11

Анонимен

преди 4 години

КОМУНИСТИТЕ ОТ ДПС/БСП/ГЕРБ/ОП СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ!

10

Анонимен

преди 4 години

Колкото е красива, толкова е и умна горката. Типична ДПС-калинка. Докога ще търпим тези изверги?!!!

9

F5

преди 4 години

По аптеките продават фалшиви медикаменти, примесени със Солиан, който е повече хическо оръжие, отколкото психотичен медикамент и много стар. Солиан в храната, солиан в цигарите, Солиан копо дрехите и по леглата, какви са тия простотии бе? Бил зависим към цигари, щото си купувал цигари или бил заподозрян в убийство без да е виновен, само защото са му залепили пръстовия отпечатък, иззет от тъчскрийновете и навсякъде пробутват солиан, най-малкото зъби падат от него, това т-и-квата го прави!

8

Анонимен

преди 4 години

Голям оператор с 200 човека клиентела. И за тези няколко агенции имаме цяло министерство с хиляди чиновници... нямам думи.

7

морски

преди 4 години

На морето, сега се въртят предизборно едни мафиотски милиони, вие за некви малки пари ми разправяте !

6

Един

преди 4 години

Демек занимават ни с кокошкарски истории, докато системата за регистъра на хотелите, за който са дадени милиони е пълен крах...

5

Само питам

преди 4 години

А, непряко?

4

F5

преди 4 години

Стига са натопявали Марко в убийства, по случая с шилото Дейтън, силистренският прокурор, който е турчин, е извършителят на убийството с патлак, изтървал е шилото и се е убол по крака на него! Силистренският прокурор е имал римоут контрол върху въпросния чат в София и други са чатили в общежитието от негово име, камерите са монтаж!

3

F5

преди 4 години

Сигурно пускат ток в морето и в Дунава, да не може водата да ни размагнити, не разбрахте ли, че тя водата си знае работата къде да размагнитва и пак ще могат да ги хващат престъпниците, хвърляйте бакелит, гума и пластмаса във водата, ако не може да преустановите пускането на ток, оттъмнете небето, изпарявайки киселини, светете във водата със синя светлина!

2

Анонимен

преди 4 години

Коштрамбата да каже колко хора остават без работа, не колко хора няма да си печат задните части на Малдивите.

1

Victimized

преди 4 години

Ми сложете снимка на някой офис на компанията или автобус, самолет, квото и да е друго, що така с лошата привечер.