49

Анонимен

преди 4 години

Рядко противна твар.

48

bravo #48

преди 4 години

ха ха #48 добре го каза, браво, затова чета форума че ми оправя настроението със свежи "размишления".

47

pscccc

преди 4 години

едно време тая с костов преподаваха марксизъм-ленинизъм в 3 части - на едното викаха политикономия (е, не е е икономика) и беше най омразния предмет и 89-а на секундата ги изритахме от университетите а те като безработни взеха да ходят по митинги и се намърдаха виждаме докъде. Това е безумие, марксизъм -леннинизъм на такива постове. а старите комунисти след като изтрепаха идеалистите бяха единствено мижитурки, научени да се навеждат на властта, послушн лакеи,ми тя си каза че за гейтс либераста ще работи, него ще слуша ама ние даваме парите и плащаме, не тоз другар..

46

АНТИ

преди 4 години

Водеща е Крисана световните еврейски сметки,там *** на минус пак излиза,(просто да ви вметна).Данъкоплатец съм коректен,но да разбера не мога,какво ще ми помогнетаз на джоба ?Наслушал съм се вече,на хвалбите и големи,а българина ще живее,във все по-бедно време.

45

Анонимен

преди 4 години

Когато искам а развия икономка в България дват Сталинка и МВФ.

44

Анонимен

преди 4 години

Тази кукла що не каже, че е поставена там от капитала, а народът му умира?

43

mdaa

преди 4 години

за съжаление този пост е "глобалистки", и е важно кой го държи в световен мащаб - дали го управляват демократи или републиканци, дали е "герб или бсп," и не е добре за всички, за света, когато е демократ. когато демократи управляват ЕС виждаме какво се получава, дори сега вкарахме още повече ли'бе'расти, и скоро ще имаме едно поколение дето ще се чудим каква връзка има с нас, дали ние сме родителите.

42

BGN

преди 4 години

Таз умишлено провали Бокова за ООН и я награждават .......

41

do 41

преди 4 години

до 41. не само продажници ами и як гръб който да и купи поста за наша сметка.и ако беше за държавата БГ добре ама то си е за кръга около нея и за господарите и за които работи ама не и плащат те а ние.

40

baffff

преди 4 години

поста беше изтъргуван но прекалено скъпо. А познайте кой ще плаща и си помислете срещу какво взехме "подкрепа" на макрон, а прескъпите самолети с ненормално висока цена накараха бай Дончо да замълчи, на кой даде баце транспорта ни, свиневъдство, птицевъдство, кой държи златна добруджа и кой изхранва тя и прочие....част от сделката, от "подкрепата". всичко са игри да я намърда, но после техните господари и кръга слуги ще .апа а ние ще плащаме,ей това е с думи прости. всичко е пред очите ви , мислете а не чакайте продажните медии да ви казват удобни "истини".

39

Анонимен

преди 4 години

пример за младите българи бъдете продажници това е пътя за успеха в "демократичното" общество

38

axa

преди 4 години

стрината си каза - даваме заем ама срещу определена "политика", т.е. бъркаме се в работата на правителството ви, вмешателство във вътрешните работи на държавата се казва. нали са банка - даваш заем и си чакаш връшането с лихвите както е по план. Ама не , тя ти казва колко да са пенсиите, кои предприятия да "раздадеш" на кого, как. А бил гейтс зад гърба и - финансира либерастки структури - света вместо да ги премахва се навежда послушно.

37

Анонимен

преди 4 години

Ако скаш да имаш икономика идват мутрите от МВФ и ограбват населението.

36

Анонимен

преди 4 години

И тая баба е страшна връзкарка. Толкова нема от целио свет кой да я замести.

35

Анонимен

преди 4 години

Като толкова разбира икономика и пари защо не се върне в България на 200 лева пенсия. Това е "успехът" на валутния борд и "реформите" на МВФ в България след Виденов.

34

socialen

преди 4 години

Юнкер я изгони от Комисията след като след 5 години комисарстване за бежанците и кризите, бежанците заляха Европа. Освен да взема заплата като Борисов, да бълва парникови фрази и да не прави нищо друго няма да се случи.МВФ през последните 40 години се превърна в бърдак и заслужава тая.

33

socialen

преди 4 години

Олигархията винаги е намирала посредствени, послушни същества, които да и прокарват интересите.

32

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Кой покрив, *** стрино ?! На свинарника в ТКЗС-то ли ?!Боже, колко пропаднал и деградирал е този свят, Боже, щом тази селска булка може да е шеф на МВФ !

31

8

преди 4 години

Тази баба какво моге да направи лап,а пари и това

30

Анонимен

преди 4 години

на кой покрив онзи с покрива е дипломат в Испания е какво очаквате от такава държава