246

тюрк

преди 4 години

Мачкай Ердо!! Турците по целия свят се събудиха вече очаква се обединение и кой срещу нас !!!

245

Зозо

преди 4 години

Според елементарните ***-атакисти, ако те са на власт един бежанец няма да има. Ама крепят Боко по нареждане от Москва, надявайки се да има руско Белене и руски тръби за Сърбия.

244

Анонимен

преди 4 години

До SSСега пак ще почнат новините "Бомба се взриви в автобус с веоенни. 55 души са убити". ТамАн малко се бяха поуспокоили и Ердо *** сам извади шплента на гранатата.

243

Анонимен

преди 4 години

До етнически турчинКак отстоява интересите на родината си: като обръща целия свят срещу себе си докато извършва масово етническо прочистване ли?

242

Разцеп Гъзразпран

преди 4 години

Европейския Съюз: Ей Ердогане: ще те ядът пумиярите!Турците дълго ще съжаляват че допуснаха ислямска *** да им управлява страната. Ердоган постави началото на края на голяма турция. Сега посоката е турция на четири морета. По една турция на всяко.Жалко само че ердоган няма да жив да види свободна кюрдска република, кипър изчистен от турските окупатори и исляма в *** на свинята.

241

джонко

преди 4 години

До етнически турци ли са кви там - Като ви е толкова милна и хубава Турция, що не дръпнете за там, автобуси ли няма кво.

240

SS до [#267]

преди 4 години

SS до дядо йоцо гледаняма нужда турките от ЕС да се връщат и да свалят ердохан. Тази работа ще я свършат турките в самата туркия. Само трябва кюрдите в туркия да се активизират (както те си знаят)

239

етнически турчин

преди 4 години

Ей Българино,първо си подреди собствения двор и после се перчи на лидера Ердоган.За разлика от вас той умее да защитава интересите на родината си!

238

дядо йоцо гледа

преди 4 години

До КартофчоНай-големия балон е Ердоган. Ако пусне бежанци, ще му се върнат няколко милиона турци и кюрди живеещи в момента в ЕС, които ще го свалят от власт

237

гошо тъпото

преди 4 години

ТРЯБВА СПЕШНО ДА КУПИМ ЛОКОМОТИВИ ЧЕ КАК ЩЕ ГИ ВОЗИМ

236

SS

преди 4 години

аз пък си мисля, че е време кюрдите да разбумбят големите турски градове

235

Картофчо

преди 4 години

Най-накрая някой в прав текст да каже на самозабравилите се "Европейци", че са голям балон с въздух под налягане. При това го казвам с по-мек тон, защото реално си е пръ*ня под налягане!

234

от бореца

преди 4 години

Рев на $$$$$. ***. ????? .!.

233

към този по-долу

преди 4 години

дето е писал : "не джявкйте много ! ако се обърнат към запад към старите си земи първо вие ще избягате като пинчери...." Ами старите им земи са в Алтай, бре тюркеш! В обратната посока1

232

sc

преди 4 години

Едно изкарване от митническия съюз от страна на ЕС, много бързо ще му смени тона.

231

Анонимен

преди 4 години

Ей Тайпи, направи справка в Google кои са Садам Хюсеин и Муамар Кадафи!!Имат интересна биография!!

230

Зозо

преди 4 години

Турския Кадафи ще го пощят като Садам в скоро време.

229

Анонимен

преди 4 години

Всички заводи и предприятия в Германия са в еврейски ръце. И първо завода на Фолксвагена е така по близо до Исраел и второ турците се водят семити,ето ви две причини да не видите тук завод или сериозно производство...

228

анонимен

преди 4 години

не джявкйте много ! ако се обърнат към запад към старите си земи първо вие ще избягате като пинчери....

227

Анонимен

преди 4 години

Ей Volkswagen, не ходете там!!Като пусне бежанците няма кой да ви работи в завода!!