333

Анонимен

преди 4 години

абе един министър на финансите дали не трябва да следи далеч по-важни показатели в една държава и да гледа мноого по-мащабно на нещата вместо да се концентрира върху доходите на едни 6 % от населението спорни при това , сума работа има за вършене той хич не действа ами смята чещом някви хора взимат по 9хилки всичко е наред ...алооуу ! кво праим?

332

икономист

преди 4 години

До Ангел до ИкономистЯвно строителния сектор много се засилва, покрай ураганите, които безмилостно унищожават дъсчените постройки в САЩ. От там всчки по веригата растат, от ивестиционни банки до брокерски къщи. Обаче ми е интересно и нещо друго, как така в Испания и Италия има толко висока безработица, в сравнение с България и много други страни от ЕС? Излиза, че ние българите сме в пъти по-работни от испанците, и че в България има в пъти повече работа. Странен феномен.

331

хех

преди 4 години

то цяла хирургия пише тук глупотевини а Горанов бълнува финансов просперитет на държВата и мечтае за следващ мандат като министър на нация която не емигрирва

330

мхм

преди 4 години

алооуу живеем в страната на бързите кредити с висока лихва в страната на магазини дрехи втора употреба в страната на търкалките 7777 а ти господине хич нямаш реална представа на ква страна си министър на финансите явно ти е толоз акъла

329

то инфлуенсър

преди 4 години

Ако взимате под тази цифра, ако кокошките ви не снасят, петелът не кукурига или имате спестени пари и се чудите къде да ги вложите,?⌛ аз ще ви кажа!Мислете! В курс 2 ще ви кажа за какво! !)

328

икономист

преди 4 години

До абеХирурзите и те са хора, и като всички хора и те трябва да разпускат. Правят го, като четат глупостите написани от други хора.

327

Ангел до Икономист

преди 4 години

Общо взето и в Сащ и в Европа тези които не искат да работят те не работят .За всички останали работа има на корем .Същото положение е и в България .Историята винаги се повтаря .Ниски нива на безработица имаше и през 2006-2007 и видяхме какво се случи в края на 2008 .Усещам ,че до 2-3 години ще ни тресне нова световна криза

326

дада

преди 4 години

що не каже че има толкова много фирми за бързи кредити с високи лихви ........абе като цяло тоз човек хич ней добре със сметките а е министър на финансите и ние чакаме да се оправим аа да и колкот повече хора видя по провинцията да търкат картончета ми ясно че драмата е толко повече

325

Gele

преди 4 години

моля Ви, направете справка колко от тези българи са на държавна работа, колко са на работа във фирми изпълняващи държавни поръчки и колко са обикновенни частници. Мисля, че след това ще бъде пределно ясно къде отиват парите ни

324

хех

преди 4 години

луда раута - 'куче влачи рейс' изпя Володя Стоянов гений дали му носи 9хилки месечно тоз все още актуален хит

323

икономист

преди 4 години

Като цяло са подозрително ниски нивата на безработица в Европа и САЩ. В някои държави се подобряват рекорди по ниска безработица, достигнати през миналя век. В САЩ ако не се лъжа през 1969 година, за последно е имало толкова ниска безработица, а нивата на автоматизация от тогава са скочили неимоверно... Доста странно, не мислите ли? Тогава се е използвала доста повече раб. сила отколкото сега. Имам чувството, че тези хора излизат тотално от пазара на труда, щото няма смисъл да се регистрират.

322

Бристол

преди 4 години

Поздрав на колегата хирург.Тука също не е зле,заплатата е по- голяма от тази на президента,ако ти омръзне в Германия-идвай.Има голямо българско присъствие в сферата на здравеопазването ,никой не гледа в канчето на другия и лекар е една от най-уважаваните професии.

321

икономист

преди 4 години

Тези, които си откриха счетоводни къщи в началото на прехода и хванаха много фирми, също вероятно правят големи пари в момента. Лошото е, че сага тези ниши са заети, и ми е много странно как така в САЩ, сектора на този тип професионални услуги е сред най-бързо растящите? Не е ли наситен паза вече с такъв тип услуги?

320

Анонимен

преди 4 години

За топ лекар го разбирам, ами един нотариус взима 50,000 лева на месец за какво? За дребна писарска дейност.---------Че защо не станеш нотариус?Много хора стават.

319

икономист

преди 4 години

До Анонимен 338Но благодарение на малка група държавни служители на ключови позици, взимащи високи заплати(явно не достатъчно високи), избрани бизнесмени се докопват до обществени поръчки, и големите пари свързани с тях. Разбира се, това са само една част от успешните бизнесмени.

318

Ангел до 339

преди 4 години

Квартално магазинче дори него броя за бизнес

317

икономист

преди 4 години

До Ангел до 335Честно казано се съмнявам да има и много бизнесмени, които изкарват по 1000 лева на ден.Със сигурност това няма да е бизнес от типа - квартално магазинче или кафене...

316

Анонимен

преди 4 години

Това са половината държавни чиновници и гравитиращи около тях фирми.Останалото е глад и мизерия.--------Глупости, държавни чиновници....Вие май не сте в ред ако вярвате на такива неща. 9000 е заплатата на Президента, ако не знаете.

315

До Ангел

преди 4 години

Аз кандидатствах по обява и получавам по вече от 9000лв.Само,че в Германия и съм хирург-онколог.

314

Ангел до 335

преди 4 години

Хора които въртят целия бизнес на работодателя си ,които се броят на пръсти .Как така лично познавам поне 20 човека които изкарват чисто по 1000 лв на ден от бизнеса си. Но не познавам и 1 човек който да изкарва 9 бона като служител .