18

Константин

преди 4 години

И другото което е, кюрдите са много народ, не знам с това избиване докъде ще се стигне. Кюрдите са военизирани, дори и жените им, няма да е лесно на турците.

17

Анонимен

преди 4 години

Според едно"право"или закон,влизането в чужда държава с оръжие е военно престъпление. Но кой днес спазва каквито и да било морални норми. Ирак,Сирия и Либия където преди цареше ред и мир сега е ужас.

16

Константин

преди 4 години

До Анонимен 16Но в Турция ще получат евтина работна ръка и продукцията ще си я получават независимо от всичко, докато в България щяха да получат рекет, изнудване и накрая ***.

15

Анонимен

преди 4 години

Начи, кюрдите разбиха ислямска държава. Турците не са доволни, че кюрдите могат да обявят независимост тъй като де факто държат северо-източна Сирия. Сега Турция под шапката на анти-тероризъм ще разбие кюрдите. После скоропостижно ще се изнесе, давайки на ислямска държава да се завърне, тъй като Асад няма капацитета да държи сам района. Тази операция се нарича "извор на мира". Гнусна работа от началото до края на тази бълвоч, но от турци какво да се очаква ?

14

Б

преди 4 години

За Ердоган това е тест до къде може да стигне и как ще реагират останалите играчи на масата. Една успешна операция му е жизнено необходима на фона на недоволството срещу него в Турция. Ако му се получи ще се бетонира.Но, кюрдите са костелив орех и ако получат въоръжение, то Турция ще бъде въвлечена в дълъг и изтощителен конфликт. Едва ли ще е директно, но арабската лига се събира и едва ли ще оставят Турция току така. Несъмнено и недоволството срещу Ердоган ще ескалира.Което може би е и целта.

13

Анонимен

преди 4 години

От VW предпочитат да направят завода си в държава във война вместо в послушната и примерна България. Много интересно

12

лицемери

преди 4 години

Лицемерието няма граници.Когато Асад защитаваше Сирия от идил-ци, т.нар. демократични държави не спираха да го заплашват да спре, защото така тръгвали бежанците. Даже бомбиха Сирия, пускаха ракети, обвиниха я в какво ли не. Друг е въпросът кой създаде ИДИЛ и за какви цели, като се тръгне от арабската пролет.Сега Ердоган нахлува в Сирия в пълно нарушение на международното право, а същите дем. държави като клакьорки *** и имитират загриженост.

11

Анонимен

преди 4 години

Поредният алчен диктатор. Гледайте хубаво до къде водят режимите. Или до бедност или до война.

10

РУСИЯ

преди 4 години

И СЪЮЗНИКА Й РЕАЛИЗИРАТ НАШЕСТВИЕ В СИРИЯ! САЩ СЕ ИЗТЕГЛЯТ, ЗАДА НЕ СА СЪУЧАСТНИЦИ НА ДИКРТАТОРИТЕ. НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ В ПОСЕДНАТА ГЛАВА НЯМА ДА РАЗДАДАТ ПРАВОСЪДИЕ...

9

Mister Cro

преди 4 години

Турците са абсолютно прави! Въпросът е, че проблемът трябваше да се реши чрез преговори с правителството в Дамаск, за да се избегне кръвопролитието! При такова двустранно споразумение, на кюрдите щяха да им уврат главите и да си посмалят претенциите! Към днешна дата, държейки една трета от територията на Сирия, територии далеч от това, което са населявали преди войната, кюрдите са жив пример, че са проблем всички страни в региона и оправдава страховете на Турция на 100%.

8

ДРУГАРИ,

преди 4 години

КЪДЕ ГО ПУТИН ДА СПРЕ ТУРСКИТЕ НАШЕСТВЕНИЦИ В СИРИЯ? НАЛИ ЗАЩИЩАВА СИРИЙСКИЯ СЮЗЕРЕН АСАД?

7

Анонимен

преди 4 години

Много весели и смели коменти от къщи,нали?Всезнайковци.Какво лично ще спечелите от подкрепата на убийци?Това,че утре те ще дойдат при вас.Турция отдавна казва за България,че е техен ***.

6

Аркадаш

преди 4 години

Какво ще ше да направи България на нейна територия да има близо 4 милиона бежанци от Ирак и Сирия, и да ги изхранва вече 5-6 год.?

5

Satira

преди 4 години

"Извор на мира" ли ? Ми то си прилича повече на етническо прочистване, нещо в което Турците са доста добри!

4

Анонимен

преди 4 години

А сащ що взеха да пазят брадатите а !??Тоя пат Турция няма да плени никой а ще ги затрие както стана с тоя затвор

3

seira

преди 4 години

НОВА ВОЙНА И ПРИ ТОВА ПАК В СИРИЯ ...ТОВА ИЗОБЩО НЕ Е НА ДОБРЕ!

2

Анонимен

преди 4 години

Ердоган се е взел нещо прекалено на сериозно и ще падне много лошо.

1

Анонимен

преди 4 години

Браво.Само така с кюрдските терористи.