27

Sichtpunkt

преди 4 години

Когато учителят влиза в час за да преподава в учебен материал, той влиза във война с 20-25 противника,Не казвам, че работата на учителя е лека, но от него зависи, дали в лицето на ученика ще вижда враг или приятел. Много важно е как един учител ще подходи към ученика. Имал съм учител който успяваше, да увлече ученика в учебният материал. И учениците Я уважаваха!!

26

Анонимен

преди 4 години

Има ли залегнали и написани ясно в последните 20 години правила:-Какво точно трябва да направи учителя при нарушаване на дисциплината от ученик-Какво точно трябва да направи учителя ако ученик откаже да изпълни някакво разпореждане на учителя-Какво точно трябва да направи учителя при нагло държание на ученик-Какво точно трябва да направи учителя ако ученика е неадекватен (психически или дрогиран или пиян)Нека не прехвърляме топката към някакви наивници решили да стават учители.

25

Анонимен

преди 4 години

И 5000 лева да направят заплатите на учителите пак не бих се съгласил да ходя в някакъв зверилник за да ме унижават 30 keлeшa и техните откачени родители.

24

malart

преди 4 години

Истерията отново е преувеличена. Истината е, че няма методика за справяне с липсващата дисциплина в час и половината време минава в крясъци за тишина и забележки. После кой чул, кой недочул, нещо там се преподава на викащи, въртящи се или ходещи из стаята "ученици". Питам МОН - какво се прави с ученик, който пречи на работата в час? Какви са стъпките, които следва един учител?

23

ундарталец

преди 4 години

правата на детето,задължително обраУвание, семейно възпитание, училища и учители зависими от много ЗАКОНИ политики и скоро Бг ще дс(не държ.сиг.,а духа супата)

22

факт

преди 4 години

Когато учителят влиза в час за да преподаде нов учебен материал, той влиза във война с 20-25 противника, които имат различни стратегии и е нещо като да си под обсада от 25 различни армии с различно въоръжение, тактика и командване. При учениците над 7 клас е още по-лошо положението, там трябва да си брутален и шокиращо зъл, само за да успееш да си преподадеш урока за около 20 минути. Останалото време е само провокации и различни видове тормоз.Разбраха, че съм работил със затворници, и се мазнят.

21

Анонимен

преди 4 години

Трябва да има камери в стаите и родителите задължително да гледат записите поне веднъж месечно! Ще останат втрещени какво правят невинните им ангелчета в час! И ако могат да предложат после ефективни мерки, нека го направят, моля!

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10Проблема е че директорите не изключват проблемните деца

19

Анонимен

преди 4 години

До Я па я..!Жената не си знае силата и отделно и всеки удар може да причини повреда в тялото.

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12В училищата боя е ежедневие. Учителите бият, съучениците бият и в това се превърна бг училището.

17

Анонимен

преди 4 години

Докога директорите ще назначават такива учители.

16

Анонимен

преди 4 години

Ние си не си бием децата:))) а вие си и си еб.те майка.а неграмотни, станали сте ромите да обвинявате че са неграмотни!!! Тиква и *** имат държава

15

Анонимен

преди 4 години

Дромчета ли са в класа?

14

Анонимен

преди 4 години

Няма такава държава *** учат умни

13

Леле майко

преди 4 години

откакво съм се спасила преди 15 години

12

Анонимен

преди 4 години

Не става въпрос за виновни и невинни деца. Училищната среда не трябва да се превръща в бойно поле с групи воюващи за надмощие.

11

Анонимен

преди 4 години

Доколкото разбирам, ако беше пострадало виновното дете, проблем нямаше да съществува..

10

Анонимен

преди 4 години

Защо е нужно да се стига до подобни крайности и учителят по лош начин да въвежда ред. Който или които не спазват реда в училище , да учат в къщи и даде явяват само на изпити. Училището не е бойно поле.

9

Анонимен

преди 4 години

Кой я писа тази статия си остави ръцете, то няма изречение без грешка, едвам навързах историята...мъка, мъкааа...

8

отегчен

преди 4 години

Хвани учителката, удари родителя, учениците сами ще паднат.