15

До 8

преди 4 години

Обратно на село

14

до Зозо

преди 4 години

Зозо е изпълнен с глупава злоба, прелива от плиткия му акъл.

13

В Центъра

преди 4 години

Не на трошките в центъра на София!Да зареждат само през нощта, от Алабин до Гешев пешеходна зона само за обществен транспорт метро трамваи, и автомобили със специален режим..Ще слезете от автомобилите и походите малко пеша, няма да отслабнете драстично, ако карате колело или се разхождате с любимата пеша.София изнемогва от автомобилен трафик.

12

Зозо

преди 4 години

На 02.10.1996г. в София разстреляха като куче руския *** и продажник А.ЛукановТова очаква руските продажници!!!

11

Зозо

преди 4 години

Абе Волен-кримския снощи на къде го закараха от БНТ? Към токсикологията или в Карлуково? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

10

Павета Да

преди 4 години

Паветата имат място, защото са най-скъпата настилка по света и най-добрата изолация, а през лятото некачественият ви асфалт така нагрява, че деца и възрастни колабират и умират по улиците.И ние не искаме в центъра автомобили, да ви дишаме вредните емисии.Като искаш да караш магистрали бол, поне ББ това построи.Селските бекове, докато не изрежете всички държета в София, не унищожите всички зелени площи, и позитиви на София няма да се кротнете.Карайте колелета, свалете килограми, тичайте

9

До №14

преди 4 години

Това е пешеходна пътека и като участник в движението следва да пресечеш възможно най-бързо. Като искаш да си ходиш като бабичка отиди в някой парк на разходка. Разбира се, че като те усетя, че умишлено се влачиш на пешеходната ще ти дам зор да пресичаш по-бързо.

8

Анонимен

преди 4 години

Шофьорите карат много нагло. Каквито и упреци да има към пешеходеца, шофьорите в София карат много нагло. Това е. Може да се кара малко по-бавно и внимателно, но се кара агресивно. На пешеходни пътеки водачите на МПС в много случаи те принуждават да засилваш темпото на ходене или едва ли не ще нахлуят на пътеката. Трябва да си с усещането, че трябва по-бързо да се разкараш от пътеката. Отвратително е.

7

бнт Кошлуков

преди 4 години

Помислих си че пак жандармерията преследва Волен Сидеров!

6

Анонимен

преди 4 години

Нищо не е махнала. Защо не ги махна на "Дондуков"?

5

Анонимен

преди 4 години

Един бус с регистрация ТХ (от Добрич), който зарежда кварталния магазин с хляб сутрин, няколко пъти се опитва да ме сгази на пешеходна пътека.Засега все още не е успял.Кварталът е Борово в София.

4

Анонимен

преди 4 години

София се напълни със селяни.Трябва да се преизбере Фандъкова.Гласове трябват.

3

Анонимен

преди 4 години

След такситата, бусаджиите са най-некадърните шофьори в София и постоянно създават паника и изнервят останалите шофьори с влаченето си по улиците, паркирането по самите завои или направо като спрат на улицата и направят задръстването, защото са "само за минутка" или "а къде иначе да спра?".Трябва да се въведе забрана да влизат в центъра през деня, ако ще зареждат търговски обекти - през нощта !

2

Анонимен

преди 4 години

С други думи - поредният сгазен пешеходец.Защо е използвана думата катастрофа?

1

Анонимен

преди 4 години

Вероятно всички участници в инцидента са столичани в повече.