24

Анонимен

преди 4 години

Всичкото е схема, за да може после Полфрийман да осъди България и да се разплати с Монов.Е има и малко политика, ама тя е само за цвят.

23

до 20

преди 4 години

Ако го срещнат ще му стиснат ръката като на пич. Наведена главица сабя не я сече нали бе патреотарче ? Още ли рипаш срещу джендърите, че немаш със какво друго да блеснеш ?

22

До 22

преди 4 години

ДАНО, ДАНО!!!!!!!

21

Анонимен

преди 4 години

До 20Пожелавам ти децата ти да срещат полфрийман!!!!.......Мерси, по-добре Полфриман отколкото "четата" на Монов!

20

Анонимен

преди 4 години

Искат от Полфрийман `да се бил поправел`. Кога ще се поправят дечицата на `нашите хора` които смятат, че държавата им е бащиния, и че каквото и да направят винаги бащата стои зад гърба им? Понеже е пръв приятел с Главния прокурор? Такива глутници от скинари са готови да пребият всеки, но сами са страхливци и никога няма да се опълчат сами.

19

До 19

преди 4 години

Пожелавам ти децата ти да срещат полфрийман!!!!

18

Анонимен

преди 4 години

По новия закон откак доктора застреля плъха всеки има законно право на самоотбрана. Във цял свят правото на законна самоотбрана е свещенно, вас ако ви нападнат 16 наркомана няма ли да извадите нож и да се спасите. Съдът е нарушил закона, когато не е осъдил наркоманите за опит за убийство, хулигански прояви на публично място и опит за кражба на чужди вещи.

17

Анонимен

преди 4 години

Убиеца обратно в затвора!!!!

16

ТОЧНО ТАКА

преди 4 години

Равни пред закона. Да си лежи 20 години като всички убийци

15

Анонимен

преди 4 години

Свобода за Полфрийман!Писна ми да ме управляват некадърници и злобари като МОНОВЧЕТА, ЦАЦАРОВЧЕТА И РЕДЕВЧЕТА.Искам да живея в нормална държава, където законите са еднакви за всички!

14

ЩОМ САЩ УВОЛНИХА

преди 4 години

директно главния прокурор на Украйна с ултиматум към Порошенко в срок от една седмица да не си мислите, че тук колониалните власти правят нещо без разрешение. Ако излязат след време стенограмите на разговорите нашите управници от типа на БОЙКО МУХОБОЙКО с АМБАСАДАТА трябва да се преименуват начаса техните наследници от срам

13

А АНГЛИЧАНЧЕТО

преди 4 години

не си ли замина за Англия и на летището беше освободено. Измяха му се и на БОЙКО МУХОБОЙКО в лицето и на ЦАЦАРОВ и на българския съд. Даже не си направиха труда малко да изчакат та да не е толкова нагло. Направо на летището . С цветя , почести си отиде директно у дома един ***

12

Анонимен

преди 4 години

И аз искам да напусна към Австралия, ама не дават. Не нашите, австралийците...

11

КОЕ НЕ Е ИСТИНА

преди 4 години

Че шведът РАЛФ си замина по-живо по здраво, а бедната камериерка даже няма пари да заведе частен съдебен иск. Че БОЙКО МУХОБОЙКО не смее да каже и една дума срещу Западнала Европа или не дай си боже САЩ. Защо не повдигна въпроса пред шведския съд, защо въоще го пусна ЦАЦАРОВ, нали е човек на Бойко

10

Анонимен

преди 4 години

Най-точната опция за Полфрийман да напусне страната.......Що само той.....и ние!

9

до наблюдателя

преди 4 години

Ти кой бре? От СЕМ, ЦРУ, Държавния департамент или от Хелзинските наблюдатели. Много шпионин много наблюдател, много американски агент в нашето племе

8

Анонимен

преди 4 години

Иначе робът *** при първа възможност злорадства, че в САЩ имат свободта на оръжия за самозащита.

7

House M.D.

преди 4 години

Какво е "право на основание"?Какво е "опция"?

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Трудно е, да се обясни на толкова ограничен човек, какво представляват законите, защо ги има, ак се спазват и как се процедира. Ти сигурно си от тея, дето думкат с ръка на масата и "настояват", нали?

5

Анонимен

преди 4 години

До ТОЯ ПЪКГледам те от 2-3 дена си измислил нова думичка и я пормотираш ... Ти ко си? Вазов или Джейн Остин?