37

До 41

преди 4 години

Пич...ходи се прегледай.

36

Соросоид

преди 4 години

Много ме кефи да чета коментарите против Тръмп. Логиката ме навежда на мисълта, че това са продажниците, известни у нас с нарицателното прозвище copocoиди.Малко подробности - copocoидите са майко-продажници, които не стават за нищо освен да драскат по форумите в онлайн изданията. Финансирани са от най-различните copocoидни НПО-та, посолствата на САЩ и Германия, "Америка за България" и тем подобни, оито служат само за обслужване на чужди интереси у нас.Тръмп реже парите им и виждате резултата.

35

от сидниАав$тралия

преди 4 години

а защо точно Риана публикувате? А ще публикувате ли мнението на някой друг човек от Япония или Китай, или Ав$тралия например? Риана ли е единствената която е направила коментар и защо топчно нейнотомнение публикувате, защо не например на някой от Виетнам или Камбоджа примерно, ей така за разнообразие?

34

Анонимен

преди 4 години

И нас това как ни грее тук в милата ни Родина?

33

Анонимен

преди 4 години

И все пак това може да се случи в Америка да наречеш така президента - психар. Иначе на друго място и трудов лагер две години като Пуси Раят не те оправя.

32

Анонимен

преди 4 години

Един ден ще живеем в свят с огромно биоразнообразие, малко хора и никакви нигъри и още по-малко араби.

31

до 33

преди 4 години

***, не ми обяснявай как ти разбираш нещата - истината е една. Ако не си чел книгата - прочети я, по-добре. И си води записки, слагай много стрелки и се опитай да проумееш фабулата, не че е много трудно, де. Но при всички положения е жалко да си тъпоyмен.

30

Анонимен

преди 4 години

До до 23Нищо не си разбрал защото дори не си чел Моята борба. Няма социалист който да отрича Маркс, а Хитлер е парекселанс социалист и едва на второ място националист.

29

Анонимен

преди 4 години

ОБРАТНО НА СЕЛО за селяните и ВЪН нигърите, сирийците, иракчаните, афганистанците, либийците, соковийците, еритрейците и землеморийците! Земята на хората е само и единствено тяхна!

28

Анонимен

преди 4 години

До Хюго Бос до 23А кои според теб заслужават уважение? Путин, агент Тръмп, Ким Чен Ун, Асад, Рохани и Ердоган ли?

27

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е сила, но по-яката част е, че консервативно мислещата част от обществото в САЩ все още е мнозинство, и няма да го махнат скоро. Слава богу, все още има обетована земя, където разумът вирее, а подчовеците са вкарани в граници.

26

Анонимен

преди 4 години

Само африканските държави още не са почнали да се подиграват на тромпета. Слаб играч излезе.

25

до 23

преди 4 години

Прочети "Моята борба", дришльок. Хитлер е най-отявленият противник на марксизма, но няма как клозетна амеба като теб да е наясно с това, защото вие, мършите от предградията, не четете книги.

24

До 21

преди 4 години

Типичният либераст- почва да обижда, щом някпй е на друго мнение.

23

Анонимен

преди 4 години

А дали не е възможен един напълно нов свят, спасен от всичките ирационални черни, кафяви, бембени и всякакви подобни?! Без Риана, най-вече!

22

Хюго Бос до 23

преди 4 години

Аз не се възхищавам на никой от избргоените- аз за разилка от теб не се възхищавам на нациболшевики - либерасти и прочие лява ***

21

Анонимен

преди 4 години

Живеем в свят, в който проявленията на здравия разум се маркират като такива на расизъм и после биват преследвани. Има ли някой от тук коментиращите, който би се чувствал спокоен в присъствието на маймунаа, държаща пистолет?

20

Анонимен

преди 4 години

До Хюго Бос до 19Факт е че най-отявлените марксисти на 20-ти век са Сталин и Хитлер. Ти се възхищаваш от тях и плюеш по Маркс без да знаеш защо. В главата ти освен вкисната боза няма нищо друго.

19

Хюго Бос до 19

преди 4 години

Доказваш, че си фен на наци- болшевик - типичен комунист= наци= болшевик= либераст, готов на агресия, да мята пушката и да пуца враговете на левичарщината нарекли го либерализъм, неолиберализъм и прочие безсмислии. Защо обиждаш инакомисдлещите? Не ви ли учат по тези събрания да ате толерантни, разбиращи другите гхледцни точки? Или само ви спускат каталога с опорките? Дай по- толерантно, не казкто разсьъждавазхте преди "Който не е с нас е против нас".😀

18

Анонимен

преди 4 години

До Хюго Бос До 17Педро ти за десен ли се мислиш бе шамшал?