78

Анонимен

преди 4 години

Някой знае ли тоя клъстър ,какво представлява на държавна хранилка ли е?Колко хора работят там и точно каква работа е свършил?Май основната му работа е да се самореклама!

77

:))

преди 4 години

До АрхимандритНяма Търговци разбира се! Търгаши, колко щеш ! Тоя архитект от промишлено строителство фаща ли нещо, щот то не е като да си рисуваш хотелчета, а те би трябвало да са къщички за гости?

76

Архимандрит

преди 4 години

Няма ли някои по-компетентен от един архитект да преговаря в тази държава? То тук гайки и болтове вече не се правят. Целия тн клъстър е за ръчно пресоване на кабелни накрайници, тапициране или в най-добрия случай някакви периферни компоненти. Възможностите на пазара у нас са смехотворно малки. Нямаме споразумения за безмитна търговия с интересни са ФВ държави извън ЕС. Транспортната инфраструктура е разбита. Няма работна ръка. Точно пък около София едва ли е най-подходящото място за такъв завод.

75

Бай Х

преди 4 години

Абе хора, VW имат вече регистрирана фирма в Турция. Какъв шанс, какви пет лева.

74

Анонимен

преди 4 години

До 59Как пък ги изкара 30кандидати и ние на финала!Кандидатите бяха 6 ,България,Турция,Сърбия,Румъния ,рано отпадналите Полша и Унгария!По -късно се присъедини и Саудитска Арабия със също примамлива оферта като турската!Някой смятат,че завода ,ако не е в Турция ще е в С.А..Голяма надпревара няма що ,Ние в групата на губещите!В тази класация ,сребърни и бронзови медали!

73

Анонимен

преди 4 години

Докато формация ГЕПИ-груп"движат" нещата в България никой не трябва да си създава илюзии че ще видим тук сериозен инвеститор!

72

Анонимен

преди 4 години

До края на 2022година когато се очаква,да излезат първите коли от завода в Турция,ще ни убеждават и залъгват ,че има шанс завода да е в София!По това се вижда за какви будали ни вземат ГЕРБаджийте!

71

:))

преди 4 години

Сериозно!!! В държава в която начело на изпълнителната власт Премиера е рекитьо и муфтаджия VW няма да дойде!!!

70

Анонимен

преди 4 години

До 68 Да,статията е за коли и аз поменах няколко марки коли ,които никога няма ,да произвеждаме ,а какво можем да произвеждаме е ясно от статистиката на Евростат.ТИКВИ!

69

Хаха

преди 4 години

Ай стига бе, то завода вече е на 15% построен в Турция, а ние още преговаряме. Т'ва стана като във вица: 50% е сигурно, че ще строят тук завод, за сега ние сме навити, остава и немците да се навият.

68

Анонимен

преди 4 години

Съседското момче срещу нас завърши висшето си образование и изучи два езика. Много добро и умно момче. Две години се луташе в търсене на работа, като през деня се явяваше на интервюта и конкурси, а през нощта продаваше в павилион. Добра и платена работа не можа да си намери, защото майка му и баща му са обикновени хора и нямат връзки. Един ден го видях с куфарите на стълбището и повече не се върна.Такива като него са 3 милиона българи. Та кой казваш щял да работи в тоя завод?

67

:))

преди 4 години

Тиквата /Бойко каква комисионна изпусна? пп. да не стрелят нощес като педупреждение в чашата с уиски на някой Бойков последник- просител за комисионни?

66

Анонимен

преди 4 години

Бойко каза, че у нас накъдето и да погледнеш са завод до завода, предприятие до предприятие. Защо ни е тогава някакво си заводче и то за някакви си народни коли. Само ще ни разваля гледката.

65

Анонимен

преди 4 години

Спокойно! Работата е вързана в кърпа! Ние ще произвеждаме капака на пепелника.

64

:))

преди 4 години

До 64 АнонименСатията е за коли. Ти пишеш за тикви. Та нещо се подсетих за една приказка в която феята превръща за няколоко часа тиквата в каляска, но в полунощ отново си е тиква! пп. на някои от/в Бостана им се привиждат каляски, а самите те вероятно се изживяват като принцове и принцеси на бал, а това са си тикви!

63

Бухахахаааа

преди 4 години

Още един от калинки от дългата скамейка на БХ....архитект преговаря за автомобили))))

62

Чук

преди 4 години

Архитект *** г-жа Петрова

61

Ага

преди 4 години

Балгария може да е европейска даржава но е американска колония. Проблема започва от тук и за европа и за самия балгарски народ.

60

Анонимен

преди 4 години

2016год.,България е на първо място по производство на тикви!След нас е Испания и Франция!През тази година реколтата ни е 133 000тона тикви!Ето това можем да произвеждаме,а не някакви си VW,Мерцедеси,Фордове!

59

Д-р Исня

преди 4 години

Герберастиите свалиха мизата на рушвета. Тако отпада, ще останат само свако и мако, което си е няколко мелеона по-малко!