8

Анонимен

преди 4 години

Ленин Морено не е комунист!Афишира се за човек с леви убеждения,но само толковапрактически се изявява като десен политик.Ленин Морено предаде Асанж на британците,обвинява Венецуелския Президент Мадуро ,че подстрекава протестите!Шефаката на МФВ Сталинка Георгиева похвали Морено за увеличението с 123% на горивата! Пък после защо се появявал някой като Кастро и Чавес !

7

Ленин го видяхме

преди 4 години

Да видим нашата Сталинка какво ще направи сега в МВФ-то.

6

АнонимеН

преди 4 години

ИНВАЛИДА ЛЕНИН МОРЕНО КОЙТО ПРОДАДЕ АСАНДЖ НА ФАЩ НЕ Е ПО РАЗЛИЧЕН ОТ ТУИГ ОТ АНИМАЦИЯТА МЕЧЕТО РЪКСПИН!!ТУИИГ ЕДНО ПОДМОЛВНО И ГАДНО АЛЧНО СЪЩЕСТВО ПРОДАДЕ ДОРИ МАЙКА СИ ЕЛЕОНОР ТУИИГ НА ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ЧУДОВИЩАТА И ЗЛОДЕИТЕ ЗА ПАРИ!

5

Анонимен

преди 4 години

След Ленин Морено идва Сталин Гутиерес. Той ще оправи нещата.

4

Гостенин

преди 4 години

Айде сега да четат коментиралите под другата статия за Еквадор. Дано вдянат нещо, ама няма.Комуниста Кореа оставил огромен дълг и си бил камшика от власта. Да е познато? Наследникникът му търси още пари назаем от "мръснитите капиталисти", че да закрепи малко от малко положението. Що не търси от венецуелските, кубинските или корейските дрОгаре? Или от много богатия Китай, ами тича при МВФ? Спокойно, сега Сталинка ще му даде - нали са от един отбор.

3

Георги Жеков

преди 4 години

Здравейте роби на комунизма! Тук за коментарите на комуноиди, подкрепящи Ленин!

2

Анонимен

преди 4 години

В коя страна по света комунистите не са диваци и варвари?

1

Абе

преди 4 години

Един човек Ленин казва ли се, хаир няма от него.