72

БЪЛГАРИН

преди 4 години

отнася се за анонимен 61

71

северомакедонец

преди 4 години

До иво от благоевградИзбити са хиляди и от гърци и от сърби и от вече югославяни след 1945. Факти колкото щеш. И хорат са си били българи с общо съзнание и фолклор. А после от три държави - двете са победителки в последната война тихо и кротко емиграцията се гъцизира и македонизира. Ако в училище три поколение ти говорят че да си българин е лошо и това са извергите на Балканот и като нямаш връзка с другата България процесът е естествен. Даже е много по-бавен отколкотос други народи в Европа.

70

БЪЛГАРИН

преди 4 години

До Анонимен Нещастници са тези от които зависи това,но за да го проумеещ трябва

69

иво от благоевград

преди 4 години

До северомакедонецискаш да кажеш във византийската средновековна държава...на вас руснаците и съветския съюз ви написаха историята...доказателства колкото щеш!

68

иво от благоевград

преди 4 години

До Анонименвиж сега не бъркай омо илинден с македонците в страната...омо илинден е креатура на държавна сигурност с цел да представи македонците като алкохолици и маргинали...това е от ясно по-ясно.трябва да има разграничение между политически формации като омо илинден и вмро-бнд от една страна и истинските македонци от друга...

67

северомакедонец

преди 4 години

До иво от благоевградИ двете са верни и в рамките територията на средновековните български държави.

66

Анонимен

преди 4 години

Няма македонско малцинство в България.Има 1300 изяснили се за етнически македонци, включващо и северно македонски граждани,които живеят по някаква причина в БГ.,брак ,работа,учене.Лично познавам няколко,чиито семейства са българи и само те са "макЕдонци". При разговор с тях се вижда необразованост и склонност към пиянство.Това е основния профил на македонистите в България.

65

Loyko

преди 4 години

До Иво от БлагоевградРазбира се,че Каракачанов и ченгетата агенти покрай него,които никога не са били македонци и не са дали нито един лев за построяването им,нито те,нито техните родители.Само заради този грабеж той трябва да е в затвора, ако България беше правова държава, а ние взехме ,че и министър го направихме.Сбъркана държава...

64

фико

преди 4 години

До Стефановти не се грижи за македония,а по-добре погледни в бедна,корумпирана,обезлюдена и немощна българия пък тогава говори...ес и нато няма да решат проблемите на македония така както не ги решиха в българия...

63

иво от благоевград

преди 4 години

До Loykoами ще ти кажа кой загроби македонските домове в цяла българия,превръщайки ги в бардаци и еротични барове и магазини за диаманти и в софия и в пловдив и в русе и варна и бургас и т.н.познай от три пъти-каракачанов...а тези домове в горопосочените градове винаги са били убежище за изстрадалия македонец...

62

иво от благоевград

преди 4 години

До Георги от Бл-градна празен гроб плачеш георги...хилядите "избити" българи" в македония съществуват само в твоята глава...да има жертви в македония,но те не са по етнически признак.на война като на война както се казва.убитите по време на свтовните войни са милиони и са навсякъде...твой проблем вярвай на каквото и на когото си искаш,но това няма да те доведе до истината.а и къде са хилядите прокудени от македония българи?ами ще ти кажа-формират многохилядната македонска дисапора по света...

61

човек

преди 4 години

До: LoykoБез да имам намерение да влизам в политически емоционални пристрастни полемики кой какъв е бил. искам само да приведа един факт на всички на които в мозъците им има "боза", както се изразяваш:В резултатите от преброяването на населението на Сърбия през 2011 г. официално са се записали 23 303 души като "югославяни" по националност!То такава държава няма вече, но нищо не им пречи да се пишат такива каквито се чувстват. Ако искат, може и марсианци да се пишат! Не можем да ги задължим.

60

човек

преди 4 години

А къде са осемте условия?

59

Loyko

преди 4 години

В главите на българите историята е пълна боза.Промити мозъци колкото искаш.Бъдете благодарни на славянството,че са ни ограмотили,както и никой никого не е карал насила да се пише македонец.По добре кажете кой заграби македонските домове построени с дарения от македонците в България и асимилирането на македонците в Пиринска Македония.Разбира се,че има македонско малцинство в България,както и в Гърция.

58

Пирин

преди 4 години

До Георги от Бл-град 60 Не лъжи, хората още са живи ! Всички писали се македонци са го направили сгордост, защото такива бяха родителите им. После всички насила ги писаха българи, насила им смениха паспортите, забраниха да се говори каквото и да е за Македония, Който се осмелеше отиваше в затвора. Скрийте се с вашите лъжи. Македнците никога не са били българи !

57

Анонимен

преди 4 години

До БЪЛГАРИН Ако си българин, защо наричаш другите "нещастници"? Ти си най-умният, нали? Или просто си.....

56

Стефанов

преди 4 години

Моето лично мнение е, че трябва да се изчака с приемането на С.Македония в ЕС. Основно заради отявления антибългаризъм. Вече направихме големите крачки с признаването на държавата и езика, достатъчно отстъпки. А ако продължават да си "търсят" историята, ще загубят географията и тогава никой няма да им е виновен за промитите мозъци.

55

БЪЛГАРИН

преди 4 години

Не знам защо се ежите,утре ще ви привикат в едно посолство о ще клекнете НЕЩАСТНИЦИ

54

Маке

преди 4 години

Имаме поговорка в Македония: Търсите погача през хляб. Осемте условия могат да ги прикрепят към опашката на котката.

53

иво от благоевград

преди 4 години

всичко опира до ПАРАТА...ако ми даеш пари ке се чинам бугарин...ако сега отидеш в пиринска македония и питаш хората какви са,няма да ти отговорят категорично българи или македонци...много интересно защо никой от по-старото поколение не си спомня 'насилствената македонизация'на пиринския край...просто защото такава не се е случила.а сега преценете къде е лъжата!