51

Анонимен

преди 4 години

Кошлуков трябва да си ходи, заедно със Сидеров.

50

Агент Иван

преди 4 години

Доколкото помня ВОЛЯН беше пак кандидат-кмет на СОФИЯ, през септември 2003 година !Тогава правеше мъпет-шоу, и голи фиести по центъра на София , със голи манекенки .

49

Зозо

преди 4 години

Болен е пътник. На последните избори 10802 гласа от цялата страна :))))))))))))))))))))))Тръгнал за последно да подскача. Свърши лапачката. Даже Боко ще му тегли шута в дирника, когато вече му е непотребен.

48

Ковчег

преди 4 години

Бoй бe, yбийтe го от бoй белокосия наци!

47

Анонимен

преди 4 години

Е какво толкова, нали си има собствена телевизия.

46

Анонимен

преди 4 години

Стария Волен се завръща. С това поведние успяваше да мине бариерата от 4%, а откакто се укроти рейтинга му падна под 1%

45

до 43

преди 4 години

Никой никъде не нахълтва бе платен *** на заплатка, да я даваш за свещи и хапчета дано! Това е народен представител и може да влиза във ВСИЧКИ държавни институции, ако БНТ е частна кажете, защо ми вземат от данъците ако е частна тези плаз-модии????Народен представител ако не знаеш какво е няма какво да ти обяснявам, няма държава в света където полиция/жандармерия да гони гост от студиото затова че му е свършило времето МОЛЯ??!!!! Сидеров може да е всякакъв ама винаги говори истините!!

44

Анонимен

преди 4 години

Най-доброто, което мажем да направим е, да не го отразяваме този по никакъв начин. Важен е не повече от мравката на горска пътечка

43

Анонимен

преди 4 години

ДА ПИТАМ СИДЕРЕНКУ ИМА ЛИ РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ОБЩИНАТА ДА ПРОТЕСТИРА И НАХЛУВА В НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ.

42

Анонимен

преди 4 години

Вече всеки български политик да е със свидетелство за вменяемост, тест за интелигентност, тест за наркотици. И това през 3 месеца. Нали си спомняте Марадона как го хванаха с тест с косъм от косата, че е шмъркал кока? Това ако са ни политиците, това ако са ни тв водещите, това ако е реакция на национална медия... Горко ни! Искам да натоваря всичките дупедати по един в една лодка и да ги пусна в Черно море. И после да стреляме по тях с тъпите ракети, дето ни накараха да купим. Като електронна игра

41

Анонимен

преди 4 години

Кога пак ще се снима гол в гей-списания?

40

Сър Бай Тодар Жиков

преди 4 години

Ямболския психар едно време се снима чисто гол , със очила сложени на половия орган .От юни 1993 година . После стана Пресс-Аташе на Овергаз 1996-97, апосле и Пресс-Аташе и връзки с медиите на МУЛТИГРУП 1997-1998 Г. И седеше на стола точно до Илия Павлов на прессконференциите ...После стана '''''журналист'''' в в-к. МОНИТОР от септемви 1999 г. до март 2003 г...После Валери Симеонов го взе в ТВ СКАТ през месец май 2003 г. -- да води всеки ден по 20 минути предаване ''АТАКА'' от 19:30 ч.

39

...

преди 4 години

Сидеров може да е циркаджия но някой трябва да разтърси тази гмеж в държавната телевизия

38

Анонимен

преди 4 години

До 31. БНТ грешиш. Харчи само партиини пари. Най много е изхарчил пари от Москва. Тука в нашия квартал една п...ка постоянно летеше до Москеа и се включеаше в схеми и носеше ,$.

37

Анонимен

преди 4 години

Въпросът с новините на турски език по БНТ не се решава с митинги пред сградата на БНТ и Сидеров отлично знае това. През последните около 30 месеца той можеше да направи нещо по този въпрос, като обвърже решаването му с подкрепата, която партията му оказва на кабинета "Борисов" - 3 в Народното събрание. Факт е, че Сидеров не направи нищо за свалянето на въпросните новини от ефира на БНТ. Причината е, че това никога не е влизало в плановете му.

36

Кошлуков

преди 4 години

Се е прави на мъж пред Сидеров, но пред тия които му дърпат конците коленичи. Много по - тарикатски ли е да покажеш среден пръст на зрителите, от чиито данъци се издържа ДЪРЖАВНАТА телевизия. При това в повечето случаи даже да не я гледат. Каза ли нещо Кошлуков за кредита отъКТБ за жилище в САЩ? Кредит взет, но не върнат. Колежанското му образование в някакво невзрачно американско градче, брои ли се за висше и позволява ли му да заема такъв пост.?

35

Американецът

преди 4 години

Кошлуков въвежда данък БНТ - 50 лева за граждани и 170 лева за фирми! ЧИСТИТО!

34

АНТИ

преди 4 години

Гледайте ТВ "Алфа".Всеки сам да си прави изводите.

33

Анонимен

преди 4 години

Сидеров президентът и кмет.

32

Анонимен

преди 4 години

Една от опорките на Сидеров е,че БНТ се финансира от бюджета и трябва да му позволят да им се качи на главата.Аз искам да питам Сидеров-вие да не се финансирате от марсианците?Кога ще видим одит или отчет на изразходваната партийна субсидия-по мои груби сметки около 50 млн. за периода 2005-2019.Атака е партия от лидерски тип и реално харченето на партийната субсидия е под пълния контрол на Сидеров