55

луди

преди 4 години

Войводите загубиха и Македония и сега ще протестират срещу съда, който взема решения от техните приети закони с ГЕРБ.

54

Анонимен

преди 4 години

Истината е, че ШкембеЧорбата е решил да вдигне рейтинга па партийката си!!!ПС Между другото потърсете в Нета каккво реално се е случило!

53

xmmmm

преди 4 години

тези другари не са ли в управлението , срещу кого протестират, срещу себе си???? защо не си оправят законите, защо не изгонят бхк и други хрантутници, имаме закони, не може едно нпо да е над закона, вместо властта да е в затвора за бездействие те "протестирали" хората на власт протестират ти да видиш, явно искат да ги забележим предизборно че нищо не правят докато са на власт

52

ясно е

преди 4 години

На всички е ясно че в край сметка той ще бъде освободен. Че после ще осъди нас, да плащаме за безчинствата на пияндето Каракачанка. Че Каракачанката пак ще бъде добре с нашите пари, ЗАЩОТО ГО ПОЗВОЛЯВАМЕ. ОПОМНЕТЕ СЕ ХОРА....ВСЕ ПАК ИМАТЕ И ДЕЦА, НИМА ИСКАТЕ И ТЕ ДА ЖИВЕЯТ КАТО ВАС?

51

ТОЙ

преди 4 години

в така наречената съдебна система е най-видна антиБългарсаката идея на така наречения демократичен преход

50

Скептик

преди 4 години

Колко са теглили истинските ВМРО за да може сега некво пиянде да им се храни от кръвта и потта.

49

Анонимен

преди 4 години

12 години мафията криеше видеозаписите от случката . БЯХА СКРИТИ ЗАПИСИТЕ ОТ МЗ, БУЛБАНК,ШЕРАТОН. т.е-там, където имаше ВИДИМОСТ ТОЧНО КЪМ ПОБОЯ.Джок е свободен гражданин от свободна и горда страна, притекъл се на помощ на пребивани роми от банда опиянчени и нашмъркани скинарчета-хулигани от левсарската Южна дивизия.След законно и НЕОТМЕНИМО РЕШЕНИЕ на съда-Полфриймън е ОТВЛЕЧЕН от българската държава и държан НЕЗАКОННО.Тоя път обаче българската мафия ще настъпи яко мотиката....

48

Анонимен

преди 4 години

Тези ВМРО са отвартитени безсмислени, ароганти хулигани.

47

Анонимен

преди 4 години

На ВМРО не им е работата да организират такива митинги...

46

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов не е служил войник. Той изкръшка тогава с фалшива медицинска диагноза за Исхемична болест на сърцето - нещо, което трудно се доказва, и с каквато диагноза всички мамини синчета тогава се освобождаваха от Родната казарма.А сега станал голям патриот гледам.

45

Анонимен

преди 4 години

Полфрийман беше напданат от 14 дрогирани левскари, които го пребиха, вижда се на камерите как го ритат и бият докато е на земята. Той се изправи и издърпа ножа от ръцете на най-активния побойник и го уби при законна самоотбрана.В нито една нормална държава няма да го осъдят за подобно деяние. Единствено в корумпираната мутренска ко чина БГ.

44

Анонимен

преди 4 години

Истината е, че Джок Полфрийман закла със собствения му ноже един пиян дрогиран ултрас, който се оказа синче на ДС-полковник и поради което доказателствата по случая бяха скрити, други манипулирани и без разпит на свидетели Полфрийман беше осъден по бързата процедура и несправедливо.Хубавото е, че сега покрай шума който се вдигна, много от нещата стана ясни, дори за заблудените патриотари с промити мозъци.

43

Анонимен

преди 4 години

До 43С Каракачанов си в грешка,човека е служил по времето когато имаше казарма ,и то в Плевен ШЗО/школа за запасни офицери/Има чин младши лейтенант от запаса!Но това не значи ,че прав в бъртвежите си!

42

Анонимен

преди 4 години

Колкото харесвам макитата, толкова и вмро.

41

Анонимен

преди 4 години

То остави това ми все за армия обичат да говорят.Какво разбират от армия трите скатавки от ДС Каракачанов Симеонов и Сидеров големи фенове ба казармата но когато са вън от нея и я гледат.И тримата не са ходили и тримата са се изкарали негодни с връзки по партийна линия на БКП.Те са си пило бирите докато на другите им се е разказвала играта.И тия мошеници ми се правят на хайдути.Пусто ТВУ и доживотен затвор без право на замяна.

40

Анонимен

преди 4 години

Аз не искам в никоя проява на властта.

39

Анонимен

преди 4 години

До 32 ВМРО е забранена през 1934г.само заради огромния натиск на Югославия и Гърция!Сърбите ,даже заплашват с война след убийството в Марсилия на техния крал от Владо Черноземски!

38

Анонимен

преди 4 години

От 36 те не обичат народа и културата му и за това не са патриоти а силната държава само и за това са кандидат диктатори и тоталитаристи.В кое им е патриотизма в това че са бивши агенти пт ДС ли в това че искаха да отцепят пиринския район от България ли с това че платиха на *** да гласуват за тях ли или може би в това че дадоха 2 милиарда на САЩ за железа или пък в участието на Каракачанов в културни мероприятия състоящо се в ядене на кебапчета и гърмене с черешови топчета.

37

стандарти на мислене

преди 4 години

Ммммммммм, колко удобно мероприятие.

36

Анонимен

преди 4 години

В случая с бруталното убийство на студента Борилски в Париж,не видяхме ВМРО да протестира!А,който е запознат с развитието на този случай ,е потресен от бг правосъдие!Убийците му бяха осъдени само заради натиска на Франция и заплахата й,че ще съди България в Страсбург!Ех, не беше лесно и на прокуратура и съд ,защото,убийците са деца на високопоставени магистрати и в България,това е защита от съдебно преследване!