255

Мустафа

преди 4 години

А ние турците имаме визи за САЩ и Цяла Европа!

254

НЕКА СЕ ЗНАЕ

преди 4 години

Американците влизат в България без виза,СЯКАШ У ДОМА СИ ВЛИЗАТ.Братята РУСНАЦИ ТРЯБВА ДА ПЛАТЯТ ВИЗА, ЗА ДА ДОЙДАТ на почивка в България!Защо? Докога?Руснаците са най-добрите клиенти.

253

Руснак

преди 4 години

С български визи вече 200 хиляди сме по Черноморието.Ако ги махнете ше станем 2 милиона.Ваша страна прекрасная!

252

Сергей

преди 4 години

И ние руснаците имаме визи за България,като *** сме.И за цяла Европа маме визи а вие се разкарвате навсякъде.

251

Анонимен

преди 4 години

А САЩ защо налагат визов режим на *** в България. България нали е член на ЕС, а ЕС и САЩ имат договор за безвизов режим. Или за САЩ не е нужно да го спазват с *** от васалната теритирия?

250

Анонимен

преди 4 години

Мурзилажа обича да се самоунижава, дори да се самобичува. От това той получава множествен opraзъм.

249

Анонимен

преди 4 години

САЩ отмениха визите за Полша, а българите още с визи, егати членовете на ЕС, втора категория ***, всички ги подритват с презрение.Щом го споменаваш значи се гордееш с това, че си втора категория ТУЗЕМЦ!ХА ХА ХА ГОЛЯМ ГЛYПAK!

248

Анонимен

преди 4 години

САЩ отмениха визите за Полша, а българите още с визи, егати членовете на ЕС, втора категория ***, всички ги подритват с презрение.

247

Анонимен

преди 4 години

сега и сиренето и изварата - палмово масло------Палмово масло са в руската кочи на, объркал си се нещо.

246

Анонимен

преди 4 години

До Българин"Когато руснаците премахнат визите за българи, тогава и американците ще разгледат въпроса!"Русия преди години предложи на ЕС да минат на безвизов режим, но ЕС отказа. Тогава визите за България и Русия щяха да отпаднат. А САЩ и ЕС имат договор за безвизов режим, но САЩ не го спазват за България, и редовно най-арогантно се изплюват в лицето на българите, а българите само се усмихват свенливо с наведена глава пред господарите, и се навеждат още повече със смъкнати ***.

245

Анонимен

преди 4 години

Гласувайте за ГЕРП!Да живее ЦК на БКП и всички телохранители от тогава!Метафорка, иронийка и.т.н.

244

Анонимен

преди 4 години

ИМАЛО ЕВРЕЙСКА КОМУНИСТИЧЕСКА СЪПРОТИВА ПРОТИВ Ф 16.

243

БАСИ

преди 4 години

Ако и при военните е като в здравоопазванети и образованието, ЗАКЪСАЛИСМЕ ГО СЕРИОЗНО.

242

Българин

преди 4 години

До всички питащи какво става с американските визи за българи и кога ще отпаднат, отговарям :Има договорка между Русия и САЩ. Когато руснаците премахнат визите за българи, тогава и американците ще разгледат въпроса!

241

БАСИ

преди 4 години

Хора връткат ви на малкия си пръст със теми за кръчмарска употреба. Какви самолети какви пет лева, с тия 8бр. ф16 само Македония и Албания можем да впечетлим.Гърците имат 130бр. ф16 блок50 и 52, а Турция имат 225бр. ф16 блок 50 и 50+. и тук не става на въпрос за другите им сачолети.Ако правим нещо да го правим като хората, а това нщо е несериозно, ТРЯБВА ДА ИМА СТРАТЕГИЯ КОГА И КАК ЩЕ ДОБЛИЖИМ ПО ВОЕННА МОЩ СЪСЕДИТЕ, А НЕ ПРОСТО ДА ЗАГРОБВАМЕ ОТ ВРЕМЕ НАВРЕМЕ НЕКОЕ МЛР.

240

Анонимен

преди 4 години

гербави *** знаете ли колко народ ще се изхрани с 3 милиарда дето ги ръсна тая алчна и безскрупулна отрепкато *** като го види и той повръща

239

Анонимен

преди 4 години

*** гербав има бреама преди 30 години консумацията на свинско месо беше 4 пъти по-голяма на човек от населениетои никой не взимаше под кило кренвирш или салам - ама истинскиа сега и сиренето и изварата - палмово маслочестито магазините да пълни защото хората немогат да си позволят да купуват

238

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - ама що ревете бре- в магазините банани редовно-тоалетнахартия и за най претенциозния г.з...Видиш ли, но не само това, всякакъв пресен зарзават през цялата година, свинско, телешко и агнешко - бол! Дето се вика вече и от птиче мляко има по всяко време! Не е така, както при любимия Тато, когато нищо друго нямаше, освен едни лозунги!.

237

Анонимен

преди 4 години

ама що ревете бре- в магазините банани редовно-тоалетнахартия и за най претенциозния г.зе ръснахме 3 милиарда на американцити - бедни са хоратато цял свят им помага и все бедни- така ще е докато сте овци на банкянския чобанайде със здраве

236

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - САЩ отмениха визовия режим с Полша.САЩ ще отменят визовия режим и за БГ-то, когато му дойде времето! Най-напред у нас да намалеят индивидите с обърканите глави! Ха,ха!