38

до 35

преди 4 години

Вероятно шимпанзе разбира повече от белот, отколкото ти от музика.

37

Анонимен

преди 4 години

Абе тука музиканти ли се изказват или чалгари.------------- па, те, битълсите са си чалгари.

36

Анонимен

преди 4 години

Абе тука музиканти ли се изказват или чалгари.

35

Анонимен

преди 4 години

Едва ли.В музикален план са нищо особено. Но създадоха илюзия, че с сравнително леки песнички, много реклама и бунт, могат да бъдат на световно ниво.Ментори и носители на послания, но всеки сам да си ги доизмисля, щото в общото им ниво ги няма.

34

Анонимен

преди 4 години

Битълс са абсолютно посредствени музиканти. Музиката им е лека и лесносмилаема, да не кажа дори лигава.Просто са уличили времето - тогава хората са били масово прости и наивни и са им се радвали. Истинските групи са по-малко известни. Мога да напиша около 20-ина, но не зная дали би имало смисъл тук, в тази дилетантска аудитория.

33

до 26

преди 4 години

Знаех си че си фен на чалгата и няма как да разбереш Блек Сабат и Лед Цепелин.Слушай си Миле Китич, Драгана, Петкана и *** и си пий ракийката.

32

Анонимен

преди 4 години

Айде стари и млади да се успокоят. Има си бай гугъл. Вкарайте best rock bands ever. Общо взето Бийтълс и Цепелин си менкат първо и второ място според различните аудитории. Бийтълс са по всеобхватни главно със студийните албуми, а Цепелин начело с Джими Пейдж промениха сцената с тричасовите си концерти. До 68-*** групите обикновено са свирили по 20 - 25 минути ползвайки една и съща апаратура. Цепелин взривяват сцената.

31

Анонимен

преди 4 години

яко ***, досадна група

30

Мими

преди 4 години

До до 27Само дето вокалистът на Би Джийс има по-момичешки глас и от 10-годишните момиченца по риалититата. Пълен ***. Вярно е,че всички, които Гого е изброил са певци с ангелски гласове и големи диапазони, по какво отстъпва Емил Димитров или Васил Найденов на перекендето с женствения глас от Би Джийс?

29

до 27

преди 4 години

Така е, Битълс и Би Джийс са друга бира. Абсолютна хармония в музиката и мелодия. Няма такива групи.

28

Гого

преди 4 години

До АнонименХей, анонимко, Колко пъти си написал същото? Светът е пълен с невежи *** като теб, които разбират от всичко. Рок чалга са Сабат, Цепелин и подобни врещящи, посредствени групички, които се харесват само на наркомани и *** като теб, които са се навъдили по форумите и сайтовете и пишат глупости. Какъв певец е Ози Озбърн? Никакъв! Шабан Шаулич, Тоше Проески, Мили Китич, Емил Димитров, Георги Христов, Орлин Горанов... са ангелогласни певци с големи диапазони,пеещи опера.

27

Миро

преди 4 години

До до 14Ти трябва да си някакъв 20-тина годишен наркоман, защото твойте посредствени любимци Цепелин и особено Сабат винаги са се слушали само от наркоманчена и алкохолици, тия врещящи дрогирани типове не могат да стъпят дори на малкия пръст на Бийтълс.

26

Симо

преди 4 години

До АнонименЛичи си,че от музика и идея си нямаш.Ози не е никакъв певец и музикант, само знае да врещи,к има един от най-гадните гласове, които съм чувал, а и добре,че е жена му да го бута. Роърт Плант е добър, но нищо особено, не може да се мери с Фреди Меркюри. На Балканите Тоше Проески, Шабан Шаулич, Мили Китич, независимо от това каква музика са пяли, слагат кресливото Ози в малкия джоб. Всички изброени могат да пеят опера, също и от българските Емил Димитров, Георги Христов, Васил Найденов.

25

Victimized

преди 4 години

"Без тях нямаше да имаме мечтата, че един свободен свят е възможен."Твърде жалко, че всъщност не са били прави. Човешката алчност е безкрайна, включително и на тях двамата. Макартни е елитист който заклеймяваше това в което се превърна....

24

Анонимен

преди 4 години

Абе не говорете глупости за Джон. Просто е безсмислено. Ами той си беше комунист по душа, но не руски комунист с автомат. Бунтуваше се със словото и музиката си. Абсолютно свободолюбив човек по рождение. Какво като е отишъл в Щатите да живее. Защо да не отиде, като не му харесва кралска Англия. Той богатите ги бъзикаше постоянно. На един концерт каза - бедните да ръкопляскат, а богатите да дрънкат с накити. Не му пукаше от нищо, и така си живя. Изкара си парите честно. Не е взел пари наготово.

23

Анонимен

преди 4 години

Жалко че е загинал толкова млад. С парите, които е имал е могъл да си поживее поне 2-3 живота и то като цар. Без да пипа работа. Само ядене и пиене. Кофти.

22

Анонимен

преди 4 години

И що се е оженил за японка. Англичанките свършиха ли се.

21

Анонимен

преди 4 години

Уж бунтар срещу капитала, пък отишъл да живее в Америка.Що така - не знам.

20

Анонимен

преди 4 години

Бунтувал се е против капитализма, значе е бил комунист. В най-добрият случай марксист.И песните му са такива - силно комунистически, в които се заклеймява капитализмът.А самият той е бил милионер. Аз такива демагози не харесвам.

19

Мнение

преди 4 години

Един от най-великите не само музиканти, но и личности! Заедно с Бийтълс, той е създател на нова епоха в музиката. Каквото и да се напише за него -ще е малко. Жалко, че си отиде в годините си на творчески подем и така млад! Незабравим!