8

Анонимен

преди 4 години

До6. Такива признания с физически натиск не се взимат в Страсбург.

7

Анонимен

преди 4 години

Друга е истината. Но малко ще я четат и съвсем малко ще повярват.

6

Хахахахахахаха

преди 4 години

Има нещо гнило, полюцията ни не може да установи толкова факти, дори крадците да бяха заснели всичко и да го бяха пуснали в тубата, придружен със субтитри, с имена и егн-та в описанието, както а подробен разказ кога, къде и как...Има и по-лесен начин. Заподозреният с белезници на пода по гръб, разпитващият полицай лекичко го натиска с върха на подметката по топките и заподозреният точно за 5 секунди си казва всичко. Следи няма, освен от белезниците.

5

Тва ясно

преди 4 години

Хората питат кво стана с гащите на Караянчева?Тези от НСО намериха ли ги вече?Идва зима бре юнаци......

4

Анонимен

преди 4 години

Крадците ще се поправят след 3 дни в затвора и Чалмаклиев ще ги пусне сред техните честни съграждани. Защото не може вече поправени крадци да се държат в затвора, защото Хелзинкския комитет не дава.

3

Наблюдател

преди 4 години

"човекът, който разработил ключа, с която крадците отключили вратата на офиса"Днес.бг, вие сте небрежни като служителката от офиса на банката. Оставяте статиите си непрочетени от самите вас и непроверени за правописни грешки.

2

Анонимен

преди 4 години

Има нещо гнило, полюцията ни не може да установи толкова факти, дори крадците да бяха заснели всичко и да го бяха пуснали в тубата, придружен със субтитри, с имена и егн-та в описанието, както а подробен разказ кога, къде и как...

1

x

преди 4 години

аматьори, нека полежат на топло да им дойде акъла