в редица няколко мъже, кого яе избереш, дебелия чичка или здрав корав мъжага.Разбира се че след красотата идва и време в което жената гледа акъла на мъжа.

78

Анонимен

преди 4 години

Белия мъж друже хич не е лош и тук ти си прав, но типичния български мъж е африкански дивак с еднопосочна връзка между мозъка и че.па като впрочем има повече неврони в че.па отколкото в главата.Айде не ми оправдавай българската злоба и диващина от афганистански тип с която сте прочути по света с нпота и феминистки глупости.Ако аз пребия някой проблема е че съм го пребил а не дали са ме разкрили нпота феминистки или полицията.

77

Анонимен

преди 4 години

Ейййййй поредната тенденциозна статийка. Лошият бял мъж и спасителите от НПО-тата.Айдеееее бягайте.

76

ПЕНКО

преди 4 години

ЗАЩО НЯМА ДОМАШНО НАСИЛИЕ НАД ЧЕЧЕНКА / ПА И НАД ГРУЗИНКА/??? ОТГОВОР : ОТ МАЛКИ ГИ ПОДГОТВЯТ ДА КОЛЯТ С НОЖОВЕ НАПАДАЩИ ГИ МЪЖЕ / МОЖЕТЕ ДА ПРОВЕРИТЕ / !!! ПРИ ТОЛКОВА ЕВТИНИ ВИБРАТОРИ И ДЪРЖАВНИ ИЗДРЪЖКИ ЗА ДЕЦАТА - МЪЖЕТЕ *** СА ИЗЛИШНИ И ..."ТЕПАНЬЕ МУ Е МАЙКАТА" !?!?РАЗБИРА СЕ ПРОВЕРКА ЗА МЪЖКАТА АГРЕСИЯ - ПРИ ДОКАЗАТЕЛСТВО -НЯМА ОТГОВОРНОСТ !!!!!!!

75

Аз

преди 4 години

Не мога да ги разбера тия ве4ни размисли относно пари и жени и не знам си какво. Първо на първо живеем в пари4на система или казано директно плащаме си за да живеем. В момента в които родителите ни създават ни обри4ат на това да си плащаме за да живеем... После като решим да имаме деца отново те си плащат за да живеят. Аз ли4но ако нямам в МОЯТА банкова сметка поне няколко милиона въобще няма да имам деца, ако ще и мъжа ми да е милионер. От къде да съм сигуран 4е няма да си бие шута?

74

АМан

преди 4 години

Всеки ден платени статии от оня с меката китка Богданов-за да ни натрапи ИК, Стратегията за детето и тем подобни джендърски мръсотии! Платени статии, целящи да изкарат мъжете биячи, насилници-все едно като са навън -не спират и не спират да бият жените си.А пък жените-лоши и бедни майки,които не могат да си гледат децата, затова да им ги вземем и да ги продадем на гей двойките в Норвегия, Холандия и прочие! Много искам д аго срещна в някой неосветен подлез тоя "защитник" на жените...

73

Lan

преди 4 години

Данков, :) зависи ..в началото на 20в. френският идва у нашите ширини...ама малко побългарен. Та "***" - моя, "дам" - дама(жена). Това е прието за обръщение към общите жени. Към момента по-скоро се използва за "лъскавите" и без много съдържание жени. А относно "момчетата без пари" няколко пъти съм го обяснявала - генетично е заложено на жените да търсят екземпляр, който не само да ги из*ука, ами и да може да отгледа поколението - това без пари не става. Срещу биологията не се ходи...

72

Данков

преди 4 години

До LanКакво лошо има в думата мадама?Аз не си търся, отдавна съм си намерил сродната душа, просто изказвам мнение.

71

Lan

преди 4 години

Данков, "мадама" е едно, "жена" е друго - търси си жена, не "мацка"!

70

Данков

преди 4 години

До LanИма известна истина в това което казваш, за съжаление има момчета мъжкари които нямат пари и затова мадамите ги пренебрегват, въпреки че ги харесват.

69

Lan

преди 4 години

:) В обществата, които са изцяло патриархални и "жените си знаят мястото", семейното насилие е с най-големи и ужасяващи мащаби. Толкова за дървените философи, дето явно само толкова си могат :) да мислят...То е явно защо жените им ги разиграват.

68

След девети

преди 4 години

До преди деветиСамо за един шамар - развод и наследство...........

67

Анонимен

преди 4 години

До бой бойЗащото ни се качиха вече на главите децата и жените! Всеки да си знае местото!