19

Маркетинг

преди 4 години

До 16Изучава се, защото е явление сред определена маса хора с определени характеристики. Изучават се и куп други явления, популярни сред други хора с други характеристики. Наричат се таргет. Разбирам, че може би искате да продавате продукт само на висшисти с интелектуални интереси. Не всички целят този таргет и това е нормално.

18

до "Димо"

преди 4 години

Това, че т.нар. "медии" я натрапват, няма нищо общо с "маркетинга", отворко.

17

Димо

преди 4 години

Уникални коментари, от .явно нито един студент.Дисциплината е маркетинг и тя е идеален пример ,как от ,,нищо" се прави опит да се направи ,,нещо".Явно доста от постващите са на нивото на самата Сузанита.

16

Анонимен

преди 4 години

А коя е Сузанита?

15

Анонимен

преди 4 години

Хахахаха! Сега ли се сетихте, милички?!? А не знаете ли, че от ГОДИНИ в уж най-престижният университет - СУ - в специалност "Антропология", "Културология" и не знам си още в кои се изучава чалгата?!?!?!? Не знаете май, нали? Та какво да направят и другите университетчета?! Чалга нация, с чалга народ, с чалга управници, въобще всичко е чалга тук. Който може - да бяга, който не - вътрешен емигрант. Гнусно е да се живее тук.

14

(-_-)

преди 4 години

Темата хич не е лоша! Трябва хубаво да се обясни как стана така, че някакви хора, които по никакъв начин не допринасят в обществото да се ползват с един хич не лош статус в същото това общество? Колко повърхностно, направо първосигнално общество трябва да е това, за да процъфтяват такива примитивни зрелища!?

13

fiki

преди 4 години

изучават как пошлостта, простащината и голотата продават на изпростяващият ни народ. Преди 20 год, това девойче щеше да бъде заклеймено и отхвърлено от обществото и щеше в най-добрия случай да попадне в някой публичен дом, а сега я афишират и малко или много служи за модел на деца.

12

А онази със зъбите,

преди 4 години

дето крадна колата,мегз ли беше,Бекс ли,кога?

11

Миро

преди 4 години

Такава е и съществува заради обществото ни. Болно общество-болни членове.

10

Анонимен

преди 4 години

не в унсс ! това нещо с мозък на амеба трябва да се изучава в медицинския факултет, специалност патология , или нещо подобно ! а вие сега направихте от онзи *** един горд татко - виждаш ли, щерка му вече я изучават....

9

Sichtpunkt

преди 4 години

Виновни са преподавателите "вкарали" я в учебният материал! Това да не би да е селска седянка? Това е ВИСШЕ УЧЕБНО ЗАВЕДЕНИЕ! Ясно е какви преподават там и какви са студентите!

8

Sichtpunkt

преди 4 години

не е виновна. На нея толкова и стига мозъка. Виновни са промоутърите и, защото заради пари си съдират дупараните!

7

Аззз

преди 4 години

Ама верно тази е много проста.

6

до 5 и 4

преди 4 години

И двамата сте прости. Затова не се карайте, помагайте си.

5

Анонимен

преди 4 години

Вземете после да изучите и как един мегапроЗД неандерталец вече 10 години ви е премиер.По-простт неандеpталец от теб няма, щом в тема за Сузанита вкара премиера! Това го запомни!

4

Анонимен

преди 4 години

Вземете после да изучите и как един мегапроЗД неандерталец вече 10 години ви е премиер.

3

Ноам Чомски

преди 4 години

8. Насърчаване на хората да се възхищават от посредственосттаВъвеждане в населението на мислене, че е хубаво или правилно да бъдеш глупав, вулгарен и необразован.

2

cky2kbg

преди 4 години

Коя е тя и защо съществува? Ами медиите я направиха такава. По същия начи една телевизия постоянно изравя някакви звИздИ и ги лансира.

1

TO

преди 4 години

Не бой са, не съм Сузанита.